Fotball - Norsk

Maja-sama

Nye RBK

Det lukter litt 90-tall av det RBK som nå tar form. De har seriens beste forsvar og en av de 2-3 beste keeperne. De har seriens beste midtbane og jeg blir mer og mer imponert av denne Issah...jeg tror han er vel så god som Annan. Stor aksjonsradius og god med ballen. Årets overraskelse for meg i norsk fotball får bli Jonas Svensson...jeg er dypt dypt imponert. Sammen med Henriksen og Dockal er dette - unnskyld meg - klasse. Prica og denne Chibuike er et fryktinngytende par. Jeg har ikke sett spillere dominere på dette viset med ball i eliteserien siden Alanzinho. Morsom spiller!

Vi vet at Molde kommer til å ha kontinuitet inn i neste år med en meget solid stall.

Begge disse lagene har midler på lur til å forsterke ytterligere.

Hva skjer med satsingen på Valle? Det må gjøres ganske heftige grep her.

1
49 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Slettet-AMX_QA

Har trua på neste sesong...

Spesielt nå som forsvaret skal forsterkes i Januar. Nye back-alernativer, et ung midtstoppertalent i Dockal/Chibuike-klassen og en keeper som kan utfordre Ørlund er hva jeg ønsker.

1

Pdd er vi nok minst på høyde med Molde. De 3 siste kampene har rett og slett vært utrolig gode.

- Fylte snøegg og andre historier

1
Slettet-AMX_QA Har trua på neste sesong... Spesielt nå som forsvaret skal forsterkes i Januar. Nye back-alernativer, et ung midtstoppertalent i Dockal/Chibuike-klassen og en keeper som kan utford...

Nye back-alernativer, et ung midtstoppertalent i Dockal/Chibuike-klassen og en keeper som kan utfordre Ørlund er hva jeg ønsker.

Prioriteringsrekken Larsen, Wangberg, Verner Rønning, Lago, Høiland er mer enn nok, og noe vi må kunne si oss fornøyd med.

Dorsin/Lustig er de to som snart må erstattes. Örlund skjønner jeg ikke hvorfor noen har et problem med.

- Fylte snøegg og andre historier

1

De har seriens beste forsvar

Jøss. Går fort fra slaktinga av Dorsin og Lustig til å bli seriens beste forsvar etter å ha slått Sarpsborg, Odd og Start.

1

Dockal og Issah har begge vist prov på at de kan bli nyttige for RBK, men de har vært for ustabile til nå. Tipper en vinter og sesongoppkjøring vil hjelpe på der. Det Rosenborg mangler for å kunne nå gamle høyder er vel en smule kontinuitet. Kontinuitetsbæreren nå er vel Lago :)

Men RBK trenger noen europacup-millioner ganske raskt. Den satsingen de holder på med nå er neppe bærekraftig veldig mange år dersom inntektsgrunnlaget kun skal være TL og et salg i ny og ne.

1

Som det effektivt ble bevist under første halvdel av sesongen så er forsvaret kun godt nok med en solid defensiv midtbanespiller foran seg. Under Hamren var det Anna og under Jønsson har det nå blitt Issah.

Så å si at Rosenborg har seriens beste forsvar blir en overdrivelse.

1
FSOAH [sitat…] Prioriteringsrekken Larsen, Wangberg, Verner Rønning, Lago, Høiland er mer enn nok, og noe vi må kunne si oss fornøyd med. Dorsin/Lustig er de to som snart må erstattes. Ö...
Slettet-AMX_QA

Lago forsvinner jo neste år. En Hovland - eller en hjemvendt Stadsgaard hadde vært perfekt. Kanskje aller helst førstnevnte, da vi trenger flere Nordmenn som kan gå rett inn på laget.

Når det er sagt er verken Biffen eller Wangberg noen som bør være foruten konkurranse på laget. Fjorårets stopperpar ville danket ut begge disse uten problemer.

Örlund er en stabil og OK keeper - men det er det. En like stabil keeper som i tillegg har rekkevidde hadde ikke vært dumt.

1
Hatleking [sitat…] Som sagt - det er etter tre kampar mot Odd, Sarpsborg og Start. Tre av botnlaga.

Med målforskjell 17-1. Det er klasseforskjell fra hva vi presterte i vår, noe som er logisk mtp at såpass mye av laget er skiftet ut. Olsen og Moldskred er byttet ut med Dockal og nigerianeren.

I tillegg så har vi jo faktisk slått Molde to ganger i år. Problemet har bare vært å være stabilt gode resten av kampene, noe det nå virker som vi skal klare.

Tror jeg. Vi får se om noen måneder.

- Fylte snøegg og andre historier

1
Slettet-AMX_QA Lago forsvinner jo neste år. En Hovland - eller en hjemvendt Stadsgaard hadde vært perfekt. Kanskje aller helst førstnevnte, da vi trenger flere Nordmenn som kan gå rett inn på lag...

En like stabil keeper som i tillegg har rekkevidde hadde ikke vært dumt.

Synes rekkevidden er undervurdert, den også. Han har hatt flere virkelig gode redninger. Selv om han ikke er like spektakulær som Espen Johnsen og Jarstein var til tider, er han i mine øyne det perfekte valget for oss akkurat nå.

Men med tiden burde jo keeperplassen være et sted hvor vi burde få frem en egenutviklet spiller.

- Fylte snøegg og andre historier

1

Imponerende, men både Sarpsborg og Start er jo ingenting pr dagens dato.

1

Det lukter litt 90-tall av det RBK som nå tar form.

Helt klart. Både i år og i 1999 utlignet de f.eks. hjemme mot Molde ved å handse ballen i nettet. I 99 prøvde de seg endatil på 0-0, men ble avslørt. Lukten har helt klart ikke endret seg siden 90-tallet.

1
FSOAH Med målforskjell 17-1. Det er klasseforskjell fra hva vi presterte i vår, noe som er logisk mtp at såpass mye av laget er skiftet ut. Olsen og Moldskred er byttet ut med Dockal og...

Med målforskjell 17-1

Tror man skal være forsiktig med å se seg blind på resultatene mot Odd og Sarpsborg. Prestasjonen Odd lirte av seg må være noe av det dårligste som er blitt gjort i norsk eliteserie noen gang. Det der var en seier som var gitt vekk fullstendig. Kampen mot Sarpsborg var vel heller ikke noe mer enn middelmådig fra Rosenbogs side og med et noe flatterende resultat.

Det jeg så av start-kampen så derimot bra ut. Men de er ganske åpne bakover og kunne lett blitt straffet mot et lag med bedre defensiv struktur.

1
FSOAH [sitat…] Synes rekkevidden er undervurdert, den også. Han har hatt flere virkelig gode redninger. Selv om han ikke er like spektakulær som Espen Johnsen og Jarstein var til tider,...
Slettet-AMX_QA

Tja, Örlund er genial en mot en, men ikke en keeper som tar susere fra 20 meter. Slår litt for ofte ballen inn i eget nett - i situasjoner hvor mange andre ville slått ballen ut/holdt den.

Örlund er ingen autoritær keeper. For å si det som Fishstick gjorde dee på RBKweb; Han har en slags "beklager at jeg eksisterer"-holdning på dødballer.

Jeg digger Daniel og hans stabilitet, men alt kan oppgraderes.

- Tomme snøegg og dårlige sigøyner-fortellinger.

1

Hvorfor i alle dager skulle Jønsson gå? Han har gjort og gjør en kjempejobb for RBK!!

1

Tenk det laget rosenborg har nå med en skikkelig trener. Da kan de snuse på cl igjen

1

Lignende innlegg

Laster...