Fotball - Norsk

arkles

Molde - brann 2000 (enda en klage fra molde ?)

Molde fikk grint seg til en omkamp her også..

http://www.dagbladet.no/diskusjon/sport/211172/

Det vil da si at Molde har protestert/fått hjelp både i 1996 og 2000 når de har møtt brann..

Brann får muligheten til å få tre poeng uten å spille i 2011, men "kampen skal avgjøres på matta"..

Årets fair play pris til Brann og vi får håpe moldenserne kan plukke opp noe når det gjelder moral og etikk..

1
21 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

En protest fra Brann bør være unødvendig. De skulle spille kampen i går så lenge dommeren sa det. Det bør være NFF som skal bedømme hva som skal skje her, upåvirket av hva andre sier/om de klager.

Brann bør bli tilkjent seieren 3-0. Dersom NFF ikke liker reglene, så får de heller forandre på de til neste gang. Jeg antar at slikt ikke har tilbakevirkende kraft.

Jeg er ikke enig i at Brann bør bli tilkjent seieren, men har de laget så klare regler, så må de følges, ikke bare brukes for syns skyld.

2

Molde ville spille kampen. Brann ville spille kampen. Kampen ble spilt. 2-2 ble resultatet.

Kan godt hende Skarsfjord kunne tatt 3 poeng og sagt "takk for kampen som vi ikke spilte" og dratt hjem til Bergen. Heldigvis for Molde er Skarsfjord en fair mann med æren i behold. "Kamper skal avgjøres på banen" er en god holdning.

Kudos til Skarsfjord & Co. i Brann for den holdningen.

1

Hvis bortelaget får 3 poeng og 3-0 for det som skjedde igår så skal jeg personlig stille opp på Lerkendal neste sesong og sabotere både det ene og andre :)

4
AlessandroHaugen

Husker Brann-lsk i 2003. Stillingen er 1-2 og Brann blir nektet å bytte inn en fjerde innbytter etter å ha brukt sitt tredje bytte på keeperskade. Ifølge de daværende reglene hadde Brann rett på dette byttet, men må isteden fullføre kampen med 10 mann. Brann taper 1-3, sender klage og får selvsagt ingen omkamp fordi NFF hater Bergen...

1

i 2000 var det fotballforbundet som ville ha omkamp etter dommerraport. Og hadde kampen i går blitt avlyst hadde ikke poengene gått til Brann, det ville ha blitt omberammet ny kamp. En teknisk feil i et lysanlegg kan ikke føre til at bortelaget får walkover, det skjønner alle som bruker litt fornuft. Og er helt sikker på at også Brann øsnker sine poeng ved å spille kamper, ikke på et kontor hos NFF. Finner det hele tatt merkelig at mange mener noe annet.

2
_-T-_ En protest fra Brann bør være unødvendig. De skulle spille kampen i går så lenge dommeren sa det. Det bør være NFF som skal bedømme hva som skal skje her, upåvirket av hva andre si...

Brann bør bli tilkjent seieren 3-0

Dette vil ikke være gunstig for Brann.

Selv om det er NFF som eventuelt tar den avgjørelsen, så vil det bidra til å bryte ned den sympatien i nesten hele landet som Brann klarte å opparbeide seg i går.

1
AlessandroHaugen Husker Brann-lsk i 2003. Stillingen er 1-2 og Brann blir nektet å bytte inn en fjerde innbytter etter å ha brukt sitt tredje bytte på keeperskade. Ifølge de daværende reglene hadde...

Det er jo ganske utrolig at vi fikk det.

Det var med avsmak i munnen NFF og Kåfjord stod på Stadion-gresset i 2007 og delte ut gullmedaljene. I bakgrunnen stod en eller annen NFF-byråkrat og bladde febrilsk i regelboken sin etter noe som kunne annullere Brann-gullet.

1
ASEN i 2000 var det fotballforbundet som ville ha omkamp etter dommerraport. Og hadde kampen i går blitt avlyst hadde ikke poengene gått til Brann, det ville ha blitt omberammet ny kamp...

En teknisk feil i et lysanlegg kan ikke føre til at bortelaget får walkover, det skjønner alle som bruker litt fornuft.

Det kommer litt an på hva som har skjedd her. Om Molde er pliktig til å sjekke lysforholdene tidligere på dagen, for eksempel tre timer før kampstart, men ikke gjort dette, så har de jo skyld i det som skjedde.

Nå har ikke jeg sett noe bekreftelse på hva som har skjedd, men hørt litt her og der at Molde sjekket lysanlegget dagen før, men ikke på kampdagen som de er pliktet til. Om det er sant og om den regelen er der vet jeg ikke.

1
fireman56 Det året ble det utprøvd en regel som sa at keeperen kunne byttes uten at det gikk ut over de tre innbyttene. Dommeren i den kampen (Brann-LSK) hadde tydeligvis ikke merket seg det...
SlakterenFraBilbao

Saken med byttet i Brann-LSK var litt komplisert i og med at det først var t keeperen kunne bli byttet ved skade etter at de vanlige 3 ble byttet ut, deretter kom det et skriv fra NFF om at keeper kunne byttes bår som helst uten innvirkning på de andre byttene.

Kjenner linjedommeren som ga Mjelde beskjeden tidlig i kampen om at det talte som vanlig bytte siden det skjedde før alle andre bytter var gjort. Mjelde tok dette pent, med et ok og ferdig med den saken. Det var selvsagt frem til de trengte dette siste byttet og oppdaget etter kampens slutt. Linjedommeren ble forøvrig nedringt av BA den påfølgende natten, selvsagt med telefonen på lydløs :)

Edit:

Ps: Linjedommeren som tok avgjørelsen er forøvrig fra Molde (-traktene) og står på at dette er den ene avgjørelsen han gjorde feil i sin karriere....

1

Lignende innlegg

Laster...