Fotball - Norsk

Agay_Prispu

RBK v inner likevel seriegullet

Kjipt men sant. RBKs høstform og typiske flaks vil sende dem forbi Molde og Tromsø.

1.RBK har alltid veldig god høstform, og med storseirene nylig så vi at den er igang sent men godt. Et lite skjær i sjøen sist mot Enga, men spiller liten rolle fordi :

2.TIL tapte mot AaFK (RBK passerer nå TIL v å slå svake LSK som er helt uttafor formmessig),

3.Molde virker småslitne og nervøse nå : Så skal de møte nettopp TIL i neste kamp. Borte. Tromsø MÅ vinne for å ha et lite håp om gull, ikke sant? De vinner og Molde mister troen og selvtilliten. RBK får fyr i ræva og i siste Tippeligarunde passerer de Molde. Sannsynligvis også med litt dommerhjelp.

Noen veddemål på gang?

Under Tørum var RBK enda mer avskrevne enn nå. De vant tilslutt. De gjør det igjen. Det er dømt til å gå slik.

2
37 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Hoi, ingen som blir provoserte? Kom igjen nå folkens, dette er jo fotballforumet. Kjeft og krangl.

1

Tja, 7 sølv har lært meg å ikke ta noe for gitt, så dette kan ikke utelukkes. Jeg tar ihvertfall ikke et Moldegull for sikkert før ledelsen er matematisk uigjenntakelig.

Ja, jeg har bestilt billett til Molde - Sarpsborg 20.11. i det håp og i den tro at seriegull blir feira da. Jeg dropper tilmed tinget i min lokale fotballkrets som jeg har vært fast inventar på det siste tiåret. Og jeg ser absolutt muligheten for at jeg blir sittende med skjegget i postkassa.

Men noen ganger i livet må man ta sjanser og uansett har mine gamle foreldre bedt meg ta en tur i løpet av høsten så jeg får noe fornuftig ut av turen uansett:)

1

Under Tørum var RBK enda mer avskrevne enn nå. De vant tilslutt. De gjør det igjen. Det er dømt til å gå slik.

Det er jo ikke dømt til å gå slik, men det kan fort skje. Jeg husker enda med glede den uka i 2002 da ledelsen til Lyn skrumpet inn fra 10 til 2 poeng.

1
Prisen Du slår inn åpne dører. Om Molde bukker under for presset, og RBK fortsetter med den fantastiske formen de har, så vil RBK vinne. Det er ikke debatt det er en statement.

Det er ikke debatt det er en statement.

Jepp :-)

Tabloidavisene har allered trykket opp ferdige forsider med "da vant RBK igjen folkens, og imorgen blir det regn".

NFFs dommerledelse har i øyeblikket viktige møter for å avgjøre hvordan de skal sikre seg at RBK vinner, bare sånn for sikkerhets skyld.

F.eks.er der et forslag om å ansette Tom Henning Øvrebrøl som dommer i de øvrige kampene.

Han er jo som kjent tidenes mest talentløse, og siden da RBK har en uendelig mengde flaks ihht.intonasjonsloven for trigonometrisk hysteritmatikk under Ramadan (only), vil følgelig alle pussige dommeravgjørelser falle til RBKs fordel.

Det ingen vet er at Egil Roger har begynt med dress. DRESS folkens.

Husk Levanger-Moss 1.oktober klokka 15.00.

1

De vant tilslutt. De gjør det igjen. Det er dømt til å gå slik.

Måtte det ikke skje igjen.

De er hovmodige nok som de er oppi der.

1
KingAnderson Klarte å lese gjennom alt og satt forgjeves med et håp om at han skulle komme med en morsom punchline,eller i det minste noe som det var verdt å trekke på smilebåndet for. Desverre...

men jeg tror likevel denne brukeren har potensiale i seg. Sikkert bare en dårlig dag på jobben.

Nå er jeg litt usikker på om du er ironisk eller om du ikke har lest mye fra brukeren. Jeg tror det første.

