Colonel_Kurtz Tull. Spillere som Vilsvik er grunnen til at mange kommer på stadion. Skal man selge vår beste spiller til den første og beste er det ikke mye spennende å følge dette laget.

Ikke mange nok tydeligvis, siden Godset omtrent er avhengig av å selge en spiller i året for å få hjulene til å gå rundt.

De som drar på kamp kun for å se en back spille bør seriøst vurdere å finne på noe annet. Profiler kommer og går, om vi får inn 8 friske mill for Vilsvik har vi masse muligheter til å få fram flere nye og beholde flere av de vi har fra før.

2

Vilsvik er en megamiddemådig spiller. 8 mill er sykt.

2

Merkelig. Hedenstad er bedre, og viste dette i Thailand-turneringa. De kunne sikkert fått ham for mindre, og nå er det også mye tull med Stabæk.

1

Regner med at de har prøvd, og fått nei.

Han gikk jo ut senest for noen timer siden å sa at han ble i Stabæk.

Regner derfor med at RBK forflyttet seg til Vilsvik istedet.

1

Onkel kontakt med Rbk. Tante kontakt med Godset. Denne Vilsvik-slekta har åpenbart nær kontakt med fotball-Norge

1

Hvis man vil vite av nivået i Norge? Denne Vilsvik spilte vel på nivå 4 i Tyskland. Kommer til Norge og blir fremtredende spiller i tippeligaen.

1

Thomas Myren i RBKweb nevner at Vilsvik er aktuell for RBK ut ifra den infoen han har.

Pleier å være en pålitelig kilde det.

Link

EDIT: Samme link som i åpningsinnlegget.

1

Ut ifra tidligere uttalelser blir ikke dette noe av, men fotballedere og spillere har vel kanskje brutt ord tidligere. Syns ikke 8 mill er en upris sett i sammenheng med at dere selger for 20+ til utlandet. Vilsvik viste mer enn både Henriksen og Bakenga i fjorårets TL.

1

Vilsvik er utrolig spennende, tross i litt blek innsats på landsen i debuten. Folk her som mener han er middelmådig kan ikke sett han spille. Tror dog at en overgang til RBK i dagens marked blir tuftet på penger, ikke som før; alle vil til RBK for å komme til ett vinnerlag som skal spille CL. Legger RBK 8 mill på bordet tror jeg ikke Godset har råd til å si nei, selv om klubben har kontroll på en "liten økonomi" men har gode verdier i en ung og lovende spillerstall.

1

Vilsvik selv vil nok helst spille i Godset, der han vet at han får tillitt og har enorme utviklingsmuligheter. Men som det sies over her har ikke klubben råd til å si nei til 8 millioner kroner.

Måte RBK får styre økonomien i norsk fotball som de selv vil er ødeleggende. Hadde Vilsvik gått fra RBK til en hvilken som helst annen klubb hadde prisen vært opp mot 20 millioner kroner (ikke at han er verdt så mye, men det er jo så mye Rosenborg får for sine egne middelmådigheter). Når det derimot er RBK som skal kjøpe er saken en annen...

Hadde Henriksen gått til RBK fra en annen klubb i TL hadde ikke han vært verdt mer enn 8-10 millioner kroner heller.

1

Vilsvik er en meget god back i TL sammenheng, at Hedenstad er bedre er jeg ikke enig i. Vilsvik var mye bedre i fjorårssesongen. At ikke Vilsvik spilt opp mot sitt beste i Thailand er jeg enig i, men nå er ikke det norske landslagetsspillestil der han får fremhevet egenskapene sine. Defensivt hadde han bedre kontroll enn Hedenstad i turneringen.

Ellers er 8 mill mye penger, men forhåpentligvis langt fra nok til å selge. Selger Godset Vilsvik så vil vi slite bigtime denne sesongen hvis ikke det ramler inn forsvarsspillere den siste tiden før sesongstart. Vi mangler 1-2 kvalitetsspillere på midten og minst 1 kvalitetsstopper før Vilsvik eventuelt blir solgt. Synes faktisk ikke vi skal selge før rbk eller noen andre klubber legger 10-12 mill på bordet. RBK er ikke hva de var, en klubb som selger sine beste yngre og har vært i et stort generasjonsskifte. Ikke fristende spør du meg, kan slite de nærmeste årene hvis de ikke treffer veldig bra i overgangsmarkedet.

1
Laster...