Fotball - Norsk

runenoreg

AaFK-TIL

29.september kl1900.

Hengekamp fra runde 9 mellom topplaget Tromsø og bunnlaget Aalesunds. I denne kampen er det vel liten tvil om at Tromsø har mest å spille for. De har fremdeles en ok mulighet til klubbens første seriegull og må ha poeng her for å henge med Molde. AaFK kan klatre, men noe medalje kan vi bare glemme når vi ser hva slags form vi er i for tiden.

AaFK hadde i går et to timer langt oppvaskmøte der temaet var den dårlige trenden man nå er inne i. Det virker som om spillere og trenere fikk luftet det de satt inne med og stemningen på treninger og innad i stallen er på vei opp dit den skal være.

Aalesund stiller uten Jalasto(operasjon), Myklebust(opereres i morgen), Skiri(skade), Fuhre(skade) og Herrera(skade) som jeg kommer i farten. Tromsø stiller uten Ciss som må stå over pga rødt kort. Flere som står over?

Håper på følgende starter:

Grytebust Jääger - Nation - Arnefjord - Matland(scorte et flott frisparkmål for AaFK2 på mandag) Ulv - Morrison - Barrantes Okoronkwo - Sellin - Phillips

Håper at oppvaskmøtet med påfølgende paintballkrig fungerte og vi kopierer fjorårets kamp mot TIL, men gullet frister gjerne mer enn en midtplassering på tabellen.

Måtte det beste oransje laget vinne!

God kamp.

1
311 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Har en dårlig magefølelse foran denne kampen. Aafk har lite å kjempe for (unntatt sitt gode navn og rykte), og kan spille med lave skuldre. TIL er nødt til å vinne for å henge med i gullkampen. Vi er svekket uten Ciss, men Hans Norbye hadde et meget godt innhopp for ham etter utvisningen mot Odd. Mos har vært svak de siste kampene, og jeg tipper Sigurd Rushfeldt får tillit fra start. TIL stiller trolig slik (4-5-1): Marcus Sahlman; Hans Norbye - Fredrik Björck - Miika Koppinen - Hans Åge Yndestad; Remi Johansen - Magnus Andersen - Kara - Ruben Yttergård Jenssen - Thomas Drage; Sigurd Rushfeldt.

1

Er spent på denne. TIL åpnet bra mot Odd, men falt litt sammen etter scoringen. Mulig det var nervene som spilte Gutan ett puss? Nå er det ikke første gang at det stokker seg for TIL når de har ledet, men ofte har de klart å hente seg litt inn igjen i løpet av kampen. Noe de til en viss klarte mot Odd også, da de selv med 10 mann klarte å legge press på Odd og styrte det meste de siste 20.

At Ciss er ute er selvfølgelig ikke heldig, men skal man kjempe om gull så bør det være av underordnet betydning.

1
HuiBuorre Har en dårlig magefølelse foran denne kampen. Aafk har lite å kjempe for (unntatt sitt gode navn og rykte), og kan spille med lave skuldre. TIL er nødt til å vinne for å henge med...

Mos har vært svak de siste kampene, og jeg tipper Sigurd Rushfeldt får tillit fra start.

Du tror Mos blir vraka? Det er nok bare fri fantasi.

Spørsmålet er om TIL blir å stille opp i 4-4-2 med Rushfeldt på topp, det kan være en god løsning. Rush sin rutine kan være bra å ha en kamp med så mye press på skuldrene til TIL-spillerne.

1
GoingKronos [sitat…] Du tror Mos blir vraka? Det er nok bare fri fantasi. Spørsmålet er om TIL blir å stille opp i 4-4-2 med Rushfeldt på topp, det kan være en god løsning. Rush sin rutine kan...

Jeg tror våre orange naboer gjør en god kamp her. Aafk er fullt i stand til å slå Tromsø hvis de har en god dag, og nå har de hatt såpass mange dårlige at den gode kommer snart.

I tillegg har de lite å tape, TIL er favoritter, men TIL har mistet litt av selvtillitten sin nå og er på vei ut i en dårlig periode.

Go AaFK. Vinner dere her, så heier jeg på dere under finalen også :-)

1

Heia lillebror :) Tar dere denne skal jeg sørn meg få oransje sympatier i cupfinalen. Møre og Romsdal - Norges beste fotballfylke!

1

Håper på 3 orange poeng her, men fornuften heller mot seier for Gutan. Åle er i sørgelig form og har ikke TL mest effektive angrep.

Noe svekket TIL om både Kara og Siss må stå over.

Med 2 TIL tap på rappen nå vil det se svært lyst ut.

1

Er desverre engstelig for denne, med tanke på hva TIL har vist på utebane hittil i sesongen.

Er noe forknytt over gutan, når dem ikke har Alfheim-gresset under skoene, selv om vi i perioder har sett flott fotball, også på bortebane.

Håper inderlig at vi tør å være offensive gjennom HELE kampen, og ikke får se dette nervøse, engstelige og upresise spillet, som jeg synes vi ser altfor ofte når TIL er på utebane.

1

jaja god kamp folkens , jeg skal desverre på jobb! så det blir ikke stadion på meg!

Har en følelse denne ender 0-0 eller 1-1 eller noe sånt!

1

I dag er i allefall jeg litt orange. Jeg vil også minne AaFK-fansen på at det var jubel på Aker Stadion (Molde stadion den gang) da AaFK gjorde det godt i Adeccoligaen 2002.

I dag vil vi få en reprise på det om AaFK gjør det godt, da vil det jubles i de romsdalske hjem.

1

Hele Sør-Norge gir ÅFK sin fulle støtte ikveld. Det er det ingen tvil om... :-)

1

Ålesund var uheldige som ikke fikk med seg 1 poeng fra Alfheim tidligere iår, satser på at de får en fortjent revansje ikveld :)

1

Lignende innlegg

Laster...