Fotball - Norsk

fireman56

En hyllest til Skarsfjord

Jeg synes denne mannen fortjener en egen hyllesttråd. Når vi ser hva han har gjort med Brann i tiden han har vært der, kan man ikke bli annet enn imponert.

Før sesongen var Brann et lag som alle eksperter trodde skulle få mer enn nok med å unngå nedrykk. VG hadde dem på nedrykksplass på sin tabell, og i Bergen skulle alle bare være glad om de klarte seg.

Men Brann og Skarsfjord ville det anderledes. Allerede etter to serierunder skjønte vi at her var noe som ikke stemte. Brann så jo ut som et fotballag. Og Skarsfjord så jo ut som en ekte fotballtrener. Rosenborg og Lillestrøm hadde fått så hatten passet

Etter hvert som sesongen skred frem, så vi at Brann hang med i teten. De fungerte som et lag der alle spilte for hverandre, ispedd noen outstanding enkeltmannsprestasjoner fra en beintøff midtbanespiller, en liten driblefant og en tanksenter som bøttet inn mål i perioder.

Og den mannen som har fått alle disse til å trekke sammen, blø for drakten og vinne kamper . Mannen som har holdt oss i medaljestriden hele sesongen og nå også fått oss til cupfinale.

Takk skal du ha

RUNE SKARSFJORD

1
4 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Lignende innlegg

Laster...