Fotball - Norsk

palsven

Regn svekker Bergens fotball

http://fotball.bt.no/2div3/article209292.ece

Det er liten tvil om at regn svekker både Brann og andre naturgresslag i Bergen.

At klubbene slurver med å rulle ut eventuelle PLASTDUKPRESENNINGER gjør selvsagt problemene enda større. ER DET LATSKAP ELLER MANGEL PÅ intelligens som gjør at de bergenske banemannskaper er så trege med å rulle ut innkjøpte plastdukpresenninger.? Og er det lav IQ som er grunnen til at det er stor mangel på plastdukpresenninger på de usle 7 gressmattene i regnværsbyen ?

Brann f eks burde naturligvis hatt presenning til treningsfeltet sitt og spleiset med kommunen for å få presenning til den kommunale Nymarksbanen.

Ikke rart byen sakker akterut år for år. Det mangler 4-5 gressmatter minst før byen er sånn noenlunde dekket med naturgressbaner i landets neststørste by.

1
14 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Husk også at 1 presenning koster ca 2% av det en smellfeit og lat og fremmedspråklig ytlending koster om man regner med både innkjøpspris, lønn og feriepenger og sign on fee og språkkurs og leilighet mm.

1

Kjøpene av tykke, late og fremmedspråklige lykkejeger kunne vært droppet, det ville gitt 6 gressmatter og minst 4 presenninger + penger til 8 treningsleire på TØRRE, GRØNNE GRESSMATTER I SYDEN

1

Debattforumets grunnregler:

Du er personlig ansvarlig for innholdet i debattinnleggene du publiserer og privatmeldinger som sendes til andre brukere, og vil holde VG Nett skadesløs for ethvert eventuelt krav fra tredjeperson som følge av dine debattinnlegg og meldinger. Det er ikke tillatt å trakassere meddebattanter. Diskuter sak, ikke person! Trakassering fører til umiddelbar utvisning. Du kan ikke skrive, laste opp, linke til, embedde eller på annen måte publisere noe som kan medføre straffeansvar, er ærekrenkende, rasistisk, truende, obskønt, pornografisk eller på annen måte er i strid med norsk lov. Du forplikter deg til å følge norske opphavsrettsregler. Du kan ikke kopiere artikler eller annet rettighetsbeskyttet materiale som er publisert i andre medier uten tillatelse fra rettighetshaveren. Du kan imidlertid sitere korte utdrag, men da med tydelig referanse til hvor innholdet har vært publisert og hvem som står som forfatter/komponist. Du forplikter deg til ikke å krenke privatlivets fred. Hverken i debattinnlegg eller via privatmelding. Du skal ikke drive med gjentatte postinger av samme innlegg, såkalt "spamming", forsøke å avspore debatten, eller ødelegge debatten på annet vis. Hold en saklig tone i dine innlegg. Innlegg må skrives på norsk, svensk, dansk eller engelsk. VG Netts debattforum kan kun brukes på en ikke-kommersiell måte. Det er ikke tillatt å poste innlegg som inneholder reklame, forsøk på å selge produkter, verving til organisasjoner og lignende. VG Nett forbeholder seg retten til på et hvilket som helst tidspunkt å redigere eller trekke tilbake innlegg vi mener er i strid med våre grunnregler. Videre forbeholder vi oss retten til, uten forvarsel, å nekte brukere vi mener ikke overholder grunnreglene, adgang til å poste nye innlegg i diskusjonsforumene. Vi forbeholder oss også retten til å fjerne innlegg som ikke holder seg til temaet i den debattgruppen det er postet i. VG Nett tillater ikke innlegg som er trakasserende, bevisst sprer usannheter eller som på annen måte vil oppfattes som upassende. Søk å vise respekt for menneskers egenart og identitet, privatliv, hudfarge, etniske opprinnelse, nasjonalitet og livssyn. Debatten blir bedre uten nedsettende kommentarer om andre. Gjennom dine debattinnlegg overfører du til VG Nett en evigvarende og eksklusiv rett til uten godtgjørelse å bruke samt redigere ditt debattinnlegg i et hvilket som helst medium VG måtte velge å publisere det i. Utestengelse fra tjenesten på grunn av regelbrudd fører til utestengelse fra alle lesertjenester på VG Nett.

Vær rask med å tipse diskusjon@vg.no dersom du ser et innlegg som du mener ikke skulle vært publisert i våre diskusjonsgrupper.

Synes du at du følger reglene Palsven?

1
palsven Kjøpene av tykke, late og fremmedspråklige lykkejeger kunne vært droppet, det ville gitt 6 gressmatter og minst 4 presenninger + penger til 8 treningsleire på TØRRE, GRØNNE GRESSMA...

penger til 8 treningsleire på TØRRE, GRØNNE GRESSMATTER I SYDEN

Kanskje Brann egentlig burde søke om å få spille i Spania, så ville de fete utlendingene ikke være utlendinger, plastduk helt unødvendig, og det ville være tørre, fine gressmatter hele sesongen.

Og vi ville blitt kvitt det evinnelige, kjedelige maset ditt....

1

Lignende innlegg

Laster...