Fotball - Norsk

Sladdos1

Danmark - Norge Børs

Jarstein - 4: Greit under middels. Dårlig førstetouch på tilbakespill og svak på 2-0, ellers grei reding i 51. minutt av Eriksen.

Ruud - 3: Dårlig posisjonering, dårlige taklinger, dårlig alt.

Hangeland - 5: Under middels.

Wæhler - 2: Rævdårlig. Skyld i 1-0.

Høgli - 6: Vil mye, men får til lite

Nordtveit - 2: Ræv

Grindheim - 0: Var du med idag?

Tettey - 6: Vil mye, men får til lite

Huseklepp - 4: LKSDGKLJGASDLFSDHGSDFLL

Riise - 2: Fælt dårlig

Moa - 5: Kommer til et par sjangser men ellers får han til lite.

SUBS:

Braaten - 2: Får til lite gitt

Carew - 5: Vinner et par dueller, men blir ellers eid av Kjær

Demidov - 8: Konge

2
103 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Her var det mykje rart, gitt. Eg synst at Demidov og Høgli spelte bra heile kampen igjennom. Riise og Huseklepp fekk me rett og slett ikkje sjå mykje til. Moa gjorde gode ting med det han fekk. Wæhler var no slettest ikkje 'rævdårleg', men gjorde noko skjebnesvangert svakt.

1

Jarstein: 2

Ruud - 1

Hangeland - 2

Wæhler - 1

Høgli - 4

Nordtveit - 4

Grindheim - 3

Tettey - 3

Huseklepp -4

Riise - 1

Moa -3

SUBS:

Braaten - 2: Får til lite gitt

Carew - 2

Demidov - 6

1

Jarstein - 3

Høgli - 4 Hangeland - 5 Wæhler - 2 Ruud - 4

Riise - 3 Grindheim - 3 Nordtveit - 5 Tettey - 5 Huseklepp - 2

Moa - 4

Demidov - 7

- Fylte snøegg og andre historier

1

Jarstein - 53

Roger - 48

Whæler - 23

Brede - 63

Høgger'n - 71

Huseklepp - 09

Grindhjem - 12

Hettey, Lettey og Tettey - 25

Riise - ca 3

Nordtveit - 61

Moa - 7

1-100 der altså.. Norge hadde ikke sjans

1

Moa - 5: Kommer til et par sjangser men ellers får han til lite.

Synes at Moa, med et par unntakt, har vært altfor lite bevegelig i de to siste landslagskampene og det har gjort det vanskelig for medspillerne å spille til ham. Kan ikke helt skjønne hvorfor siden han har vært så god den siste tiden før disse kampene.

1

jarstein 4

høgli 5

hangeland 5

wæhler 3

ruud 3

huseklepp 2

grindheim 3

nordtveit 4

tettey 4

riise 2

moa 3

2

Jarstein 4 - skal ta andremålet, usikker i det meste i 1.omgang. Glimrende redning i 2.omgang, men da har skaden skjedd

Høgli 7 - Norges klart beste spiller, og en feilfri 1.omgang. Alt skjer mot oss på motsatt side, og det er en grunn til det Wæhler 4 - tar et feilvalg på førstescoringen, henger ikke helt med i svingene, og er muligens unormalt temposvak pga skade Hangeland 3 - en ufattelig svak kamp av kapteinen, som gir bort kula xx antall ganger, er oppe og støter som en junior, og taper mye mot Bendtner i duellene Ruud 3 - slo den mannen en anstendig pasning? Sammen med Riise stod han for den dårligste defensive venstresiden jeg kan huske å ha sett. Svak offensivt, selv om et sleivinnlegg ble farlig

Demidov 6 - hvorfor startet ikke VD? Han må vel snart ha bevist at han har det tempoet vi mangler med BH/KW? Trygg med ball, og mister kula pga mangel på pasningsalternativer, men våger om ikke annet å holde på kula, noe stort sett bare han og TH gjorde

Huseklepp 2 - må snart settes ut av landslaget. Vi har bedre unggutter i hjemlig liga, og at karen knapt nok forsvarer en plass på et dårlig lag på andre nivå i England burde få noen bjeller, klokker og alarmer til å ringe. Fantastisk frustrerende å se på den manglende evnen til initiativ (uten ball). Med ball skal han avgjøre alt alene, hver gang! Tettey 5 - viljen er der, men i dag er han overhode ikke venn med ballen. Åpnet bra, og har et glimrende driv med kula som avsluttes med ei kjempepasning til Moa. Men så forvant han mer og mer Nordtvedt 4 - melder seg helt ut av 1.omgang, og klarer ikke å balansere midtbanen på Hauger-nivå. Slurver mye med pasningene kampen igjennom, men melder seg om ikke annet på i 2.omgang Grindheim 5 - løper mye, og er i perioder den eneste som ønsker å holde et høyt press. Det ser bare teit ut når man er alene om det, men det var neppe hans feil. Ellers er han som vanlig lite kreativt, og bortimot blottet for offensive egenskaper Riise 2 - sorry JAR, men dette var bare pinlig. Om det er mangel på fart i beina, eller giddalaus innstilling vet jeg ikke, men førstemålet skapes pga at du ikke følger backen som kommer på overlapp. Ellers bidrar du med nada, og er, som danskene sa det, det svakeste leddet på Norge

