Fotball - Norsk

Spelaren

Brann - VIF, søn 2. okt 1800 kamptråd

Sted: Brann Stadion Kamptidspunkt: 1800 Dommer: Roy Helge Olsen TV: TV2sport/sumo

Etter gårsdagens begivenhetsrike fotballkveld er det igjen duket for Bergen vs Oslo, forfinet skarring vs manglende evne til å uttale hovedstadens navn, Bryggen vs Aker Brygge, Grieghallen vs Operaen, borgerlig vs borgerlig og Brann vs Vaalerengens Idrætsforenings avkom eller korleis det no utarter seg.

Brann gjekk på sitt første tap i obligatorisk kamp på niende forsøk, etter ein haug med uavgjortkamper og knepne cupavansement - kampen mot Sogndal viser med all tydelighet at saftbøndene nord for fjorden stort sett mobiliserer mot nabo og storebror i sør. Kampen blei overskygget av dei fæle scenene med Torp og hans hjerteproblemer, heldigvis var det akkurat på banen dette skjedde. Helsepersonell og defibrillator er ikkje langt unna med dagens reglement. I tillegg er rapportene pdd positive, han er våken og situasjonen stabil - men me ser trolig ikkje meir til denne eleganten på banen. Noko som er uviktig i sådan ei stund, riktignok. Kampen viser for øvrig at Brann har enorme mangler når ein profil som Ojo mangler + at me havner under. Det er sjelden me jobber oss inn igjen, då er det så mykje enklere å berre pooole ballen opp til Guastavino og Labukas (luftens baronesser). Disse vinner stort sett det som er av hodedueller, som dere sikkert veit.

VIF kjempet som løver mot trønderbataljonen som har most det meste av bunnlag som kan krype og gå i det siste, og holdt sin 1-0 ledelse inn til kampslutt og tre kjærkomne poeng for stort sett alle som er glade i norsk fotball. Jønssons bordmanérer etter kampen skremte tydelegvis Andresen, men når Martin kjem til Bergen er det ufarlige og joviale Skarsfjord som står der i grilldressen sin, så utriveleg blir det neppe. Med mindre Rune prøver å vere morsom... Roald har sikkert ein fin losje til Martin, samt deler sikkert Runes hemmeligheter frå feltet dersom Martin tar han i hånden og lover ei gentleman's agreement om å ikkje fortelle det videre til VIFs lag. For øvrig er engen i god form, med 5-2-1 på siste 8 kamper.

Dette er utruleg nok ikkje hovedkampen kva rivalisering og publikumsinteresse angår, men slik Brann har framstått siste kampene er det gjerne like greit.

Branns antatte lag slik eg ser det:

Piotr Sævarsson - Zsolt - Grorud - Fakiri Austin - Haugen Guastavino - Mjelde - Bentley Ojo

(med forbehold om feil mtp karantene)

Ojo er tilbake frå karantene, og skal igjen prøve å snurre rundt med engens forsvarere slik han gjorde i Branns 2-0 seier på Ullevaal tidligere i år. Eg trur Bajter går ut, Haugen utruleg nok trekkes ned og Bentley inn på venstre ving.

Siste oppgjør på Brann Stadion:

2010: 1-1 2009: 1-2 2008: 1-0 2007: 4-1 2006: 3-1 2005: 1-2

Kamptips: 1-2, trur luften har gått ut av ballongen vår. Ojo scorer og opphever "tar alltid poeng når Ojo scorer"-greien vår. Klanen kjem sikkert til å synge "hater hater osv" ørten ganger, mens dommertrioen kjem til å irritere oss på veggene med halvgode avgjørelser som virker blodig urettferdig med kamppuls og pils i blodet.

8
442 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Alle de mislykkede utenlandsimportene disse 2 klubbene har bommet med i det siste bør tilsi at de tenker 2012 nå, men tviler.

1
MangeFineStunder

Håper Vålerengens Idrettsforenings ( paraplyorganisasjon til Vålerenga Fotball) klarer å nøytralisere Ojo i denne kampen. Dette greide vi ikke i Oslo sitt vi møtte Brann. Klarer vi det denne gangen har vi en god sjanse på tre poeng!

1
MangeFineStunder

Bergen vs Oslo, forfinet skarring vs manglende evne til å uttale hovedstadens navn, Bryggen vs Aker Brygge, Grieghallen vs Operaen, borgerlig vs borgerlig og Brann vs Vaalerengens Idrætsforenings

drit øl fra Hansa vs. mitt på treet Ringes/Frydenlund

1

Må demme opp for solo-prestasjonene til Gustav og Ojo.

Vil se dette laget!

Lars

Freddy - Muri - Strandberg - Nordvik

Ogude - Hæstad

Berre Fellah Bojan

Pall

1

Har Brann noen karantener/skader? Torp spiller vel heller ikke.

1
MangeFineStunder

Hva er egentlig statusen på Koné?

1

Storm.no melder om regn og heile 10 grader søndag kl 18, mens yr.no slår til med regn og stødige 14 grader. Får håpe på at lørdagsvéret blir eitt døgn forsinket, for det ser atskillig bedre ut.

Rekker Brann å legge ut plastduk? Vil fleire talenter kveles av giftlokket?

1

ahaha, Tromsø - Molde er hovedkamp foran Brann - VIF

Herlige satan, her har noen blingset kraftig i TV2 :)

1

Lignende innlegg

Laster...