Fotball - Norsk

Matti91

Strømsgodset - Stabæk

Sted: Marienlyst

Dato: 24.09.11

Tid: 18.00

To lag på vei mot en plassering i ingenmannsland. Begge lagene spiller kanskje landets beste fotball i form, men det har uteblitt fra begge sider den siste tiden. Regner med at begge lag er hissige på å vinne denne matchen.

Et av ligaens beste bortelag mot et av ligaens beste hjemmelag. BØR bli en god match

Tipper 3-1 til Godset.

Håper Godset stiller i følgende formasjon:

Larsen Kwarasey

Vilsvik Aas Birgir/Madsen Nuhu/Birgir

Abu Konradsen

Storflor Nordkvelle Sankoh

Kamara

1
59 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Sikkert flere som lurer på hvorfor jeg har satt Nuhu på laget. Det gjør jeg fordi jeg mener at Vilsvik og Storflor utfyller hverandre på en så god måte at de bør spille på samme side, og da er Nuhu kanskje det eneste alternativet. Kamara er på fordi vi ikke har noen bedre alternativer. Kanskje Nordkvelle, men trur det funker bedre i teorien enn i praksis.

1

Gidder ikke lete. Hva er det? Så får jeg retta på det

1

På tide med 3 poeng igjen nå, og jeg tror at vi har gode muligheter til det hjemme mot Troms....Stabæk.

Det som har manglet i de siste kampene er fart og mere flyt i angrepspillet. Nå må vi gå ut i hundre, og vise Stabæk at ingen slår Godset på Marienlyst!

Håper virkelig at Madsen er tilbake, for jeg tror vi kan trenge en rask midtstopper på lørdag. Birger har virket veldig rusten siden han ble flyttet tilbake igjen i midten.

Enig med Matti at det neppe er lurt å bruke Kvelle som spiss. Han blir altfor feig i duellspillet.

1

Troppen: Adam Larsen Kwarasey, Lars Cramer, Razak Nuhu, Krister Aunan, Alexander Aas, Glenn Andersen, Lars Christopher Vilsvik, Omar Elabdellaoui, Øyvind Storflor, Mohammed Abu, Stefan Johansen, Anders Ågnes Konradsen, Alfred Sankoh, Ola Kamara, Fredrik Nordkvelle, Muhamed Keita, Colin Nkee, Mads Westlie Gundersen.

1

Skulle vel bli noe sånt da:

Adam Larsen Kwarasey Krister Aunan - Alexander Aas - Glenn Andersen - Lars Chr Vilsvik Anders Ågnes Konradsen - Mohammed Abu Øyvind Storflor - Fredrik Nordkvelle - Muhamed Keita Ola Kamara

1

Gleder meg som en unge til denne kampen av følgende årsak.

I løpet av en årets sesong spilles det hele 240 eliteseriekamper.

Dette er en av bare 4 kamper hvor lagene som møtes ikke bare starter med samme forbokstav (S), men hvor faktisk begge de første bokstavene (St) er identiske. 4 av 240 tilsvarer 1 av 60. Ganske unikt og ganske interressant skulle jeg mene.

Tilsvarende sammentreff vil denne sesongen inntreffe 1 gang hver 190. kamp i Premier League. Noe som viser at Strømsgodset - Stabæk faktisk er enda mer unik i internasjonal sammenheng.

Min drøm er og en gang kunne få oppleve Strømsgodset - Stabæk - Start, spille en og samme kamp på en trekantformet fotballbane. Tenk deg det.

2
Marrern Skulle vel bli noe sånt da: Adam Larsen Kwarasey Krister Aunan - Alexander Aas - Glenn Andersen - Lars Chr Vilsvik Anders Ågnes Konradsen - Mohammed Abu Øyvind Storflor - Fredrik N...

Uansett om Keita-saken nå er ute av verden er det vel litt tidlig å la han starte? Spesielt til fordel for Sankoh, som jeg ikke kan se at har gjort seg fortjent til en plass på benken.

Regner nok med at vi får se Sankoh som høyrekant og Storflor på venstra. Keita vil komme innpå, men må nok finne seg i å smake på treverket en stund først :p

1
TheHurricane Gleder meg som en unge til denne kampen av følgende årsak. I løpet av en årets sesong spilles det hele 240 eliteseriekamper. Dette er en av bare 4 kamper hvor lagene som møtes ikke...

Dette er en av bare 4 kamper hvor lagene som møtes ikke bare starter med samme forbokstav (S), men hvor faktisk begge de første bokstavene (St) er identiske.

SIF - Stabæk Stabæk Sif Start - Stabæk Stabæk - Start Sif - Start Start - Sif

Jeg teller seks kamper... Hvilket ødelegger resten av regnestykket ditt :(

1
Proglifter-89

Tipper 3 - 1 til godset i morgen :)

Og 3 - 0 til meg på puben :)

1

Trådstarter skriver at begge lag er hissige på å vinne denne matchen. Det som derimot ofte reflekteres av Stabæks fremtoning på banen er derimot det motsatte. Når jeg sier ofte er det kun et resultat av misnøye på grunnlag av hvordan laget har fremstått de siste kampene.

Lett oppsummert vil det si at mangelen på ønske eller vilje til å vinne kampen virker plutselig å være utilstede.

Forhåpentligvis kan dette vise seg å ikke være tilfellet i morgen, og om det skjer vil Stabæk ta med seg poengene hjem til Bærum.

Tipper

Knudsen Hedenstad, Skjønsberg, Hammer, Eiriksson Brustad/Palmasson, Mix, Farnerud, Ollé Ollé Andersson, Ondo

Forørig er det eneste Ollé Ollé har bevist de siste kampene er egenskapen til å pådra seg gule kort.

1

Denne taper vi glatt! Vi har vist begredelig form i det siste og rotet bort den fine plasseringen vi hadde en periode. Lite optimistisk mao.

1

Ender nok enten uavgjort eller med tap. Godset makter ikke å vinne kamper lenger. Det sier sitt om angrepet vårt når det nærmeste vi kommer en scoringsgarantist er en midtstopper :/

1

Jeg forventer at Strømsgodset og Stabæk varter opp med en forrykende underholdning i dag etter alle de begredelige/kjedelige kampene som har vært i uken :p

1

Lignende innlegg

Laster...