Fotball - Norsk

palsven

Er Brann2-talentene bedre enn Brann A ?

http://www.brann.no/nyheter/nok-en-malfest-for-brann-2/?utm_source=btno&utm_medium=banner&utm_campaign=Nyhetsticker

Kontroversiellt selvsagt. Men hva skjedde i NM ?

Fana ble såvidt slått og de karet seg vel såvidt videre mot Åsane og i 1 runde

Disse talentene derimot utklasser lag på samme nivå

BIRKELUND, KALVE, FINNE OG UTLEIDE NÆS holder a-stallnivå

Askøy - Brann 6-0 (1-0)

Kleppestø, 3. divisjon. Gult kort: Kristoffer Møvik, Brann

1-0: Bjarte Haugsdal (29.), 2-0: Kristoffer Barmen (50.), 3-0: Kristoffer Larsen (57.), 4-0: Eirik Birkelund (65.), 5-0: Kristoffer Larsen (79.), 6-0: Bjarte Haugsdal (81.)

Brann (4-4-1-1): Øystein Øvretveit - Ståle Tveit, Jonas Grønner, Yaw Amankwah, Kristoffer Møvik - Kjetil Kalve (Kittiphong Pluemjai fra 70.), Eirik Birkelund, Kristoffer Barmen (Nicholas Kristiansen fra 75.), Bjørnar Holmvik (Kristoffer Larsen fra 46.) - Morten Kvist, Bjarte Haugsdal

1
35 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Hmmm. Nei,dette var et dårlig forsøk stråmyhr. Det er dog ikke krise,for jeg vet at du kan bedre.Sikkert bare en dårlig dag.

1

Tapte vi 6-0 ?????

Phuu! var inne på Brann.no og så rett resulat..

1
Brian_McLoren

Askøy - Brann 6-0 (1-0)

Det må sannelig stå ille til i Brann hvis til og med Askøy har råd til å kjøpe opp disse super-giga-terra-peta-talentene som det flommer over av rundt Nymark.

1

Bare 5 palsventråder om branntalenter på førstesiden av fotball norsk nå. Synes du jobber litt tregt nå, palsven. TEMPO TEMPO TEMPO

2

Vet ikke hva middagsretten jeg hadde i dag heter. Stekt kylling som deretter var blandet med middagsfløte og karry (slik at det ble karrysaus). Diverse grønsaker blandet sammen. Og ris ved siden av. Nydelig.

2
Markmus Vet ikke hva middagsretten jeg hadde i dag heter. Stekt kylling som deretter var blandet med middagsfløte og karry (slik at det ble karrysaus). Diverse grønsaker blandet sammen. Og...

Neste gang krydrer du kyllingen godt med karri, steker den, løfter utav kyllingen når den er stekt, og steker (blanker) risen (og gjerne en løk) i fettet som er igjen i pannen - tilsett gjerne mer, det blir sikkert tørt, før du damper risen på vanlig måte. Så lager du sausen i stekepannen med litt karri før du har kyllingen tilbake igjen like før det er ferdig. Risen blir vanvittig mye bedre.

1

Morsomt at dere diskuterer kylling, den tid jeg hadde kyllingkarbonader i dag. Sammen med pastaskruer, brokkoli, blomkål og paprika ble det en god og enkel middag. Matkresen som jeg er toppet jeg det hele med ketchup!

1

Svaret er et rungende ja. Og med Brann på tredjeplass betyr det at Brann2s juniorer hadde tatt medalje i Tippeligaen.

Rimelig sjokkerende! Jeg tipper at Brann2 får direkte opprykk to sesonger på rad og vinner Tippeligaen i 2013 med påfølgende suksess i CL-kvalifisering. Med Kalve og Finne på banen tipper jeg de ryker i kvartfinalen mot Real Madrid.

1

Lignende innlegg

Laster...