Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Floppeti-Flipp

Hvorfor skulle ikke Brann spille langt og høyt? Det var jo da det ble farlig mot Moldes svake forsvar. Samtidig var jo Simonsen en hjelpende kraft på høyrebacken som vanlig. Men generelt shitty kamp, der Molde senket seg i andre omgang. Brann hadde innsats og viste glød, det var en manglevare hos Molde.

1
Slettet-AMX_QA

Haha, jeg har ikke noe overs for noen av lagen..... men Brann spilte virkelig morsommere fotball enn Molde. Hent sminkesakene dine Hoseth, dette var pinlig.

2

Intet annet enn pinlig syt. Så denne kampen som nøytral, og Brann fremsto virkelig ikke som primitive.

1
Slettet-AMX_QA Haha, jeg har ikke noe overs for noen av lagen..... men Brann spilte virkelig morsommere fotball enn Molde. Hent sminkesakene dine Hoseth, dette var pinlig.

Mulig at Armanitrusene presset ekstra på etter kampslutt, samt at fraværet av nypåsprayet Burberry-parfyme plaget ham, men Hoseth burde holde seg for god til å lire av seg denslags bondsk vissvass.

Han bør også passe på at han holder stien sin ren, dersom han vil unngå den lammende hetsen som møter ham på bortebane, den hetsen han har sutret over gang på gang.

1

Hoseth og Molde FK må gå i seg selv. Innsatsen og spillet mot Brann var elendig. Bryteren var helt skrudd av i 2 omgang.

Utalelsen fra Hoseth må komme av skuffelsen av å bli avkledd av et hardt kjempende Brann lag.

Kansje like greit at en formsvak Hoseth får hvile mot FFK.

1

Hoset kan lære av Solskjær, som gratulerer Brann med et fortjent poeng uten å sutre over spillestilen.

1

Brann nesten på vei til å bli et favorittlag - nest etter TIL, da. Flott innsats i går!!!

2

Journalistene vet å melke Hoseth for sitater rett etter kamp mens adrenalinet pumper.

Det er ikke den smarteste uttalelsen jeg har sett fra den kanten, men når det er sagt, hvor kjedelig hadde ikke fotballen vært om alle spillere og trenere skrøt uhemmet av den flotte motstanderen, den dyktige dommeren og den sympatiske treneren til motstanderlaget?

Ingen kan påstå at fotballen hadde vært rikere uten Hoseth, Nordlie,Rekdal og Fagermo (Eller forresten, Fagermo er unntaket som bekrefter regelen, han hadde vi greid oss godt uten)

1

Hvorfor svikter Molde (spillemessig) i 2. omgang kamp etter kamp? Kondisjon? "Verdensmester"-holdning? "Safe-inn-til-seier"-tankegang?

1

Det var ikke påfallende mye langt på Ojo igår, etter det jeg kunne seg gikk ballen kjapt og greit langs bakken når Brann hadde ballen. Kan det tenkes at gutten med håndvesken er en smule snurt over at viktige poeng glapp?

primitiv, betegnelse for noe som befinner seg på det første eller et meget tidlig stadium i utvikling.

Dette er jo for så vidt sant. Brann er i en tidlig utviklingsfase. Godt observert av Magnhild!

1

Faen å frøken Hoseth klager a, han gjør jo det hver gang Molde ikke vinner 3 poeng!!

1
GaTr Hva tror du det er da?

Jeg tror det skyldes det faktum at Molde SKAL spille fin fotball, uansett hva. Og det viser seg at når motstanderen våger å stå opp med laget, og dermed legger press på MFK så glipper det defensivt. Mye fordi kvaliteten på forsvaret ikke er på samme nivå som på det offensive arsenalet MFK innehar.

I tillegg krever MFKs stil at midtbanen løper mye, og mot slutten av kampene er midtbanen sluttkjørt. Det viste seg i veldig stor grad i ekstraomgangene mot Fredrikstad.

Den dagen Solskjær løser dette problemet på en OK måte, da vil MFK være tilnærmet ustoppelige hvis kvaliteten på de andre lagene ikke heves.

1
Rosenborg-tilhenger

Det var ikke påfallende mye langt på Ojo igår, etter det jeg kunne seg gikk ballen kjapt og greit langs bakken når Brann hadde ballen. Kan det tenkes at gutten med håndvesken er en smule snurt over at viktige poeng glapp?

Brann var flinke til å utfordre forsvaret til Molde, som er lagets svake punkt. Det skjedde langs bakken og i lufta, Molde er svak på alt der bak når de møter gode spisser Jeg er ikke enig i at Brann spilte mye langt, det må være såpass for å kunne utnytte Ojo sin duellstyrke mann mot mann.

Det er to ting som er viktig når man møter Molde, som RBK bruker. Utforde forsvaret bredt og markere punktene i deres kontringspill. Kontringspillet er laget beste egenskap. RBK vant begge kampene mot Molde i år, som de ofte gjør.

Ja, det var mange sure Molde spillere i går etter kampen

2

Det var ikke påfallende mye langt på Ojo igår, etter det jeg kunne seg gikk ballen kjapt og greit langs bakken når Brann hadde ballen. Kan det tenkes at gutten med håndvesken er en smule snurt over at viktige poeng glapp?

Hoset er en snurt tosk og burde koblet inn hjernen før han snakket.

1

Er heller ikke enig med Magne Hoseth når han furter over Branns spillestil. Men denne utalelsen regner jeg med kommer mest som en fustrasjon over den dårlige innsatsen han har vist i de siste kampene. Helt greit med en karantene i neste kamp. Så får vi heller håpe han kommer i bedre form til de siste 7 kampenen.

Brann sine kamper har vært morsomme å se på iår, ja det er en mere direkte spillestill og noen ganger slår dem høyere og lengre en det vi gjør men Branns kamper er for oftes gøy å se på.

Brann er også desidert årets mest positive overaskelse, etter å ha blitt spåd en kamp i bunnen av tippeligaen har dem bare flirt alle ekspertene i trynet og vist at man kommer langt med innsats. De har noen knallspillere i Austin, Ojo og Gustavino som alle kunne spillt fast i en hvilken som helst annen tippeligaklubb, og når resten av laget har en innsatts og ståpåvilje som ligger langt utenpå drakten, unner og håper jeg på en Brann medalje i årets tippeliga. Gjerne sølv bak Molde.

2

Merkelig fokus når han nettopp har levert en så elendig omgang. Greit at han er bitter over å tape to poeng, men det var fortjent og Molde er egentlig heldige som slipper unna med 1 poeng. De var klart best i førsteomgang, og da spilte Brann dårlig, men vi var samtidig klart best i andreomgang og jeg syns ikke vi spilte mye langt på Ojo i det hele tatt. Mindre enn vi har gjort i flere andre kamper i år. Målene kommer på en dødball etter et langskudd fra Fredrik Haugen og et strålende innlegg fra Austin(riktignok ganske langt), ingen som resultat av lange baller på Ojo, i likhet med de fleste andre sjansene.

1
AlessandroHaugen

Molde er sippeklubb nr 1 i norge. Brann rundspilte molde i andre omgang, og molde var da virkelig ikke SÅ gode i første omgang. Alt de skaper kommer jo på kontringer og feil fra Brann.

Var det ikke også molde som sutret om Nystemten engang i tiden? Den tat 1 minutt, mens lysene på røkkeløkken tar 70 minutter å få på..

1

Lignende innlegg

Laster...