Fotball - Norsk

palsven

Dure matchvinner mot Brann ?

FFK-Brann 2-1

"Kevin Dure dundret inn seiersmålet i det 77 minutt"

RBH og Rune Skarsfjord måpte så mye at det var plass til 3 busslaster med Bergenstalenter i munnen på hver av de.

Brann er en TALENTKVELERKLUBB som bruker 6 millioner årlig på sin UTVIKLINGSAVDELING der de masseproduserer unge talenter på samlebånd, SÅ KVELER DE DE LIKE ETTERPÅ.

Har hørt om dyr som spider sine egne unger, mener jeg.

Alvorlig talt, denne Skarsfjord er en skandale, og jeg vet en viss klok skribent her inne er ening med meg, men han lar trolig meg ta støyten for han er i stor grad enig tror jeg, noe mer moderat bare.

1
17 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Du er en idioti

Rent grammatisk stiller jeg spørsmål ved denne setningen, utover dette liker jeg folk som er engasjert og snakker fra hjertet. Det skal du fan meg ha.

2

Et tenkt tilfelle dette, men RBH og Skarsfjord og BT hadde hatt godt av at Dure scoret 2-3 mål på onsdag.

I den forvridde og syke sære byen der allt skal gjøres på sin sære og fiaskopregede måte må det komme impulser utenfra for at tåkeheimen over hodene på fotballfolket skal lette.

Ikke kan de så gress, ikke kan de måke snø av banene og ikke kan de stelle gresset sitt, det lille de har. Kommunen er fullt av folk som kun tenker plast og svømmehaller og det måtte en næringslivsmann til for å få fart på anleggene mens det måtte en TV2 mann til for at de skulle anlegge kabler og nytt gress

1

Det er ingen som er enig med det mentalt forstyrrede, fanatiske og ekstremt kunnskapsløse våset du lirer av deg dag etter jævla dag.

I tråd etter tråd så er du jo inne og svarer stråmyhr.... Why!! Er det ikke bedre å bare ignorere og rapportere hver eneste spam-tråd denne fyren oppretter. Det er jo ikke akkurat sånn at dine argumenter har noen særlig gjennomslagseffekt her.... Hva annet oppnår du(og andre) enn at en fin samling av trådene hans til enhver tid ligger på førstesiden på denne gruppen?

Sånn, da fikk også jeg bidratt til å holde tråden på førstesiden :)

1

Og da hjelper det mer å bruke tid og energi på å "diskutere" med han? Ser ikke helt den, men hver sin lyst. :)

Forøvrig skjønner ikke jeg heller hva mod driver med. Det han bedriver er soleklar spamming av forumet, og så vidt jeg har lest i diverse av hans tråder, så mangler det ikke på klager.

1

Jeg greier ikke å la vær å klikke på disse trådene. Jeg vet ikke hvorfor.

1

Alvorlig talt, denne Skarsfjord er en skandale, og jeg vet en viss klok skribent her inne er ening med meg,

De fleste fra Haugesund er jo enig med deg i akkurat denne kommentaren. Ikke på samme grunnlag som deg,men vi liker ham uansett ikke.

1

herregud.. sjelden jeg mener enkelte bør ignoreres da alle har rett å si sin mening. Men det er gått en grense for stråhmyr, palsven eller hva F han kaller seg

1

Sett bort ifra plastduk, talenterdødaren Skarsfjord og Løv-Ham, så er han inne på noe. Det hadde det vært griseartig om Dure scorer i morra og blir matchvinner.

1

Lignende innlegg

Laster...