Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Oppretter en tråd hvor man kan oppdatere VGD's brukere om alt som måtte hende våre spillere og trenere som er ute og prøver lykken med varierende hell.

En slags "... gjør det igjen"-tråd hvor man kan poste alt som ikke hører hjemme andre steder.

En fin start:

Parr årets Crystal Palace-spiller

8
41,6k svar
Trådvisning
Hele diskusjonen

Pimp

Kjører litt oppsummering med statistikk for helgen hvis noen er interesset:

Lørdag 5. april

Alexander Tettey

Tettey og Norwich gikk på et 0-1 tap mot West Bromwich. Norwich lever litt farlig nå, og ligger på en 17. plass; 5 poeng over nedrykksstreken. Jeg så ikke kampen så jeg kan ikke si noe om kampbildet. Tettey hadde en pasningsprosent på 89 %. 59/66 pasninger kom frem. Veldig involvert altså, og han har sendt/mottat pasninger over hele banen. I andre omgang hadde han faktisk en pasningsprosent på 94 % (29/31). Tettey har hitil vært fast vare å se på Norwich laget, men nå er manageren sparket, så vi får se hva som skjer videre.

Brede Hangeland

Hangeland gjorde en veldig bra kamp statistisk sett. Ble faktisk nummer to på topp 3 rangeringen Squawka kjører som bare er basert på statistikk. Fulham vant viktige poeng mot Aston Villa i 2-1 seieren. Hangeland hadde hele 16/16 klareringer og 12/13 på hodedueller. Veldig høy pasningsprosent for hva Brede vanligvis har, 85 % (46/54). Han står faktisk oppført med en nøkkelpasning, uten at jeg kan si så mye mer om det.

John Arne Riise

Kan ikke si så mye her. Riise kom inn i det 82. minuttet; prøvde på en pasning som feilet. Ser at Fulham scoret seiersmålet 4 minutter etterpå.

Mats Møller Dæhli

Startet sin første kamp i Premier League mot Palace. En skjebnekamp som Dæhli og Cardiff tapte.. Dæhli scoret i forrige kamp, men klarte ikke å følge opp med noen målpoeng i dette 0-3 tapet. Det er noen som har nevnt at han har blitt kåret til Cardiffs beste spiller av lokalavisen. Dæhli var nok skyldig i dårlig forsvarsarbeid på 0-1 målet (hvis jeg husker riktig?). Veldig høy pasningsprosent, 93 %. I første omgang hadde han bare én feilpasning, og stilte med en pasningsprosent på 97 %!

Jonathan Parr

Kom inn i det 78. minuttet i 3-0 seiern over Cardiff. Ikke veldig involvert. Dette var andre kampen på rad han startet på benken.

Håvard Nordtveit

Nordtveit har klart å spille seg fast inn på laget til Gladbach igjen. Veldig sterkt gjort! Gladbach vant 2-0, og er kanskje på vei til å snu en dårlig form. Jeg synes Nordtveit stiller med få pasninger iforhold til hva han vanligvis gjør når han spiller sentralt. 23 pasninger på 28 forsøk. 82 %; litt lavere enn snittet hans.

Anders Ågnes Konradsen

Konradsen som ikke har blitt populær på fan forumene fikk spille hele kampen for Rennes som sikret seg 1 poeng i 2-2 kampen mot Bordeaux. Anders har fått tyn for mye feilpasninger og dårlig defensivt arbeid, men ut ifra det jeg kan se så var han litt flinkere på det nå. 3/4 taklinger, 7/7 klareringer og 81 i pasningsprosent.

Bård Finne

En av våre mest talentfulle angrepsspillere, like gammel som Dæhli. Finne kom inn i det 58. minuttet for Köln som mest sannsynlig rykker opp til BL. Jeg vet ikke om han kom til noen sjanser, men han fikk hvertfall et målpoeng ved å ha assist på 2-0 målet.

