Fotball - Norsk

Terminater

Landslaget - opprydding

Da tenker jeg ikke spesielt på denne byturen selv om jeg nok tror at også den har en viss sammenheng med hvor det bør ryddes. I løpet av det siste ti-året har landslaget hatt fire sentrale spillere. Rise, Carew, Gamst og Braathen. De har feilet i alle forsøk på kvalifisering til mesterskap. Deres tid på landslaget bør avsluttes etter Kyproskampen. Nye unge seriøse spillere bør bygges opp. Da tror jeg også man blir kvitt dette surret med byturer under samlinger.

1
6 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

I løpet av det siste ti-året har landslaget hatt fire sentrale spillere. Rise, Carew, Gamst og Braathen

Braaten faktisk... sentral spiller på landsen siste tiår???

1

Det kan virke på meg som at landslagsamlinger brukes som et "fristed", der det meste er lovlig og en plass man kobler av fra alt kjas og mas i klubbfotballen! Hvis det er sånn, så må dette forandres NÅ!!

1

Drar frem denne tråden. Det ser ut til at flere kommer til den erkjennelsen nå etterhvert.

De nye landslagene som har gjort det godt i høst er lag som har fylt på med unge spillere - Wales, England, Danmark for å nevne noen.

Tiden bør nå være over for Carew, Rise, Gamst, - og Wæler. De har prøvd i 10 år men feilet med å komme til mesterskap.

Takk for innsatesen men nå er det AFP på landslaget - dere får suge ut de siste kronene i utlandet.

Nye Norge må bygges opp og da bør det være farvel til Drillo også. Han bør ikke starte på et arbeid han ikke kommer til å fullføre.

Rekdal er mannen.

1

Hvis dere vil bli tatt seriøst, så er det kanskje ikke et sjakktrekk å nevne Riise og Gamst i denne sammenhengen...Og når Carew gjør så mye viktig når han spiller, så faller nok han i den samme kategorien...

1

Mange eksperter går ut og sier at et generasjonsskifte ikke vil hjelpe landslaget nå. Men det er jo 2,5 år til neste sluttspill, og fortsatt lenge til kvalliken starter. Få inn de mest spennende ungguttene på landslaget, la de kjenne på nivået og gi de muligheten til å vokse i landslagsdrakten.

At en spiller som Simen Brenne som aldri bidrar noe som helst på landslaget, skal ta opp en plass for en av de spennende ungguttene er helt bak mål, for meg hvertfall..

Få inn Hedenstad for Ruud og Nordtveit for Brenne i første omgang. Hovland, Rogne, Pedersen ++ få prøve seg på landslaget.

1

Lignende innlegg

Laster...