Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Da bør Molde skyde seg å ta gull før han forsvinner, men tror egentlig ikke han går til Blackburn. Fortsetter han å levere med Molde kan jo mer attraktive tilbud enn Blackburn dukke opp. Dessuten bør han jo ha lyst til å fortsette i Molde nå som han har mulighet til å utvikle klubben til nye høyder.

1
AlexSupertramp Da bør Molde skyde seg å ta gull før han forsvinner, men tror egentlig ikke han går til Blackburn. Fortsetter han å levere med Molde kan jo mer attraktive tilbud enn Blackburn dukk...

Fortsetter han å levere med Molde kan jo mer attraktive tilbud enn Blackburn dukke opp.

Du kommer ikke fra norsk tippeliga til en internasjonal toppklubb. Å trene Blackburn er mange steg opp. Men spørsmålet er vel om han føler seg klar for en slik oppgave enda, det vil nok heller være det som gjør at han eventuelt sier nei.

1
GoingKronos [sitat…] Du kommer ikke fra norsk tippeliga til en internasjonal toppklubb. Å trene Blackburn er mange steg opp. Men spørsmålet er vel om han føler seg klar for en slik oppgave end...

spørsmålet er vel om han føler seg klar for en slik oppgave enda, det vil nok heller være det som gjør at han eventuelt sier nei.

Solskjær har gang på gang vist at han har god timing på viktige karrieremessige avgjørelser og han gjør sikkert rett denne gangen og. Tror forresten han har det som trengs for å gjøre en god jobb i England,men han vil kanskje fullføre det han har begynt på i Molde først?

1

Et av kriteriene til at Solskjær ble Molde-trener var at ungene hans skulle få muligheten til å gå på norsk skole. Derfor er det veldig lite sannsynlig at Solskjær flytter tilbake igjen til England etter kun et år i Norge. Solskjær blir nok i Norge til ungene har fullført grunnskolen.

1

Jeg har ingen tro på at Solskjær vil hoppe på et eventuelt tilbud fra Blackburn.

1
deleted287273

Vi får se hvis tilbudet foreligger. Godt mulig han takker ja.

1
godsetfradrammen

Hvor mye må Blackburn betale for Solskjær da?

1

Dette tviler jeg på Solskjær ønsker. Han har et langtidsprosjekt med Molde som jeg tror han brenner mer for enn pengene Blackburn kan tilby.

1
strongestthereis

Jeg unner virkelig Solskjær dette, så jeg håper han drar. Det hadde nok vært stort for han å trene et PL-lag kontra det å trene en liten klubb i Norge.

1
taknina Da tror eg ikke akkurat Blackburn er den rett klubben å starte i , å risikere at karriera tar en nose dive før den omtrent har startet . Eg tror at Solskjær er smartere enn som så.
strongestthereis

Solskjær virker som en mann som vet hva han holder på med, og om dette ryktet stemmer så er det jo en gylden mulighet som han ikke kan si nei til. I Blackburn forventes det ikke at man skal klare en topp-5 plassering allikevel, og alt han trenger å gjøre er vel egentlig å holde klubben i PL. Det klarer han..

Om han mislykkes så kan han alltids returnere til Norge.

1
strongestthereis Solskjær virker som en mann som vet hva han holder på med, og om dette ryktet stemmer så er det jo en gylden mulighet som han ikke kan si nei til. I Blackburn forventes det ikke at...

Om han mislykkes så kan han alltids returnere til Norge.

Men i motsettning til hva de aller aller fleste mener så er det faktisk større press i en bånnklubb for ikke å rykke ned en det er i en toppklubb der det meste går på skinner .

1
stikkpillen Få høre? Er det noe som er truet her?

Noe som er truet av et egentlig ganske dårlig mfk? Nei.

TL har vært rekord dårlig, at RBK i det heletatt har muligheten til gull etter en så dårlig sesong, sier jo bare en ting om nivået på TL i år. så føler meg ikke truet akkurat.

det jeg mener, er at vi slipper dette maset om et geni osv, fordi det er han ikke, pga hva jeg har nevnt over. Pluss jeg liker ikke sutringa hannes når han ikke lykkes mot RBK...

1

Lignende innlegg

Laster...