Fotball - Norsk

eagle54

Hønefoss - Sandnes Uf

I ettermiddag møter Hønefoss BK Sandnes Ulf til en spennende dyst på AKA Arena. Sandnes-laget er årets store overraskelse, og fortsatt leder de Adeccoligaen med ett poeng (43), foran Sandefjord (42)og Hønefoss (39). Sandefjord har en kamp mer spilt.

For Kamal Saaliti er det å spille mot HBK på AKA Arena noe han har sett fram til lenge, og han blir garantert tatt godt vare på av Fosseberget når han entrer banen. Kamal er en av de mest populære spillerne HBK har hatt.

HBK går inn i en skjebneuke, med kamp mot Bryne midt i uka (utsatt oppgjør) og mot Kongsvinger borte søndag.

Sandnes Ulf tapte for HamKam på hjemmebane i siste runde og spørsmålet er om det var signaler om en begynnende sprekk, ellers om laget bare hadde en dårlig dag.

Hønefoss BK var svake mot Strømmen borte sist helg (0-0) og må heve seg for å vinne.

Dagens kamp er derfor ganske åpen, men mitt tips er 2-0 til HBK. Bookmakerne har også HBK som klar favoritt.

HBK stiller trolig slik:

Steve Clarke.

Bakre rekke: Arnor Adalsteinsson, Frode Lafton, Kristjan Örn Sigurdsson og Kevin Larsen.

Midtbane: Stian Sortevik, Helge Haugen, Rune Bolseth og Lennart Steffensen.

Angrep: Remond Mendy og Kevin Beugre.

1
6 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Sandnes Ulf fikk det første tapet på fjorten kamper forrige søndag, og det blir spennende å se hvordan det slår ut idag.

Det er en stort sett skadefri tropp, men høyreback Aanestad er ute med karantene etter tre gule kort. (Den regelen burde vel etter min mening snart heves til fem kort, men det er en annen diskusjon). Harald Vindenes er vel mannen som kommer inn i stedet.

Det er vel kun høyre midtbane som er litt åpen. Torsteinbø som har spilt der hele sesongen, har slitt med skade, men er på gang igjen. Samtidig har Mobi Okoli gjort sine saker bra i hans fravær. En annen som kan komme inn, er vår nye mann fra Island, Ingimundur Níels Óskarsson. Han fikk innhopp mot Ham-Kam, men gjorde ikke stort annet enn å drible seg fast.

Sansynlig lag: Bo Andersen - Harald Vindenes, Edier Frejd, Ronny Espedal, Kenneth Sola - Fredrik Torsteinbø, Andreas Westlye, Aksel Berget Skjølsvik, Steinthor Thorsteinsson - Morten Eriksen, Kamal Saaliti.

1

1-0 til pause, og forsåvidt fortjent at vi leder. Flott scoring av Leo Olsen. Men synes det er mye halvveis over det vi gjør denne omgangen. Fryktelig upresist i angrep, og løpene har ofte startet for tidlig, så vi har mistet muligheten for tidlig gjennombrudd.

Men burde vært punktert halvveis i omgangen, da Leo Olsen ble løpt ned i feltet. Soleklar straffe og rødt kort i mine øyne.

Sandnes Ulf slettes ikke ufarlige når de setter fart framover, så bare å gjøre seg klart for 45 dramatiske minutter. Virkelig temperatur også, så her kommer det flere situasjoner.

1

Fortjent seier til HBK, laget hadde langt flere sjanser enn Sandnes Ulf, selv om spillet i seg selv ikke var imponerende. Litt for mange feilpasninger og for lite nøyaktighet i det offensive. Noen defensive feil trekker også ned. Men spennede var det.

Sandnes Ulf har et jevnt besatt og bra lag og skal på ingen måte avskerives som opprykkskandidat. Kampen mot KIL onsdag blir ganske viktig for dem.

1

Morro at buskerudfotballen gjør det bra. HBK var effektive og satt sjansene de fikk mot en god motstander. Neste kamp for ringerikslaget er hjemme mot Bryne, heller ingen lett motstander. Nå er det viktig at HBK er topp skjerpet i innspurten, og konsentrerer seg på en kamp av gangen. Lykke til, HBK!

1

Lignende innlegg

Laster...