Fotball - Norsk

Moldefk2005

Truende oppførsel mot TV-fotografer på Ullevål

Det har skjedd i det siste at tv-fotografer er blitt utsatt for truende oppførsel når de står på kortsiden i Bendit-svingen. Ved en anledning ble vaktene tilkalt, å kom labbende etter vært, men ble stående nede ved målet å bare kikke tiltaksløse opp mot situasjonen som utspeilte seg midt på tribunen etter kamp.

Er dette noen slags reaksjon fra Unge Enga (eller hva den gjengen på kortsiden kaller seg) mot tvkamper i uka? I såfall er den rettet mot helt uskyldige personer. Vet om flere tilfeller at dette har skjedd og nå vurderes det slik at fotografen må flyttes ned bak mål pga sikkerheten til personen som står der.

1
6 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Hva med å legge ved en link eller nnet som refererer til kilden din for en slik sak som dette?

1

Siden klanen og VIF har tatt sine oppgjør med voldelige folk i miljøet, går jeg ut i fra at de dette gjelder er utenforstående uten tilknytning til klanen.

Utestengelser og "dialog" har vel luket bort "pøbelstempelet" klanen har slitt med siden "apebergtiden"...

1

Jeg har ingen link til dette, men dette var jeg vitne til selv ved en anledning da jeg selv jobber som tv-fotograf, og har hørt fra flere som har sagt at dette har vært ett problem tidligere.

1

Dæven... tidlig du er ute med nyhetene da :P

Joda. Det har vært noe gruff mellom arrogante kameraopperatører og Ikaros. Men dette var tidlig i sesongen, og har ikke skjedd på på lenge nå.

Hvordan veit jeg dette? JEG er den som står øverst ved hjørnet og passer på at dette ikke skal skje. Har etter første opptrinnet skjedde gått glipp av en kamp. Kan ikke på tro og ære si det ikke skjedde noe i den kampen, men har ikke hørt noe som helst om det.

Om den som står med kamera hadde tillatt henging av bannere osv. før sending starter og ikke klager på flagging, så ville det heller aldri blitt noe problem.

TheStoneR

1

Lignende innlegg

Laster...