Fotball - Norsk

JackAass

*Kamptråd: Sarpsborg 08 - Strømsgodset*

Sarpsborg Stadion, 15/9-2011 klokken 19.00

Tabellposisjon pdd. S V U T + - P

6. Strømsgodset 21 9 6 6 33-29 33

16. Sarpsborg 08 21 4 4 13 24-47 16

Sarpsborg 08

Ett nedrykkstruet Sarpsborg 08 tar imot Strømsgodset hjemme til det som blir en livsiktig kamp å vinne for dem, hvis de skal øyne ett håp om fornyet Tippeliga-kontrakt.

Etter en god sesonginnledning på hjemmebane har Særpingene slitt i det siste, senest etter ett ydmykende 0-6 tap mot (riktignok fremmadstormende) Rosenborg.

Med hele 8 poeng opp til trygg plass og bare 9 kamper igjen å spille, er det klart at Sarpsborg virkelig trenger alle de poengene de kan ta, og avhenger mest sannsynlig av minst å ta full pott hjemme mot Strømsgodset, FFK, Tromsø, Viking og Odd Grenland.

Mot Rosenborg sist stilte de følgende mannskap (iflg VGLive):

(4-4-2)

Heier

Jørgensen, Berge, Hansen, Ødegaard

Ihugba, Jørgensen, Breive, Gievær

Hoås, Ahamed Jama

Strømsgodset

Strømsgodset har i det siste hatt en svært kjedelig rekke uten seirer, med 4 uavgjorte og 1 tap på de siste 5 kampene. Sist var hjemme mot Viking, i det som i beste fall for oss lite objektive Drammensere kan kalles blodig urettferdig.

Strømsgodset har i år vært veldig gode i banespillet, og har til tider spillt ball i hatt med store deler av TL. Det har derimot de siste månedene vært ganske tydelig at vi ikke har noen spiss. Ola Kamara har scoringsvegring og hans backup Eirik Markegård har vist seg for desverre ikke å være god nok for TL.

Takket være en strålende første halvdel av sesongen og heldige resultater i andre kamper henger Strømsgodset enda med i medaljekampen, men ett tap mot Sarpsborg vil nok sørge for at det vil henge i en tynn tråd. Strømsgodset har til tross for godt spill heller ikke i år fått med seg noen særlige resultater på bortebane, så denne kampen vil virkelig avgjøre om vi faktisk hører hjemme i toppen eller ikke.

Sist mot Viking stilte vi følgende mannskap:

(4-2-3-1)

Kwarasey

Andersen, Aas, Madsen, Vilsvik

Konradsen, Sankoh

Storflor, Nordkvelle, Wikheim

Kamara

Tilbake til denne kampen har vi Keita og Abu, Keita vil gå inn for Wikheim, men hvordan løsningen blir på midten gjenstår og se. Abu går inn ved siden av Konradsen, så blir spørsmålet hvordan Deila løser Sankoh/Kvelle/Kamara-situasjonen. For alt vi vet kan tilogmed Markegård melde seg på i spissdiskusjonen etter 3 mål for Team SIF mot Senja mandagen som var.

Hvordan kampforløpet blir er vanskelig og si, begge lag er nødt til å vinne kampen for å henge med i hver sin sin ende av tabellen, så dette blir nok ulidelig spennende.

Håper selv selvfølgelig på seier til Godset, men på kupongen blir det nok en helgardering.

God kamp!

5
82 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Vi har en perfekt mulighet til å komme tilbake på sporet igjen på kunsgresset i Sarpsborg. Sarpsborg er kanskje ligaens dårligste lag, og alt annet enn seier er rett og slett ikke godt nok. Det er faen meg på tide at gutta starter å vinne kamper igjen. Ingen unnskyldninger godtas.

1

Agreed. Vi trenger en seier nå. Vi må faktisk ha en seier nå, jeg gidder ikke uavgjort eller tap - så det kan de bare drite i. 3 poeng, takk.

1

Dårlig dårlig dårlig følelse. Og det hjelper heller ikke når man tenker på at Markegård og Kamara er de to valgene vi har på topp.

1

Endelig kampdag. Det er alltid den beste dagen i uka!

Satser på at Godset stiller med dette laget:

Kwarasey

Birger - Madsen - Aas - Vilsvik

Abu - Konradsen

Storflor - Nordkvelle - Keita

Markegård

Er ikke veldig komfortabel med Markegård på topp, da han rett og slett ikke er god nok for tippeligaen, men så lenge Kamara virker å være totalt blottet for scoringsegenskaper, samt at han stort sett står i offside, så har vi vel ingen andre alternativer.

Det viktigste for denne kampen blir å få Vilsvik og Madsen spilleklare. Hvis disse må stå over, samt at Nuhu er usikker, så er det nesten bare å reise hjem og gi S08 seieren på walkover.

Når det er sagt så tror jeg forsvarerene våre stiller til start, og at vi valser over Sarpsborg. Vi vinner 3-0 etter et mål av Marken og to av Kamara som kommer inn og gjør en kongekamp!!!!!

Leve godset!

1

Strømsgodset har alltid vært så flinke til å hjelpe lag som har en tapsrekke. Selv om reisen går til Sarpsborg, så er det ikke bare å hente 3 poeng..

1

Det er bedre å "ofre" Vilsvik og Rapido Madsen mot S08 enn å spare de til vi skal møte samegutta til hælja.

1

Sist var hjemme mot Viking, i det som i beste fall for oss lite objektive Drammensere kan kalles blodig urettferdig.

Helt uenig, uavgjort var fullt fortjent for begge lag. Men det har liten betydning.

Idag er det match, jeg fyller opp bilen og kjører over. Det bør være et godt tegn, for jeg har ikke vært på så mange bortekamper i det siste. Sist bortekamp var vel mot Viking. Det ble seier. Jeg var også på kampen mot Kongsvinger ifjor (?) som vi vant. Idag vinner vi igjen 2-0. Begge av Markegård.

1

Var veldig begeistret for spillet til S08 i adeccoen, synes de spilte/spiler en svært morsom fotball til tider.

Synes det hadde vært morsomt om de overlevde i TL, men i kveld MÅ de knuses. Tap og uavgjort er uaktuelt, dette er en kamp vi må og skal vinne. Tror dog at vi taper 3-1.

1

Lignende innlegg

Laster...