Fotball - Norsk

Myril

Demidov

Norges bestespiller i dag. Helt latterlig at han ikke er valgt før Wæhler. Sa det under Island kampen også.... Håper dette var det siste vi så av Wæhler i landslagsdrakt.

2
53 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Slettet-AMX_QA

Tipper han angrer på at han ikke valgte Russland.

2

Det er bare å begynne med fremtida nå. Nordtvedt, Tettey, Henriksen, Singh, Tarik, Berisha og de gutta der.

La de få erfaring til fremtidlige kvalikker- og sluttspill

1

Tror faktisk vi hadde klart oss bedre med Wæhler og Demidov fra start i dag. De hadde i hvert fall ikke blitt så fraløpt som Hangeland. Han er en god spiller, men du kan ikke stå så høyt som han gjorde i første når man er så treg.

1

Mange ramaskrik fra forståsegpåere. Selvsagt er ikke Demidov bedre en Hangeland, men ja han bør spille istedenfor Wæhler

1

Hangeland er nok litt oppskrytt,,pga vi håpet han var en ny Bratset.Demidov er klart førstevalg.Han har også innstillingen i orden,...er en vinnertype.

1

Demidov bør inn for Wæhler. Vår russiske venn er kaptein i La Liga, en ekte vinnerskalle og synes ikke han står tilbake for Wæhler på noe egentlig. Tvert imot.

1
Johninho2 For noe tull. De har begge kvaliteter vi trenger og de vil bli enda bedre i fremtiden. Når det gjelder Henriksen så er han bare 19 år så han har mange år foran seg.

De har begge kvaliteter vi trenger og de vil bli enda bedre i fremtiden. Når det gjelder Henriksen så er han bare 19 år så han har mange år foran seg.

Tarik er det bare å utelukke med en gang, han presterer bra i tippeligaen, men på et høyere nivå sier det stopp. Henriksen har mange interessante kvaliteter, men han er så temposvak at jeg er skeptisk til om han kan utvikle seg til noe stort bedre enn en god tippeligaspiller.

1
Toddamannen [sitat…] Tarik er det bare å utelukke med en gang, han presterer bra i tippeligaen, men på et høyere nivå sier det stopp. Henriksen har mange interessante kvaliteter, men han er så...

Ja, mye kan skje, og mye avhenger av hvor lenge de blir i sine respektive norske klubber. Tarik er nok lengst unna, men jeg mener han har en del kvaliteter som landslaget mangler og at han i hvert fall er god nok for en innbytterrolle.

1

Klagde jeg på for et år siden også. Demidov er bedre enn Wæhler på nesten alle områder.

1
Toddamannen [sitat…] Tarik er det bare å utelukke med en gang, han presterer bra i tippeligaen, men på et høyere nivå sier det stopp. Henriksen har mange interessante kvaliteter, men han er så...

Dette baserer du bare på at han havnet i kulden i Nederland. Tarik er en av få norske spillere i tippeligaen med et internasjonalt snitt. Tror han kunne gjort det meget bra på høyrekanten.

Henriksen er ikke temposvak, men er uansett ikke noe landslagsobjekt.

1
Skrtel Dette baserer du bare på at han havnet i kulden i Nederland. Tarik er en av få norske spillere i tippeligaen med et internasjonalt snitt. Tror han kunne gjort det meget bra på høyr...

Henriksen er ikke temposvak, men er uansett ikke noe landslagsobjekt.

Ikke slik han har spilt i år i alle fall. Skal han inn igjen i landslagsvarmen må han tilbake til fjorårets nivå.

Og det kan han jo fint komme tilbake til. Han er fortsatt ung.

1

Lignende innlegg

Laster...