Gevency_nr3 Lyn-supporter: – Vålerenga sliter med Martin Andresen og mange dårlige spillere http://www.tv2.no/sport/fotball/norsk/lynsupporter-vaalerenga-sliter-med-martin-andresen-og-mange-da...
Slettet-WDKAYW

Ahh, er det ikke deilig å ha noe å hate!

Ditto! Fin humor da, skal ha for den :)

http://www.vpn.no/for-avspark/2012/04/det-grusomste-pa-var-jord/

Håper på en folkefest nå som været er upåklagelig i Oslo! Den ordentlige festen starter nå.

Kamptips: 1-5 (1-2 med en bedre keeper)

HEIA LYN!

2
ehall Er ikke sikker. Er under to døgn siden sist Enga spilte kamp, og vi vet ennå ikke om vi kan stille fullt lag. Noen er kanskje slitne og mulig Andresen sparer noen til neste serieka...

Er ikke sikker. Er under to døgn siden sist Enga spilte kamp

Begynt med unnskyldningene allerede ser jeg. Vi spilte også på Søndag, og deres spillere har fotballen som yrke. Liten tvil om at det er vif som favoriseres av et tett kampprogram.

2
Enga123 Så har man stakkarslige bønder som ikke har noe med kampen å gjøre.

Er det rart at vi som i følge dere er annenrangs mennesker irriterer oss og kommenterer når engen flakser seg til seier gang etter gang?

Det er ikke bare en dommertabbe, det er rett og slett en dommerskandale. Lynspilleren er "langt" unna når keeper hopper inn i egen spiller.

Jeg er 100% sikker på at denne dommeren er supporter av dette påståtte laget fra Oslo Øst.

Jeg blir kvalm!!!

2

Etter Brann-kampen sa jeg at det ikke var noen overdrivelse å si at Enga har levd på flaks og dommeravgjørelser så langt denne sesongen.

Ser ut til å ta det med seg inn i cupen.

2

Fabelaktig morsomt da dommeren annulerte Lyn-scoring og gutta jubla og blussa og full pakke. Kanskje ikke fullt så morsomt da blussene havna på banen, det ene holdt jo også på å treffe en av banemannskapet.

Men er kanskje ikke stort annet å vente av bønder =)

2

En hyggelig aften i solskinnet på Bislett, moro med den fine rammen, merker at jeg har savnet dette. Fullstendig håpløst dårlig innsats av eget lag, men 2-1 er seier det også.

Håper ikke altfor mye av overskuddet går med til å betale blussebot. Spennende å se her hvordan NFF vil sette bøtene.

2
Slettet-WDKAYW Charles Taze Russell, er det deg?

Som nøytral supporter på Bislett var det to ting som overrasket meg.

1 - at Lyn spilte på høyde med, og i perioder bedre enn vif.

2 - at vif-fansen ble utklasset på tribunen på Bislett. Klanen har mistet retten til å kalle dette sin lekestue etter den oppvisningen. Bislet er nå Lyn-land. Imponerende av en 3. divisjonsklubb.

2
Laster...