Magic drar Haugesund opp fra nedrykksplassen på egenhånd. Tenk at en slik juvel går under radaren til alle.

3

Født i Sverige, mener foreldrene hans er syriske.

Litt varierende start, og jeg er ikke enig i at han var SÅ veldig bra mot enga, men har kommet mer og mer og er udiskutabelt førstevalg nå. Kongespiller.

1
Amin_Nouri Er ikke overrasket. Så du kampen? Hvordan gikk den ellers?

Jeg satt på stadion ja.

Haugesund var best og var hissige foran Helsingborgs mål. Kunne fort fått med seg flere mål.

Helsingborg hadde ikke mange sjanser, men til gjengjeld så var de mer effektive enn FKH.

Oddbjørn Skartun, som ble hentet som spissreserve fra Vard før sesongen, endte opp med hat-trick og viste seg vel mer frem enn det både Søderlund og Djurdjic gjorde til sammen.

Gøy at Sørum fikk seg et mål også. Første gang jeg kan huske at det har vært applaus på stadion etter at motstanderen har scoret mål.

1

Håper Skartun kan ta over for Djurdjic, selv om han ikke er samme type.. Vi vil miste en kriger i sommer, men vi får kanskje inn en goalgetter?

1

Maic Sema herjet til tider vilt med sine landsmenn i dag."Magic" var banens beste i en kamp FKH vant fullt fortjent 4-3.

1
fhk09 Her er målene!

Magikern med mål og 2 assist ja. Får håpe han ikke liker seg i Haugesund og vil flytte til hovedstaden snart ;)

Nei da, dere får nyte han. Blir vel plukket opp av FCK eller noe om et par år.

1

Helsingborg-backen er antakelig fortsatt svimmel for han ble snurret både ut og inn og hit og dit så lenge han var på banen i dag :)

Magic har kommet mer og mer og jeg tror ikke han er ferdig enda, gleder meg veldig til fortsettelse.

Når det gjelder kampen i dag så synes jeg det er solid av oss, vi fremstår i hvert fall som klart bedre enn Helsingborg og burde vunnet mye klarere. I tillegg så ble vi presentert for nok en mulig gullsignering i dag; Jeg synes Amer Osmanagic (som for øvrig også kom gratis) viser at han kan bli en meget spennende tilvekst.

1

Jeg skal prøve å ikke overdrive her, da det er helt klart dramatisk forskjell på disse to, men det lille jeg har sett av Messi ligner stort på det jeg ser av Sema.

Følger ikke mye med på Barcelona, egentlig ikke i det hele tatt, men så ett klipp på Youtube der stilen Messi spiller og arbeider ligner på Sema sin, i den form at begge er korte men hurtige, vansklige å få til å legges vannrett på matten og uhyggelig kjappe i vendinger. Som sagt skal jeg ikke sammenligne talentet til disse to, men stilen og arbeidsviljen ser ut som det er like.

Får håpe vi får beholde ham leeeenge ja. Ett par år i klubben pluss ny kontrakt vil nok gi kronasjer i kassen når Sema garantert blir solgt, dersom han ligger unna skader og driver på videre på samme måte.

1
FKH87 Jeg skal prøve å ikke overdrive her, da det er helt klart dramatisk forskjell på disse to, men det lille jeg har sett av Messi ligner stort på det jeg ser av Sema. Følger ikke mye...

Spenstig sammenligning. Men de er like på den måten at de er små, kjappe, tekniske, bra overblikk og at de ikke helt har en definert rolle i laget.

Nå er det vel et par klasser i forskjell, men nå er jo Messi født et år før. Så Sema har god tid på seg!

1
Amin_Nouri Spenstig sammenligning. Men de er like på den måten at de er små, kjappe, tekniske, bra overblikk og at de ikke helt har en definert rolle i laget. Nå er det vel et par klasser i f...

Hehe ja. Derfor jeg satte den lille "disclaimeren" av det er hovedsakelig stil og arbeidsvilje jeg ser likhetstrekk. Messi er en del klasser over, selvsagt, men jeg ser bare et utrolig potensiale til å bli en liten mini-Messi av Sema i FKH, selv om han ikke scorer like mangen mål. Men dette er det første året av en kontrakt på 3, og vi har ikke kommet halveis enda, så mye kan skje på tiden han har igjen.

1

Enig med trådstarter at han var god i første kamp før han måtte vike plassen ved utvisningen.

Ellers brukte han litt tid på å tilpasse seg den norske spillestilen, men de siste kampene før ferien var han strålende. Fikk dessverre ikke sett kampen på fredag, men rapportene tyder på at han har tatt med seg godfølelsen inn i "høstsesongen".

1

Vi er vel mange som har ment han burde fått spille mye mer, både i fjor og i år, men nå har han i hvert fall sakte, men sikkert nærmet seg laget og er fast blant de 12-14 mest aktuelle.

Personlig synes jeg han har tatt store steg også i sitt defensive arbeid og offensivt har han alltid vært bra. Er enig i at han fortsatt varierer, men med tanke på hvor mye inn og ut det har vært for han så er det egentlig ikke så rart. Forhåpentligvis kan han nå få litt tillit over tid i den rollen han hadde i går (hvor han er mye bedre enn på kanten)

1
Laster...