Fotball - Norsk

Stig92

demidov vs Wæhler

hvem bør være midtstopper ilag med Hangeland, wæhler eller demidov? skriv deres mening om saken

1
46 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Demidov! Fantastisk spiller.

En av få stoppere som har kontroll når Barcelona angriper med 10 mann.

2

Wæhler, all den tid han ikke har spilt seg ut av laget. Fungerer meget godt sammen med Hangeland. Med tid vil Demidov ta over plassen.

1
georgioss Jeg mener han spilte seg ut mot Danmark. Demidov kom inn og gjorde nok en gang en fantastisk jobb. Han fortjener plassen.

jeg er helt enig, jeg føler at demidov bør ta over plassen til wæhler i nærmeste framtid. wæhler er nå 35 år og begynner tære på åra. men for all del er wæhler en go fotballspiller. demidov er mer go med ball i beina. er nesten like god som wæhler i duellspillet og like god som wæhler uten ball og pluss demidov er en yngre spiller og har mange år foran seg. så i alt mener jeg at demidov er den som bør spille ilag med hangeland fremover.

1

Demidov er overmoden for å ta over plassen til Wæhler på landslaget nå. Wæhler har vært god men begynner for alvor å dra på åra.

1
exonymous Wæhler, all den tid han ikke har spilt seg ut av laget. Fungerer meget godt sammen med Hangeland. Med tid vil Demidov ta over plassen.

Wæhler, all den tid han ikke har spilt seg ut av laget.

Hva skal til for at han spiller seg ut av laget, da? Mot Danmark spilte han til stolpe på børsen og ble tatt ut i pausen. Var også en av de som var på fylla før kampen.

Håper og tror at Danmark-kampen var det endelige punktum for Wæhler som fast makker til Hangeland. Wæhler har for all del gjort en god jobb i lang tid, men Demidov er klart bedre og enda mer komplimentær i forhold til Hangeland sine ferdigheter.

1

Demidov.

Wæhler har - bortsett fra mot Danmark - ikke spilt seg ut av laget, men Demidov har på sin side spilt seg inn på laget.

1
exonymous Wæhler, all den tid han ikke har spilt seg ut av laget. Fungerer meget godt sammen med Hangeland. Med tid vil Demidov ta over plassen.

Wæhler, all den tid han ikke har spilt seg ut av laget.

Dersom han ikke spilte seg ut av laget mot Danmark, skjønner ikke jeg hva som skal til for å spille seg ut! Og Demidov har vel bevist hver gang han har fått sjansen at han er kanskje vår aller beste spiller. Og det burde jo si sitt når Demi spiller i Primera League, mens Wæhler spiller i Danish League!

1
Johninho2 Ja, men det betyr ikke at han passer inn på det norske landslaget. Jfr. Solskjær under Drillo.

Men Hangeland er jo en perfekt Drillospiller. Stor, sterk og har enorm spisskompetanse på duellkraft på dødball begge veier.

Jeg ser på en måte sammenligningen med OGS, men saken der var vel at han strent tatt ikke var den suverent beste spissen på landsen, og han konkurrerte mot navn som fikk jevnlig matching på like høyt nivå som han.

Hangeland derimot er en mye bedre stopper enn 2. og 3. valg på dagens landslag.

1

Demidov uten tvil. Han har en respektløshet, kompromissløshet og arroganse i spillestilen sin som jeg liker meget godt

1

Lignende innlegg

Laster...