Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Oppretter en tråd hvor man kan oppdatere VGD's brukere om alt som måtte hende våre spillere og trenere som er ute og prøver lykken med varierende hell.

En slags "... gjør det igjen"-tråd hvor man kan poste alt som ikke hører hjemme andre steder.

En fin start:

Parr årets Crystal Palace-spiller

8
41,6k svar

Mikey666

Alle som mener at King er, eller noensinne vil komme opp på, samme nivå som Carew, burde mistet retten til å mene noe om fotball.

Jeg er helt enig her.

Vet ikke hva diskusjonen her er, om det er beste spiss på Norske landslaget eller beste mørkhudete spiss eller hva det enn er. Men at King er i nærheten av Carew er jo helt latterlig.

Når Carew var på samme alder som King nå spilte Carew på akkurat samme nivå og presterte om trent like godt. Dvs. et mål litt oftere enn hver tredje kamp for en middelhavsfarer i PL. Mange vil si at Carew da var litt på hell (meg inkludert) da motivasjonen hans og treningsiveren hans var nesten borte. Før dette hadde Carew 3 liga-titler, derav 2 i topp-5 ligaer, 2.plass i CL osv.

King er ikke i nærheten av å oppnå dette og vil heller aldri bli det. Karrieremessig har han et mål per femte kamp. King har fire sesonger på øverste nivå i en alder av 27. Før han kom til Bournemouth hadde han 8 mål på 76 kamper, der 73 av de kom på nivå 2 eller lavere.

Meget mange Norske spisser jeg regner som bedre enn King, Solskjær, Flo, Carew er de mest fremtredende. I tillegg vil jeg si Fjørtoft og til dels Iversen var bedre. Og dette er kun av de jeg har sett selv.

2

ObjektivtSett

Norske

Liten n - ikke stor.

1

Mikey666

Black-spot i min rettskrivning. Beklager så masse, håper virkelig ikke det gjorde kommentaren min totalt uforståelig.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...