Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Oppretter en tråd hvor man kan oppdatere VGD's brukere om alt som måtte hende våre spillere og trenere som er ute og prøver lykken med varierende hell.

En slags "... gjør det igjen"-tråd hvor man kan poste alt som ikke hører hjemme andre steder.

En fin start:

Parr årets Crystal Palace-spiller

8
41,6k svar

BigGeorge

Verste eksempelet nevner du jo likevel i ditt innlegg. Nemlig Valon Berisha. Fyren har rundt 20 landskamper for Norge, men hadde ingen problemer med å bytte til Kosovo så fort dette var mulig...

Familien ville at brødrene skulle spille for hvert sitt landslag. En på Norge og en på Kosovo. De følte tilhørighet til både Norge og Kosovo. Er det så galt ? Blir et slags kompromiss.

1

ElJucan

Ja, det er galt når man har mange landskamper for et land, og er vokst opp i dette landet. Det er noe med å ofre alt for Norge. Sannsynligvis har ikke Valon gjort dette når han hoppet over til Kosovo ved første anledning

1

KingKongHalvor

Ja, det er galt når man har mange landskamper for et land, og er vokst opp i dette landet. Det er noe med å ofre alt for Norge.

Ok, jeg syns nå den enkelte må få avgjøre det selv, selvom man kanskje skulle ønske seg at de spilte for Norge i stedet.

Spillere som ikke ønsker å representere mitt land, men velger en annen nasjon bryr jeg meg ikke med. Og noen veldig katastrofe er det da vitterlig ikke at denne Berisha ikke vil spille for Norge.

Var kanskje et enda merkeligere tilfelle med Mikkel Diskerud, der var det ikke noen forstyrrende hudfarge inne i bildet, han virket da svært så norsk i alt, men følte altså at det var mer interessant eller riktig å spille for USA. Slikt må man bare respektere, man kan ikke si at det er galt.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...