Fotball - Norsk

Oskaro

Molde - Liverpool onsdag 7. september (Junior-CL)

Sted: Aker Stadion, Molde Tid: 19:00

Dette vil bli andre kamp i turneringen for begge lag, men det er, overraskende nok, Molde sine unggutter som kom desidert best ut av den første kampen. Molde vant som kjent 3-1 hjemme mot Wolfsburg, mens Liverpool gikk på en kjempesmell hjemme mot Sporting Lisboa, i en kamp som endte med 3-0 til sistnevnte. Wolfsburg tok her om dagen i mot Sporting, og den kampen endte med 2-1 til portugiserne. Dermed topper Sporting gruppa med 6 poeng på to kamper, mens Molde er nummer 2 med 3 poeng så langt.

Liverpool kommer til Molde som kjempefavoritter, men Molde spilte meget taktisk klokt mot Wolfsburg i forrige kamp, og den samme taktikken kan meget vel fungere mot scouserne. Spennende kamp, men alt annet en Liverpool-seier vil være en kjempeskrell.

Forrige kamp høstet forresten 1500 tilskuere, og jeg regner med at det vil bli flere til denne kampen. Norske Liverpool-fans har allerede annonsert at de vil stille opp i bortesvingen, og det kan fort bli en hundretalls supportere der. Tornekrattet har vel óg sagt at de stiller opp, og da alt ligger til rette for en kjempekamp, både på og utenfor banen!

2
6 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Du kan lese alt om kampen om du går inn i nyhetsarkivet på Moldefk.no og trykker på linken "Eldre nyheter". Da havner du på Facebook-siden til kampeventen. True story og jævlig tragisk.

1

Det som er tragisk med eventen der er å se alle de anglofile, som ikke er sikker på hvem de skal heie på av Molde og Liverpool. Flaut.

1

Du linker kun til forsiden, dewmac. Jeg er selv en ivrig United-fan, men for meg hadde det ikke vært et spørsmål i det hele tatt om hvem jeg skulle heiet på, om det var United som stod på den andre banehalvdelen. Denne kampen er så uendelig mye viktigere for Molde, enn den er for Liverpool. Når jeg i tillegg kjenner flere av Molde sine spillere, så hadde valget vært lett. ;)

EDIT: Ser at du har endret linken nå.

1
Oskaro Du linker kun til forsiden, dewmac. Jeg er selv en ivrig United-fan, men for meg hadde det ikke vært et spørsmål i det hele tatt om hvem jeg skulle heiet på, om det var United som...

Jeg er selv en ivrig United-fan, men for meg hadde det ikke vært et spørsmål i det hele tatt om hvem jeg skulle heiet på, om det var United som stod på den andre banehalvdelen. Denne kampen er så uendelig mye viktigere for Molde, enn den er for Liverpool.

Ja, det er ingen tvil om hvem jeg hadde heiet på om Newcastle og Molde hadde møttes.

1

Lignende innlegg

Laster...