Fotball - Norsk

palsven

RBK suverene 2012-2020 ?

RBK har jo busslaster med talenter som er bragt inn i a-stallen og atpå til har fått spilletid og blitt bedre PÅ GRUNN AV DET, ( HØRTE Bergen det ) ?

Gjeldfrie RBK med massevis av treningsfasiliteter er suverene på allt.

Kan rote-VIF true de ? Eller surre-Viking ? Talentkveler-Brann uten penger skal de som samtidig kveler talentene true RBK ? Nei

Moille da + Neppe, da må Aker pøse inn, dessuten er dt mye kortsiktig ytenlandkse greier der.

Flere er uaktuelle. Mulig Viking kan presse de litt

1
10 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Moille da + Neppe, da må Aker pøse inn, dessuten er dt mye kortsiktig ytenlandkse greier der.

Du er komisk. RBK er vel det laget med mest utenlandske spillere i TL.

1

Ja, men de er kloke og har inført talentene i stallen og laget, i Bergen sitter de oppe på tribunen

1

Nå har de fått investorhjelp også, ingen kan true de

1
Rosenborg-tilhenger

Spørs hva du mener med suverene? Rosenborg er på vei tilbake, noe vi får se allerede i 2012. Det er mange under 20 år som holder høyt nivå. De unge blir ikke presset for hard i forhold til prestasjonskrav. Derfor er det fornuftig å la dem vokse inn laget, og erstatte de som blir solgt når dem er moden for det. Den store utfordringen for RBK er at norske spillere er attraktive for større utenlandske klubber. Da blir man sittende igjen med utlendinger for å oppretteholde nivået i klubben til at nye unge spillere igjen tar steget.

RBK har brukt mye penger på Lerkendal og annet som holder til på Lerkendal av virksomheter i tribuneanlegget og investert i eiendommer i Trondheim. I følge Adressa er alt verdt over 280 millioner kroner. Selv om det nå etableres en investor selskap så er det langt fra en klubb i problemer. Jeg synes det er fornuftig å etablere et investor selskap som bare er en passiv deltaker med kapital. RBK har selv stått bak ideen med selskapet og godtkjent selskapets vedtekter. Det er noe alle klubber bør begynne å tenke på.

1

Lignende innlegg

Laster...