Fotball - Norsk

Marrern

Keita ut mot Deila

Etter å ha blitt byttet ut etter 38 minutter pga en elendig prestasjon går Keita rett i strupen på Ronny Deila.

"Da har man ikke respekt for spilleren i det hele tatt. Det er rett og slett latterlig" "Denne gangen her er det ingen ting han kan skylde på" "Hvis han ikke vil ha meg her må han si i fra, jeg kan finne meg nytt lag"

På tide å innse at du ikke er Ronaldo eller Messi nå Keita ...

1
157 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Slettet-AMX_QA

Det ER respektløst å bytte ut en spiller før pause. Uansett prestasjon, dessverre.

1

Ingen spiller er større enn laget, noe enkelte dessverre tror. Keita ødelegger for seg selv med slik oppførsel, og hvis han tror at han får bedre forhold med plass til egoistoppførsel i andre klubber, ja da får han tro om igjen.

Keita må brette opp ermene, gi jernet på trening og kamp, lære seg folkeskikk og så; har Strømsgodset en klassespiller.

3

I den grusomme førsteomgangen i går føler at jeg Deila kunne tatt ut hvem som helst, så dårlig som vi spilte. At han tar ut Keita er ikke noe jeg stiller meg undrende til. Han fikk ikke til noenting annet enn å skaffe seg et unødvendig gult kort. Skal han bli den klassespilleren som Godset har letet etter så må han legge fra seg egoistanker. Jeg lever med håpet, enda..

1

Synd for Godset og Keita at gutten har så elendige holdninger. Keita var en åpenbaring når han slo igjennom for Godset. Jeg trodde virkelig at han skulle utvikle seg til å bli en klassespiller. På fotballbanen har han stagnert, og det eneste han har utviklet er det store egoet sitt og forferdelige stjernenykker.

Zlatan er en skikkelig kjiping, men en dritgod fotballspiller. Keita minner en del om Zlatan....uten hans fotballferdigheter.

1
AlessandroHaugen

Er det tilfeldig at det alltid er spillere med afrikanske gener som skal spy ut dritt etter kamper? Det virker iallefall som om noen av de iallefall sliter med å forstå at fotball er et lagspill, og tenker kun på seg selv.

Dette er ikke bare i norge, men i hele verden...

1

Kan godt hende det er sånn i Norge og hele verden, men i Bergen pleier det nå å være "de andre" som spyr ut dritt etter kamper.

Charlie Miller som slang med kjeften omtrent annenhver uke, Azar Karadas som plutselig ikke ville spille mer hvis han ikke fikk være midtstopper, Bengt Sæternes som nektet å sitte på benken, Ramiro Corrales var et kapittel for seg, Tommy Knarvik var stadig vekk ute i media med kritikk, Furuseth Olsen gikk sur, Eirik Bakke la sjeldent skjul på hvor sur han var når han ble byttet ut, Kvisvik skjelte ut Teitur i media etter å ha blitt benket, Runar Normann tok "spy ut dritt etter kamp" til et helt nytt nivå og ble løst fra kontrakten, Paul Scharner begynte å motarbeide treneren midt i en kamp mot Molde fordi han var uenig i taktikken, før han fortsatte kritikken i media etterpå..

Har en følelse av at listen fortsetter.

2
AlessandroHaugen Er det tilfeldig at det alltid er spillere med afrikanske gener som skal spy ut dritt etter kamper? Det virker iallefall som om noen av de iallefall sliter med å forstå at fotball...

Er det tilfeldig at det alltid er spillere med afrikanske gener som skal spy ut dritt etter kamper? Det virker iallefall som om noen av de iallefall sliter med å forstå at fotball er et lagspill, og tenker kun på seg selv.

Herlig rasisme. Hva med Runar Norman som vel sluttet på dagen når han ble vraket til kamp? Eller Trond Fredrik Ludvigsen? Eller Øyvind Boltof? Det fins sikkert en haug med andre eksempler.

1

Bytter i 1.omgang er vanskelig, om det er et rent posisjonsbytte så skal det veldig mye til for å gjøre byttet i 1.omgang. Taktiske grep for å endre kampbildet er noe annet, og det må spillere bare godta.

Å velge ut en spiller når et helt lag presterer dårlig er en uting, hvertfall når det ikke er taktiske vurderinger bak.

1
GoingKronos [sitat…] Herlig rasisme. Hva med Runar Norman som vel sluttet på dagen når han ble vraket til kamp? Eller Trond Fredrik Ludvigsen? Eller Øyvind Boltof? Det fins sikkert en haug med...
AlessandroHaugen

jeg har ikke noe mot afrikanere generelt. Jeg opplever mange som veldig hyggelig, og jordnære mennesker.

Jeg har bare fått veldig dårlig inntrykk av afrikanske fotballspillere opp gjennom årene. Det finnes ugress i alle leirer såklart, men dette er min mening.

1
Slettet-AMX_QA Det ER respektløst å bytte ut en spiller før pause. Uansett prestasjon, dessverre.

Det ER respektløst å bytte ut en spiller før pause.

Det er det IKKE. Spilleren får meeeget godt betalt for å spille fotball. Spiller han ikke bra nok etter trenerens mening blir man byttet ut.. Hva er respektløst med det?

Det som er respektløst er å tjene fett med penger på å ballspill for så å syte som et impotent kukkhue fordi du blir bytta ut når man ikke presterer.....

1

Keita viser i hvert fall stadig vekk at han har mindre respekt for Godset, enn Deila har for Keita.

Keita har for øvrig vært svak i hele år, så han bør skjerpe seg noe meget for å fortsatt få tillit i Godset.

1

Keita er muligens noe smartere enn folk her gir ham kreditt for. Han vil vekk fra Godset, ser en mulighet til å komme vekk hvis han greier å få til en offentlig konflikt med Deila der treneren står uten annet valg enn å kvitte seg med spilleren for å beholde autoritet og vips så er transferen i boks.

1

Var vel bare et tidsspørsmål før Keita viste resten av landet hvilken udugelig drittunge han er.

1
thomzi Men hvem vil ha en sånn spiller? Dårlige holdninger, har altfor høye tanker om seg selv, presterer dårlig på banen i 9 av 10 kamper og tar interne "problemer" ut i media. Drittunge...

Bytt mannen ut ved pause så slipper du noe mas.

Deila og Godset møter motbakken.

Keita griner, Nordkvelle skal vekk, Molde sikler på Vilsvik og undervurderte JIB har gått til Molde.

-resultatet kan skimtes nå ...Godset sklir sakte men sikkert nedover på tabellen -

1

Lignende innlegg

Laster...