Fotball - Norsk

neon89

Hvem skal til Parken?

Er det mange her inne som reiser nedover for å se landskampen til uken? Er det avtalt et møtested før kamp for oss Nordmenn?

Hvordan, og når reiser folk nedover? Vi reiser med DFDS fra Oslo, mandag kveld. Oppladingen starter allerede på fergen!

Dette blir kanon!!

2
23 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg skal nedover med to andre, og vi kjører til Gøteborg og tar ferjen over, er fremme mandag formiddag regner vi med. Usikker på om det er avtalt noe fast sted der nede, men det hadde vært morro med en skikkelig samling av alle nordmennene der nede :)

1
Leyena Jeg skal nedover med to andre, og vi kjører til Gøteborg og tar ferjen over, er fremme mandag formiddag regner vi med. Usikker på om det er avtalt noe fast sted der nede, men det h...

hadde vært morro med en skikkelig samling av alle nordmennene der nede :

Er nok bare å møte opp i Nyhavn. Der det har skjedd ved tidligere oppgjør. MEN pass på, enkelte dansker er ute etter bråk. Har vært flere episoder i tidligere oppgjør i Køben.

1

Jaja, da får vi løpe og ringe mamma :)

1

DFDS fra Oslo mandag kveld ja, retur Onsdag ettermiddag !

Vi er to stykk som gleder oss litt.. Kan bli ok stemning på den båten ..

Kommer det forresten noen gutter fra 1816 ? Håper det ..

2

Jeg skal nedover for å sloss.

Jeg er Casual.

1

Er snakk om utskudd her så ingen vits å stigmatisere de danske supporterne!

Var på kvalikkmatchen i 2003 og vi eide Nyhavn etter kampen. Fantastisk semning selvom vi tapte. På vei fra Parken ble vi stoppet av en gjeng i 30-årene som skulle "dræbe" oss men de løp sin vei da de fikk øye på en poiltibil like bak. Vi tok ingen sjanser og praiet en Taxi til sentrum. Hørte og om noen norske supportere hadde fått juling ved Rådhuset av casuals med Brøndbysympatier. Ikke casualbråk men uskyldige nordmenn i drakter som ble overfallt noen timer før kampen.

Får ikke vært med i år men var en fantastisk tur den gangen med båt til Hirtshals, buss til Lyngby der vi bodde den helgen og fikk og med oss U21-landskampen. Alt i regi av NSA.

God tur til dere som skal nedover! Har troen og Drillos har vunnet mot Danmark der nede tidligere...sist gang 2-0 i Parken i nest siste treningskampen før VM i Frankrike i ´98 :)

2

Kanskje jeg orker å se kampen fra sofaen.

1

Da var gorillakostymer kjøpt inn, anorakken strøket og gamasjene påspent! De norske fjellaper er på vei!

1

Lignende innlegg

Laster...