Fotball - Norsk

Plat0n

Myten om Petter Vaagan Moen

Myten om at Vaagan Moen ifølge noen Brann-supportere og andre var fantastisk med et internasjonalt snitt ser vel ut til å ikke stemme helt?

Tribunen i QPR, på vei ut, sannsynligvis utleie til en middelklubb.

Er vi overrasket?

1
222 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Ja, flere Brann-supportere mente så absolutt at han var god nok for A-landslaget. Det var ikke måte på.

1

Han er vel som noen andre spillere, oppnår kun suksess i Brann. Han herjet jo vilt med etablerte spillere i forrige sesongs TL. Helstad og Kvisvik var jo også 2 som hadde kjempesuksess i Brann og betinget suksess andre steder.

Han var jo innom landslaget også.

1

Det er forskjell på internasjonalt snitt og å være god nok for landslaget sammen med Simen Brenne og Bjørn Helge Riise.

1
Plat0n [sitat…] Gjorde han? Kan ikke jeg huske. Helstad er i Monaco, scoret en del mål i Le Mans. Kvisvik spilte tidvis fast i Østerrike.

Helstad er i Monaco, scoret en del mål i Le Mans. Kvisvik spilte tidvis fast i Østerrike

PVM scoret vel 14 mål fra midtbaneposisjon siste sesongen i Brann. Han herjet vel litt da.

Helstad scoret endel mål for Le Mans etter at de hadde rykket ned. Ikke så altfor mange da de spilte i toppdivisjonen. I Rosenborg ble han brukt så feil at han falt nesten helt gjennom.

Kvisvik er jo et kapitel for seg. Å si at han spilte fast i Austria, er vel å ta litt i. HAn spilte mye i perioder for så å sitte på benken igjen. Helstad spilte endel mer en han der. Tilbake i Brann kom den gamle Kvisvik frem igjen.

1
Plat0n Men det var ikke måte på hvor mye dere ville ha Vaagan inn på landslaget. Det må da bety at dere trodde han kunne prestere utenfor de norske grenser, mao. internasjonalt snitt.

Men det var ikke måte på hvor mye dere ville ha Vaagan inn på landslaget

I en periode hvor Gamsten tråkket i salat på midtbanen uten å gjøre det minste nytte av seg, er det vel klart at man ville ha inn den beste kandidaten i stedet. At PVM holdt nivået til CCC var det liten tvil om, men nå holdt visst førstevalget på "hans" plass et skikkelig høyt nivå. Premier League tror jeg kan være litt for tøft for han, noe tydeligvis QPR mener også

1
fireman56 [sitat…] PVM scoret vel 14 mål fra midtbaneposisjon siste sesongen i Brann. Han herjet vel litt da. Helstad scoret endel mål for Le Mans etter at de hadde rykket ned. Ikke så altfo...

Vil si at både Helstad og Kvisvik er mye bedre fotballspillere enn PVM. Helstad er en notorgisk målscorer. Kvisvik hadde vært en stor spiller hadde han hatt litt ekstra treningsiver. Et mye større begavet talent enn PVM.

PVM var grei ifjor, det er jeg enig i, men for guds skyld: han herjet ikke! Herjer man er man outstanding. PVM hatt en veldig ujevn karriere. Han måtte ha vært mer stabil skulle jeg gått med på orgasmebølgen til dere Brann-supportere.

Dessutten mener jeg toppnivået til PVM er ganske labert. En helt middels spiller på gode dager, selv om han scorer sine mål nå og da...

1

PVM var god i siste sesongen han var i Brann. Sesongene før var han middels. Skjønner ikke at han ikke innså sine egne begrensninger da han valgte å dra til Championship. Man trengte ikke å være spåmann for å forutse det spm nå har skjedd i mannens karriere...

1
Plat0n Men det var ikke måte på hvor mye dere ville ha Vaagan inn på landslaget. Det må da bety at dere trodde han kunne prestere utenfor de norske grenser, mao. internasjonalt snitt.

Eh? Å spille for landslaget betyr ikke at en er god nok for utlandet. Det betyr at en er god nok for landslaget.

PVM var suveren i fjor. Skjønner godt at han ville ut, men han valgte nok feil. Han gikk gratis og ble dermed lett å vrake for manageren. Tror han burde satse på å komme inn i stallen til Portsmouth på utlån før måneden er over, så kan han leke med Huseklepp.

1

Lignende innlegg

Laster...