Valon Berisha

Ikke mye statistikk, men han scoret mål! Hans femte mål denne sesongen. Jeg fant ikke noe statistikk fra kampen, men The Football App viser at han har spilt 28/31 seriekamper i år, og har et snitt på 81 % når det kommer til pasninger. Oppsummering med mål ser dere her.

Stefan Johansen

Skal visst ha fortsatt med gode prestasjoner. Ingen målpoeng, men Celtic vant 2-0.

Torgeir Børven

Børven spilte hele kampen for Twente hvor de vant 2-0. Twente ligger nå på en tredje plass. Jeg finner ikke noe statistikk på han akkurat nå.

Søndag 6. april

Ruben Yttergård Jenssen

Jenssen fikk 74 minutter for Kaiserslautern, hvor de spilte 1-1. Det var synd at de ikke vant, for nå er det 5 poeng opp till opprykk. Jenssen stilte med en pasningsprosent på 85%. Jenssen har vist seg å være en arbeidsmaskin på banen og har flere ganger havnet på topplisten når det kommer til distanse løpt. Han klarte derimot ikke det denne gangen siden han bare spillte 74 minutter.

Håvard Nielsen

Det er bare å gratulere Nielsen med sitt andre mål i Bundesligaen på 11 kamper! I følge dette forumet skal han ha spilt strålende hele veien. Det ble en viktig 3-0 seier i derbyet mot Hannover. Nielsen jobbet også veldig hardt. Han er på 14. plass når det kommer til distanse løpt, denne runden. (11,7 km) Han løpte altså mest av alle spillerne i kampen selv om han ble byttet ut i det 87. minuttet. En negativ statistikk er at han bare vant 2 av 15 hodedueller.

Omar Elabdellaoui

Lagkameraten til Håvard stiller også høyt på den fysiske statistikken. Omar kom på 4. plass på sprints (35) av alle BL spillerne denne runden. Grei pasningsprosent også, 17/21 (81%).

Per Ciljan Skjelbred

Enda en topptrent nordmann! Løp like langt som Nielsen og som vanlig blant toppen når det kommer til runs; hvor det ble en 2. plass med 65 runs. Skjelbred løp mest av alle spillerne i kampen. I tillegg fikk han en assist! Desverre ble det bare uavgjort mot Tariks Hoffenheim, og Hertha har falt et stykke på tabellen de siste ukene. Pasningsprosenten var laber, 27/36 pasninger (75%).

Tarik Elyounoussi

Tarik har begynt å opparbeide seg smått med tillit igjen. Dette var første kampen han startet siden starten av februar. Det ble ingen målpoeng på Tarik, men han skal ha vært involvert i 1-1 målet. Han pådro seg et tidlig kort, og ble byttet ut i det 60. minutt. Ræva pasningsprosent. 15/25 (60%)

Markus Henriksen

Endelig scoret han! Målet kan sees her. Squawka har desverre ikke kommet med noe statistikk fra Eredivise enda, så her kan jeg ikke komme med så mye. Uansett veldig bra at han scoret når han først fikk starte en kamp. Dette var det første målet hans denne sesongen.

Daniel Braaten

Ingen statistikk eller noe sånt, men han scoret 1-0 målet for FCK i dag! Målet kan dere se her.

Mos scoret 2 mål i dag, og skal ikke ha vært langt unna hattrick! Espen Ruud, Bakenga, Lekven og Andreas Hagen har fått spilletid i dag i den danske ligaen.

33

Yourexperiencemaydiffer

Kjører litt oppsummering med statistikk for helgen hvis noen er interesset:

Glimrende arbeid!

2

sirjoss888

Markus Henriksen

Endelig scoret han! Målet kan sees her. Squawka har desverre ikke kommet med noe statistikk fra Eredivise enda, så her kan jeg ikke komme med så mye. Uansett veldig bra at han scoret når han først fikk starte en kamp. Dette var det første målet hans denne sesongen.

Flott mål også, minnet om Henriksen når han slo igjennom i RBK .

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...