Moa 5 - har en håpløs jobb alene på topp, og er ikke en spiss som er spesielt god møtende, og ihvertfall ikke som et oppspillspunkt når kula kommer 2,5 m.o.h. hele tiden. Når han blir spilt på i bakrom er han farlig, men det skjedde vel aldri?

Braathen 2 - tung, treg og usynlig

Carew - for kort tid på banen til å få poeng, men når dommeren har bestemt seg for at det er andre regler for ham så er det lite han får gjort

1

Jarstein - 3

Høgli - 5 Hangeland - 5 Wæhler - 2 Ruud - 2

Huseklepp - 3 Grindheim - 3 Nordtveit - 4 Tettey - 4 Riise - 1

Moa - 3

Demidov - 7 Carew - 4 Braaten - 2

1

Jarstein : 5

Høgli : 6

Hangeland : 5

Wæhler : 3

Ruud : 3

Huseklepp : 3

Nordtveit : 2 (Hva faen gjør denne middelmådigheten på landslaget)

Grindheim : 5

Tettey : 4

Riise : 3

Moa : 4

1

Wæhler - 2: Rævdårlig. Skyld i 1-0.

Hva skal Wæhler gjøre? blir umulig for han når en står inne i boksen mens en annen kommer mot første stolpe! Lurer heller på hvor resten av forsvaret var!

1
Sjefssløggern [sitat…] Hva skal Wæhler gjøre? blir umulig for han når en står inne i boksen mens en annen kommer mot første stolpe! Lurer heller på hvor resten av forsvaret var!

Hvis du sjekker reprisen så følger faktisk Wæhler Bendter. Plutselig ruser Wæhler mot mål mens Bendter stopper opp og blir umarkert.

Det er en stor miss av Wæhler fordi han ser på ball og ikke mann.

Skal si meg enig at markeringen på Eriksen var fantastisk dårlig.

2
johwi68 Jarstein 4 - skal ta andremålet, usikker i det meste i 1.omgang. Glimrende redning i 2.omgang, men da har skaden skjedd Høgli 7 - Norges klart beste spiller, og en feilfri 1.omgang...

Wæhler 4 - tar et feilvalg på førstescoringen, henger ikke helt med i svingene, og er muligens unormalt temposvak pga skade

Han er ikke akkurat uten skyld på 2-0 heller, selv om den kan deles mellom mange nordmenn. Han løper vel rundt seg sjøl 3-4 ganger der mens Bendtner får god tid til å fyre løs.

1
Skrtel Ser alle danmarksproffene spilte dårlig. Det er vel neppe tilfeldig?

Hvis vi hadde klart å luke ut spillere fra kokosligaer som Danmarks superliga og Tippeligaen, så hadde nok de personlige feilene blitt litt færre. Spillere som er vant til å spille på et høyere nivå burde bli prioritert. At Wæhler spilte før Demidov i denne kampen tror jeg Egil Roger angrer fææælt på i ettertid. Han skulle nok ønske han hadde valgt en annen venstreback enn Ruud også.

1
Sladdos1 Hvis du sjekker reprisen så følger faktisk Wæhler Bendter. Plutselig ruser Wæhler mot mål mens Bendter stopper opp og blir umarkert. Det er en stor miss av Wæhler fordi han ser på...

Hvis du sjekker reprisen så følger faktisk Wæhler Bendter. Plutselig ruser Wæhler mot mål mens Bendter stopper opp og blir umarkert.

Ikke opptimalt av Wæhler, men er jo helt feil å legge skylden på han! utrolig vanskelig for forsvarspillere når det blir 2 mot 1 inne i boksen. Wæhler må også forholde seg til ballfører som har fritt leide inne i boksen mot mål, blir Wæler stående på 8-9 meter sammen med bendtner har jo Rommedahl fri bane mot mål! Kollektiv forsvarkollaps, Wæhler er jo eneste som forsvarer eget mål, hvor er de andre?

1

Gidder faktisk ikke ta meg tid til å sette opp en børs idag. Så dårlig var det

1

Lignende innlegg

Laster...