Fotball - Norsk

AlexandrsJelisejevs

Kamptråd: Odd - Godset

Søndag 2. oktober kl. 18:00

Odd:

Mon 29/08/11 ELI Rosenborg 7 - 0 Odd Grenland Sun 11/09/11 ELI Odd Grenland 2 - 1 Fredrikstad Wed 14/09/11 ELI Vålerenga 0 - 1 Odd Grenland Sun 18/09/11 ELI Stabæk 1 - 3 Odd Grenland Sun 25/09/11 ELI Odd Grenland 3 - 1 Tromsø

Odd med fire strake seire nå (mot ikke den letteste mostanden) og har plutselig delvis meldt seg på i medaljekampen, vil passere Godset med seier her.

Vet ikke noe særlig om status i Odd, men de stilte slik sist:

Hansen Hagen Fevang Berge Jonassen Storbæk Samuelsen Lekven Brenne Børven Rashani

Godset:

Sun 28/08/11 ELI Fredrikstad 1 - 1 Strømsgodset Sat 10/09/11 ELI Strømsgodset 2 - 2 Viking Thu 15/09/11 ELI Sarpsborg 08 1 - 1 Strømsgodset Sun 18/09/11 ELI Tromsø 2 - 0 Strømsgodset Sat 24/09/11 ELI Strømsgodset 1 - 0 Stabæk

En del problemer for Godset foran denne kampen. Aas er suspendert, og Kwarasey blir vraket på grunn av at han har kommet for sent til trening to ganger (jævla barnehage). En haug med spillere har vært tvilsomme til kampen, og vi hadde trengt utleide Sætra nå. Etter sju seriekamper uten tap ble det tre poeng med 1-0 hjemme mot Stabæk sist i en kamp som burde ha endt med flere mål...

Tipper dette laget for Godset:

Cramer Vilsvik Aunan Andersen Nuhu Konradsen Abu Storflor Nordkvelle Keita Kamara

H2H:

Sun 10/04/11 ELI Strømsgodset 2 - 0 Odd Grenland Wed 22/09/10 NMC Strømsgodset 2 - 0 Odd Grenland Sun 25/07/10 ELI Odd Grenland 2 - 0 Strømsgodset Wed 05/05/10 ELI Strømsgodset 0 - 4 Odd Grenland Sun 30/08/09 ELI Strømsgodset 3 - 1 Odd Grenland Wed 24/06/09 ELI Odd Grenland 2 - 1 Strømsgodset Sun 22/07/07 ELI Odd Grenland 0 - 1 Strømsgodset Mon 09/04/07 ELI Strømsgodset 2 - 1 Odd Grenland

Kamptips: 3-1. Har ikke trua. Endringer i forsvarsfireren vil gjøre det enda verre for Godset å få noe ut av kampen. Odd er i kjempeform og tar seieren her, dessverre. Hadde vært utrolig godt å se trynet (ja, har har virkelig tryne, ikke ansikt) til Fagermo surne.

5
157 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Odds flyt må vel stanse en gang. Søndag håper jeg.

1

Odd stiller sterkt. Utrolig god periode i det siste, og personlig synes jeg Børven er bedre aktiva fremme enn Johnsen. Nå skal det jo sies at guden Storbæk er den som scorer målene. 3-0 er mitt tips. Odd stiller ganske sikkert likt som sist.

1

Kamptips: 3-1. Har ikke trua. Endringer i forsvarsfireren vil gjøre det enda verre for Godset å få noe ut av kampen. Odd er i kjempeform og tar seieren her, dessverre. Hadde vært utrolig godt å se trynet (ja, har har virkelig tryne, ikke ansikt) til Fagermo surne.

Skal bli utrolig godt å se tryne på godset supporterne når de setter seg på bussen hjem etter å ha blitt skammbanka (laget)noe så jævli på skagerak arena.

1
bjomaas Kamptips: 3-1. Har ikke trua. Endringer i forsvarsfireren vil gjøre det enda verre for Godset å få noe ut av kampen. Odd er i kjempeform og tar seieren her, dessverre. Hadde vært u...

Skal bli utrolig godt å se tryne på godset supporterne når de setter seg på bussen hjem etter å ha blitt skammbanka (laget)noe så jævli på skagerak arena.

Vi kommer nok til å fryde oss bittelitt allikevel, siden vi skal slå dere på tribunen. Ikke at det nødvendigvis er noen særlig stor prestasjon, da.

Anyways - jeg har som alltid trua! 0-2! Kamara scorer på straffe. Keita pirker inn det siste etter mye klabb og babb i feltet. Har sett i krystallkula!

1

3. keeper i mål for godset, Madsen og Vilsvik er mest sannsynlig ute og Aas soner karantene. Dette kan bli stygt! Tipper 5-1 til Odd. Børvenshow x4 og Brenne. Keita banker inn trøstemål for godset.

1
Slettet-FQGC8G

Får håpe at "bråket" i Godset i den seneste tiden slår negativt ut, og går i favør Odd.

Selv om vi har vunnet en del kamper i det siste, så er det ikke bare pga. feiende flott spill, det har vært mye stang inn også.

