Fotball - Norsk

dragons100

Nils Arne Eggen fyller 70 år!

Tidenes norske fotballtrener. Mannen som fikk den lille klubben til å være blant de beste i Europa.

En fantastisk mann!

Mye kan sies om Nils Arne Eggen, men i dag hyller vi 70 års jubelanten!

Tidenes trønder etter mange sin mening. :)

Ønsker deg all lykke med dagen og fortsatt mange fine år. Etter at han så tragisk ble enkemann så tror jeg fotballen kanskje er ennå viktigere. Jeg blir nesten litt rørt når jeg ser Eggen komme med et lite RBK-skjerf rundt halsen. Han er RBK for evig og alltid.

Takk.

3
41 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Tidenes trønder etter mange sin mening. :)

Johan Nordahl Brun er da åpenbart tidenes trønder :-)

1

Gratulerer Nils Arne !!

Du er en legende. Det er sikkert, men synd det er for RBK og ikke for Viking :-)

Gratulerer, og han lenge, lenge leve må, HEI SKÅL !!

Det er dessuten alltid flott å se personer som er så knyttet til, og glade i sin klubb. Nils Arne Eggen er en stor mann og har et stort fotballhjerte. Det gleder meg.

1

Barneskirenn er tidens trønder... Selv om konkurransen er liten.

Kanskje Roar Supermann kan nevner i samme åndedrag

1
Slettet-AMX_QA

Gratulerer, Eggen!

Litt av en mann.. håper han har kommet over tapet av kona. Legende.

1

Gratulerer til Eggen. Skulle man opprettet en ordentlig hall of fame i norsk fotball kunne man laget plass til til - eggen og drillo..

Gullet til moss i 87 er antagelig den største trener-prestasjon i norsk fotball gjennom alle tider (enkeltvis) og rekken/dynastiet i rbk likeså..

Og for alt tullet som han kom med i kampens hete; en genuin person med en kjærlighet til spillet og alle involverte som ikke kan fås for penger..

Når han blir kastet i været med den tranga jakka og julepølse-lua er et fantastisk øyeblikk

1

Tidenes trønder etter mange sin mening. :)

Peder Morset er jo tidenes trønder:)

Men ja, Gratulerar med dagen til Nils! Tidenes fotballtrønder, ja kanskje også tidenes fotballnordmann.

1

Gratulere med da'n!!

En mann som fikk en liten klubb fra Trondheim i Norge til å være helt på høyde med de aller beste klubbene i verden, og å slå de nest beste i verden! Rosenborg fra høsten 1996 til høsten 1999 var et av verden aller beste klubblag! Helt rart å tenke på, men de var faktisk det.

Et av verdens beste klubblag... Og den som sier noe annet lyver!

1

Å nevne andre trønderne i samme åndedrag som denne mannen er et hån. Jeg har ikke alltid likt denne mannen (jmf Annan-saken mm), men du verden for en fyr. Bare å gratulere med dagen og ta av seg hatten for det han har gjort.

1

Hatten av, og bøye hodet. Respekt. Grattis med 70 år

1

Ikke bare er han tidenes trener i Norge, det kommer ikke til å dukke opp noen som ham i fremtiden heller. Et unikum som Trønderene aldri kommer til å glemme.

Gratulerer med Dagen.

1

Gratulerer med dagen og takk for alle de fine fotballstundene du ga oss med ditt kjære Rosenborg - den gang klubben hadde stil.

1
strongestthereis

Ønsker deg all lykke med dagen og fortsatt mange fine år. Etter at han så tragisk ble enkemann så tror jeg fotballen kanskje er ennå viktigere. Jeg blir nesten litt rørt når jeg ser Eggen komme med et lite RBK-skjerf rundt halsen. Han er RBK for evig og alltid.

Jeg vet ikke om jeg er blitt voksen nok til å takke Eggen, og jeg tviler egentlig på at jeg har noe å takke han for. Men 70 år er mye; da er man plutselig oppe i en veldig respektabel alder, og jeg kaster meg selvfølgelig på og gratulerer snegletungen med 70-årsdagen. Rosenborg har vært en pest og en plage gjennom hele oppveksten min, og jeg unner den klubben ingenting, men jeg er stor nok til å gratulere allikevel.

Gratulerer med dagen, din gamle kuk.

2

Lignende innlegg

Laster...