Fotball - Norsk

krakra_2

Espen Hoff

I mine øyne en veldig god spiller som er alt for god til å bli med Start ned i Adeccoligaen. Noen som vet hvor lang kontrakt han har? Vil tro at flere klubber vil være interessert i å hente ham når Start rykker ned. Håper Brann er blant disse. Vi trenger en høyreving og en bevegelig og "klok uten ball" spillertype som Hoff ville vært midt i blinken. Han er jo også et alternativ som spiss i 4-4-2 som ville utfylt Ojo veldig bra.

Hva tror folket? Blir det Adeccoliga eller klubbskifte for Hoff i 2012? Han er en av to spillere på Start som jeg mener hører hjemme i TL. Den andre er Årst, men han begynner å dra på årene så han har kanskje ikke noe imot å trappe ned.

1
17 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Han går til Odd.

Men han og Søgård bort fra TL er også en tanke. En veldig behagelig en.

1

Hoff må gjerne komme til LSK, kunne trengt litt rutine fremover i banen. Om han ikke blir for dyr da.

1

Kan meget godt hende at han blir med ned i og med at det ikke var for fotballen at han dro til Start. Er kanskje ikke så mange som vet akkurat det.

1

Han gikk jo til Start fordi han ville flytte til Sørlandet. Han har slått seg ned med samboer og barn, og tegnet en lang kontrakt for å avslutte karrieren i Start.

De som tror han er høyreving har gått glipp av en del. Det er han absolutt ikke. Han er spiss/hengende spiss, og bare det.

1
StevieY- Han gikk jo til Start fordi han ville flytte til Sørlandet. Han har slått seg ned med samboer og barn, og tegnet en lang kontrakt for å avslutte karrieren i Start. De som tror han...

De som tror han er høyreving har gått glipp av en del. Det er han absolutt ikke. Han er spiss/hengende spiss, og bare det

Det er sant. Start har dog brukt han som ving eindel. Personleg synst eg me har nok av offensive midtbanespelarar som trekk inn i banen. I tillegg er han 29 år no. Nye Brann treng ikkje han.

1
Hatleking [sitat…] Det er sant. Start har dog brukt han som ving eindel. Personleg synst eg me har nok av offensive midtbanespelarar som trekk inn i banen. I tillegg er han 29 år no. Nye Bra...

Det er sant. Start har dog brukt han som ving eindel.

Vi har brukt han noe som ving ja, og han har stort sett vært ræva hver gang. De gode kampene han har spilt for oss (rett etter overgangen og i starten på årets sesong) har vært som hengende spiss.

1

Han sa vel da han reiste ned til Kristiansand at det var her han skulle legge opp, mye pga kona som skal bo her nede.

1

Han er en av to spillere på Start som jeg mener hører hjemme i TL.

Man må ikke glemme Solomon Owello. Selv om han har hatt en trøblete sesong er dette en spiller med stort potensialet. Han ble blant annet kåret til årets spiller i Start forrige sesong, i tillegg til at han ble spådd til å ble en av årets spillere i Tippeligaen av fansen i forkant av inneværende sesong.

Ellers må man ikke tro at Espen Hoff kan fungere på kanten, der ute ender han opp som reneste Morten Moldskred.

2

Han blir nok med Start videre.

Hvor blir det av t-skjorta "Alle heter Espen" fra Start? Den må dukke opp snart...

1
StevieY- Han gikk jo til Start fordi han ville flytte til Sørlandet. Han har slått seg ned med samboer og barn, og tegnet en lang kontrakt for å avslutte karrieren i Start. De som tror han...

De som tror han er høyreving har gått glipp av en del. Det er han absolutt ikke. Han er spiss/hengende spiss, og bare det

Espen Hoff hadde sine beste fotballår i Lyn, og da særlig som venstre ving. Den siste sesongen fungerte han også godt i bergkamprollen.

1
Mikeyy9 Espen Børufsen, da? Har han underprestert veldig i år?

Nja. Har ikke vært helt toppnivå på han heller, men han er en av få spillere som virkelig gjør en innsats i hver kamp, og hadde resten av laget hatt samme innstilling som han hadde fort tabellsituasjonen sett noe annerledes ut.

De største skuffelsene på Start i år, for min del, har vært Owello og Kleiven. Spesielt sistnevnte ser ut til å ha glemt alt han noensinne har lært om fotball, og det er trist for han har/hadde potensial til å bli virkelig god.

1

Han er en av to spillere på Start som jeg mener hører hjemme i TL.

Nå¨skulle jeg til å legge ut om at det var en teit påstand, men så tenkte jeg meg litt om, og er egentlig ganske enig i at pdd. er det ingen andre som åpenbart har noe i TL å gjøre.

1

Lignende innlegg

Laster...