Jeg tror at dette blir en jevnspilt kamp, Odd har hjemmefordelen, men kampen skal spilles først, og håper på tre poeng til Odd, men føler meg aldri sikker på hva Odd kan finne på.

1
Slettet-FQGC8G Får håpe at "bråket" i Godset i den seneste tiden slår negativt ut, og går i favør Odd. Selv om vi har vunnet en del kamper i det siste, så er det ikke bare pga. feiende flott spil...

Her er det bare å tømme kontoen på hjemmeseier. Vinner ikke Faggis denne matchen burde han få sparken. Madsen, Alfred og Aas er ute. Vilsvik er halvskada, Omar også litt trøbbel denne uka.

Tror laget blir:

Cramer

Vilsvik - Aunan - Birger - Razak

Omar - Abu - Konradsen

Storflor - Ola - Kvelle

1
Abstract_Poet

Hansen Hagen Fevang Berge Jonassen Storbæk Samuelsen Lekven Brenne Børven Rashani

Ser ikke bort i fra at du treffer med spillerne, men Brenne tar neppe vingen. Gitt at disse starter blir nok laget slik (fra midtbanen):

Lekven

Samuelsen Brenne

Storbæk Rashani

Børven

1
Abstract_Poet

Voldsom optimisme blant Oddrane her inne. Tror vi skal dempe forventnignene. Vi har ikke spilt festfotball, og Lekven i ankerrollen liker jeg ikke. Han blir markert ut i samtlige minutter han spiller der. Han er ikke i nærheten av kløkten til Tommy.

Hvis marginene fortsetter å være på vår side, tror jeg vi kan ta det. Men vi er fremdeles avhengig av det.

1

Vi er i besittelse av en spiss som bare er målfarlig annenhver måned, og vi er et at ligaens dårligste bortelag.

Kapteinen vår er ute med karantene, Sankoh, en av våre beste i det siste er ute - Vilsvik er usikker, Madsen er ute og ..det er vel enda flere ute. Greit at dere er ganske dårlige og spiller kjip fotball, men de fleste motstandere ville vært positive til en slik kamp.

1
Abstract_Poet Voldsom optimisme blant Oddrane her inne. Tror vi skal dempe forventnignene. Vi har ikke spilt festfotball, og Lekven i ankerrollen liker jeg ikke. Han blir markert ut i samtlige m...
Slettet-FQGC8G

Voldsom optimisme blant Oddrane her inne.

Tja, vil ikke si at jeg tok helt av i mitt innlegg, er vel mer pessimisme hos Godset-supporterne, enn optimisme her i gården.

Jeg tror kampen er relativt åpen selv, som du nevner, vi har hatt marginer i det siste.

1
Abstract_Poet Voldsom optimisme blant Oddrane her inne. Tror vi skal dempe forventnignene. Vi har ikke spilt festfotball, og Lekven i ankerrollen liker jeg ikke. Han blir markert ut i samtlige m...

og Lekven i ankerrollen liker jeg ikke. Han blir markert ut i samtlige minutter han spiller der. Han er ikke i nærheten av kløkten til Tommy.

Har du i det heletatt sett de siste kampene til Odd? Lekven har vært en gigant sentralt på midten og har endelig begynt å gjøre posisjonen til sin egen. En av hovedgrunnene til at det har snudd for Odd.

1

Optimistisk på Odds vegne forran denne kampen. Odd er formlaget nå i høst. For å si det brutalt forventer jeg at Odd slår godset.

Og jeg forventer og håper poengsankinga fortsetter utover høsten. Det er jo strengt tatt bare Molde som blir veldig vrien. Resten vinner vi.................. så medalje er i år innen rekkevidde-

Kampene som står igjen er forruten godset og Molde: Haugesund og Sogndal her hjemme og Start og Sarpsborg borte. For alle lag i landet høres det ut som "a pise åf kake"

``````````````````````````````````````````

Men.................jeg har vært Oddsupporter siden slutten av søttitallet`, så jeg vet at fasiten ikke stemmer med kompasset. Odd slår ofte gode og taper for de dårlige lagene. Nå er jeg mest glad for at neste sesong er sikret i eliteserien. Alt det andre får evt bli en bonus.

1

GodsetUnionen mobiliserer i alle fall kraftig til denne kampen og det imponerer meg at de har fyllt 7 busser til Skien! Bra tiltak av GU som ordnet med gratisbusser til Skien. Har alltid troa på 3 poeng til det motsatte er bevist :D

Og på tribunen er jeg sikker på at vi kjem til å herje.

2

Syv busser er slett ikke værst på bortekamp.Hva er oddsen på borteseier her? Imponerene må jeg si,særlig når bortelaget kun kan vise 4 seiere på 4 år på fremmed gress. Men akk det blir et trist gravfølge hjem.

1

I hvor mange tråder skal du spre det pisset ditt?

Piss? Det er jo fakta uansett om du liker det eller ikke.

1

Så det er fakta at Godset har vunnet fire bortekamper på fire år? Så det er fakta at Godset er Norges dårligste bortelag som du har mast om i en haug andre tråder? Herregud...

Huff a meg så sår og sutrete da man. Like sutrete som en del av godset sine såkalte unge stjerner.

1

Lignende innlegg

Laster...