Fotball - Norsk

vestallstar

Norges største idiot.

Jeg HATER denne mannen.

Runne Tribunen er rett og slett noe av det flaueste vi har her til lands, en 50 år gammel kødd som er mer PR-kåt enn....den mest PR-kåte personen du kan tenke deg.

For de som sto i NSA-feltet på Fredag så er vel fjotten frisk i minne, fyren er ikke velkommen i NSA, men skal selvfølgelig likvel presse seg foran fordi han vet at tv-kameraene ofte filmer mot fronten av NSA-feltet, var ikke langt i fra at noen faktisk tok tak i fyren heller.

Bortvis denne idioten fra Ullevåll og alt som har med landslaget å gjøre.

2
14 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Bortvis denne idioten fra Ullevåll og alt som har med landslaget å gjøre.

Ullevåll sliter nok med for få tilskuere som det er, så tror ikke det er veien å gå.

1

Hva har Rune Triune gjort galt egentlig? Må da være Norges mest trofaste supporter.

1

Majoriteten av tribunesliterne er nok ikke blant de skarpeste i dette landet, men de lager til gjengjeld en helvetes god stemning på stadion. Hvordan hadde det vært å gått på landskamp med en stadion bestående av intellektuelle it-studenter?

1

For det første er han 40 og ikke 50...........

Hva er det han gjør, siden du kaller han en kødd? Tar oppmerksomheten bort fra deg?

Rune er en ekte norgespatriot og skikkelig supporter, uansett idrett, og vi trenger MANGE flere som han, som elsker idrett, og ikke kun en spesifikk klubb/idrett.

Hvem er det som ikke ønsker han på NSA-tribuenen? Hva slags folk er det du ønsker på kamp - folk i dress og slips som sitter pent på plassen sin og ikke gir fra seg en lyd?

1
Markmus Hva har Rune Triune gjort galt egentlig? Må da være Norges mest trofaste supporter.

Han er jo ravende dritings på hver eneste kamp han er på. Var vel landskampen mot Portugal i fjor det skulle være ett minutts stillhet og han stod med vikinghjelmen på hodet og forsøkte å dra i gang sanger. Mot Island nå på fredag stilte han og et par andre halvaper seg foran 1814, og kjeftet voldsomt på både capen og trommeslageren som han mente ikke holdt takten. Foruten dette er han bare en stor klovn, og skaper inntrykket av at alle nordmenn/fotballsupportere er en like stor gjeng tullinger som han.

1
kmskrs For det første er han 40 og ikke 50........... Hva er det han gjør, siden du kaller han en kødd? Tar oppmerksomheten bort fra deg? Rune er en ekte norgespatriot og skikkelig suppor...

Bra du fokuserer på alderen, viktig poeng.

Han er en forbanna frekk fyr som er JÆVLIG oppmerksomhetsyk. Jeg har selv pratet og vært i hans nærvær mange ganger, fyren skriker etter oppmerksomhet og blir snurt hvis han ikke får det.

Norgespatrioter finnes det mange av, det er heller ikke denne delen av han jeg angriper, jeg angriper personen Rune som er en tulling.

Han har ingenting på NSA-feltet å gjøre når han ikke er velkommen der og I ALLE FALL når han ikke har noe å gjøre ved forsangerne, NSA har egne folk til den delen og når han prøver å stå foran disse og være forsanger selv er det ikke rart det blir knuffing og en småhissig stemning, skal han først stå med NSA får han pokkern meg stå midt i som en vanlig supporter.

Han hører hjemme foran Oljeberget.

1
Slettet-AMX_QA

Så dette live... herlig fyr :)

1

Lignende innlegg

Laster...