Problemet er at enkelte her inne er relativt oppegående, men de skriver for respons og legger merke til at trollete innlegg får mer respons. Så da kaster de seg på bølgen.

1
Prisen [sitat…] Nå er jeg litt usikker på om du er ironisk eller om du ikke har lest mye fra brukeren. Jeg tror det første. Problemet er at enkelte her inne er relativt oppegående, men de...

Nå er jeg litt usikker på om du er ironisk eller om du ikke har lest mye fra brukeren. Jeg tror det første.

Har ikke sett mye fra brukeren,så min påstand er utelukkende på grunnlag av det ene innlegget som du siterte tidligere. Spesielle vinklinger og forsøk på morsomme setninger med liten eller ingen automatisk sammenheng gjør at jeg har litt tro på at denne brukeren kan skrive morsomme innlegg, men hvis du kjenner til ham og vet at det ikke er tilfelle så skal jeg heller tro på deg.

1

Molde tar nok (dessverre) gullet, hadde vært mer optimistisk om RBK vant sist mot VIF... Avstanden er rett og slett for stor. Molde skal snuble noe ekstremt om gullet skal glippe, noe jeg ikke tror.

1
steffen [sitat…] Takk for det. Til tråden: Gullsjansene glapp nok definitivt for RBK med ettmålstapet på Ullevaal, men sjansen til sølv og Europa-spill 2012 er absolutt der. Kampen på Alfh...

Jeg bor jo her, og fått kjenne folketypen, dog er mange her avvikere når det kommer til fotball-lag. Det burde egentlig vært ære for nordmenn å holde med Enga, mens andre lag var nr. 2 klubber

Men når det gjelder tråden, Molde har det letteste programmet igjen, de har 2 kampers forsprang, når det bare er 6 kamper igjen, da sier det seg selv.

Slik jeg ser det, den eneste muligheten for at det skal bli reell medaljekamp (og snakker her om sølv og bronse) er at Rbk taper i kveld og at Tromsø får maks uavgjort på Søndag.

1
Bitbiter Jeg bor jo her, og fått kjenne folketypen, dog er mange her avvikere når det kommer til fotball-lag. Det burde egentlig vært ære for nordmenn å holde med Enga, mens andre lag var n...

Dere tar alle miserabelt feil :

Det blir seriegull til Saudakameratene. Det er bare å TRO sterkt nok og betale kollekten så skjer det.

ALT sånn er mulig nå på grunn av klimaet og Voltaren og Mayakalenderen og terrorismen og alt det der.

Men ikke uten VitaEpro blandet med Viagra. Det er den hemmelig løsningen for Saudakameratene. Pluss å øke eiendomsskatten.

1

Molde tar garantert gull. Bare se på kampprogrammet de har igjen. Odd, godset (dårlig bortelag) og sarp i hjemmekampene, 9 poeng alene i disse er trolig nok ! Hvis ikke så må RBK vinne nesten samtlige (kan ta en uavgjort) kamper som er igjen.

1
jegermessi At RBK ikke vant resten av kampene var vel klart før vi spilte mot VIF, nå har de ikke råd til flere skjær, hvis gullet skal hjem...

En ting skal RBK-fansen ha all ære for. Og dette mener jeg. De gir ikke opp selv om det ser mørkt ut.

De fleste andre lag som ligger såpass langt bak opplever at både fans og spillere blir motløse.

Og dette er grunnen til at jeg fortsatt frykter at RBK kommer snikende bakfra på slutten av sesongen.

1
PapaSmurf En ting skal RBK-fansen ha all ære for. Og dette mener jeg. De gir ikke opp selv om det ser mørkt ut. De fleste andre lag som ligger såpass langt bak opplever at både fans og spill...

Ja, var utrulig langt nede etter VIF tapet, spesielt siden vi hadde en gylden mulighet til å hente inn litt, men jeg viste hele tiden at RBK kom til miste poeng i en eller annen kamp, så nå håper jeg den er unnagjort og at resten går knirkefritt...

1

Lignende innlegg

Laster...