Fotball - Norsk

Heborres

"Måker smaker drid"

Et helikopter fløy over Haugesund Stadion og slapp et hundretalls flygeblader. På papirlappene står det "Måker smaker drid".

Detektivarbeidet har nå startet for fullt for å finne ut hvem i sørfylket som står bak dette.

LINK

1
25 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Dæven. En Viking-supporter med humor og tykk lommebok. Så det er ingen overraskelse at Hordene har null kjennskap til vedkommende...

4
TAdams6 He, he. Liker at det begynner å ta seg skikkelig opp mellom FKH og Viking. FKH er på gang til å ta Brynes plass som laget som må slås. FKH hadde bilvraket inne på inder bane sist l...

Liker at det begynner å ta seg skikkelig opp mellom FKH og Viking. FKH er på gang til å ta Brynes plass som laget som må slås.

For meg er fremdeles Bryne en større rival enn FKH. For lite historie med FKH. Det vil ta lang tid før FKH overtar den plassen, selv om det er noen gode stunt det siste året. Vi har fremdeles til gode å ha et reellt hatoppgjør mot dem med reelle vonde følelser i begge retninger. Selv om de er langt bedre enn laget fra Jæren.

1
Fygaren [sitat…] For meg er fremdeles Bryne en større rival enn FKH. For lite historie med FKH. Det vil ta lang tid før FKH overtar den plassen, selv om det er noen gode stunt det siste år...

Enig her. Det er ennå et godt stykke opp til at rivaliseringen skal overgå Bryne. Men Bryne har vært nede i 10 år og det er ingenting som tilsier at de kommer opp. FKH og Viking supporterne har startet litt rivalisering. Det kan bygge seg opp dette. Liker tendensen :-)

1

Blir spennende å se om det kommer noen stunts før eller under kampen mellon Viking og FKH nå.

Kan for øvrig opplyse om at det ikke var meningen at disse arkene skulle slippes fra helikopteret,men at de skulle lande og deretter plassere dem rundt omkring. Har hørt rykter om at piloten kan straffes for dette stuntet selv om han ikke godkjente at arkene skulle slippes fra luften og at det var andre som tok den avgjørelsen.

1

Hadde ikkje Maakeberget et svært banner i fjor på viking stadion der det stod at "Det e kjekt her på Bryne stadion"?

1
Fygaren Dæven. En Viking-supporter med humor og tykk lommebok. Så det er ingen overraskelse at Hordene har null kjennskap til vedkommende...

En Viking-supporter med humor

Syntes du?

Jeg var ikke overvettes imponert over dette stuntet, skal jeg være helt ærlig. Og de (unge gauker, for øvrig) som sto bak har jo allerede uttalt at de angrer på hele greia. Det kom, etter “gjerningsmennenes” utsagn som et svar på Maakebergets bilknusestunt i vår. Vel, jeg vet hva jeg synes har mest snert, for å si det sånn.

Maakeberget har lovet hevn, blir spennende å se om/hva de hoster opp. Så lenge det skjer uten at noen skades eller på annen måte blir skadelidende, er dette kun morsomt i hvert fall.

1
tendy Var det et svar til en avis (Dagbladet?) som av en eller annen merkelig grunn hadde fått det for seg at Haugesund stadion lå i Karmøy kommune? Skjønte uansett ikke poenget med å ta...

Var det et svar til en avis (Dagbladet?) som av en eller annen merkelig grunn hadde fått det for seg at Haugesund stadion lå i Karmøy kommune?

For en tabbe av Dagbladet! Alle må da vite at Haugesund ligger i Finnmark fylke! Det er da ikke uten grunn at man sier at kommunen ligger i nordfylket, og hvilket fylke er egentlig lenger nord enn Finnmark?

2

Moro med rivalisering, men ærlig talt: "Måker smaker drit"? Det kunne gjøres så mye mer elegant enn det småharry, lite gjennomtenkte utsagnet.

1
clavin [sitat…] For en tabbe av Dagbladet! Alle må da vite at Haugesund ligger i Finnmark fylke! Det er da ikke uten grunn at man sier at kommunen ligger i nordfylket, og hvilket fylke er...

Det er da ikke uten grunn at man sier at kommunen ligger i nordfylket

Og Stavanger ligger i sør-fylket.Så da tar vel Viking over som Sørlandets stolthet, nå som Start er på vei til adeccoen? Eller forresten.. Start ligger jo i vest-agder, og har vel sånn sett alltid vært et vestlandslag?

1
Cobi [sitat…] Syntes du? Jeg var ikke overvettes imponert over dette stuntet, skal jeg være helt ærlig. Og de (unge gauker, for øvrig) som sto bak har jo allerede uttalt at de angrer på...

Vel, jeg vet hva jeg synes har mest snert, for å si det sånn.

Vel, jeg vet hvilket lag du heier på, for å si det sånn :-)

Men, er enig i at den hadde mest snert, selv om det at Maakeberget lover hevn tilsier at stuntet hadde sin ønskede effekt.

1
Fygaren [sitat…] Vel, jeg vet hvilket lag du heier på, for å si det sånn :-) Men, er enig i at den hadde mest snert, selv om det at Maakeberget lover hevn tilsier at stuntet hadde sin ønsk...

Vel, jeg vet hvilket lag du heier på, for å si det sånn :-)

Jeg er ingen ubetinget forsvarer av Maakeberget i en hver sammenheng, for å si det sånn.

Og jeg har ingen problemer med dette stuntet, jeg synes bare ikke det var særlig morsomt eller godt funnet på. Når de bruker så mye penger (spesielt når man regner inn bøtene de sikkert får) og legger såpass med energi i det hele, burde man kunne få til noe bedre. Å slippe en drøss med flygeblader over Haugesund stadion på et tidspunkt hvor det ikke er en sjel der? At de selv sier dette var en dårlig idé er vel egentlig svar godt nok, synes jeg.

1

Bilvraket til Maakeberget var genialt, mens flygebladene bare var tåpelig. Hadde de fløyet over og sluppet dem på Gamlå når vi spilte mot Aalesund på søndag så hadde det vært bra, men å dumpe en haug med papir utenfor et folketomt stadion på en grå mandag er vel ikke det helt store.

1
Fygaren [sitat…] Vel, jeg vet hvilket lag du heier på, for å si det sånn :-) Men, er enig i at den hadde mest snert, selv om det at Maakeberget lover hevn tilsier at stuntet hadde sin ønsk...

Ønsket effekt? Fra en supporterleder som hater viking mer enn alt annet og fyrer seg opp over ingenting... Tonen innad i MB var enkelt og greit at dette var ett dårlig forsøk, men det var ett forsøk og det skal bli spennende å se hva de nå gjør før kampen mot "storebror" i sør..

Noe som tydeligvis dere der nede har blitt veldig opptatt av!

1

Men bra om dette fører til flere folk på kampen. Selv regner jeg med at det holder å kjøpe billett i morgen.

1

Lignende innlegg

Laster...