Fotball - Norsk

Fritz_

Rivalisering MFK vs RBK oppskrytt

Jeg var som nøytral tilskuer til stede på Aker Arena under cupkampen mellom lagene. Som aafk-supporter har jeg alltid fått høre hvor mye større rivaliseringen mellom Rosenborg og Molde er. Jeg må virkelig si jeg ble skuffa. For det første var det kun 7000 på kampen. Det er mulig det var enda mindre, for det var veldig mange tomme områder på stadion. Atmosfæren var skikkelig laber allover. Det var absloutt ingenting som tydet på at dette var en hatkamp mellom 2 erkefiender. Det var så pent og pyntelig at tankene vandret til bingoen i pensjonistforeninga.

Det eneste som kunne dra i gang publikum var "Her kommer Molde" etter scoringene. Jeg skjønner jo at folk i Molde stort sett er høflige og litt "trauste" når det gjelder å lage stemning. Jeg ville aldri finne på å kritisere noen for allmenn høflighet og dannelse. Men den enorme rivaliseringen mellom lagene må en dra lenger ut på landet med. Den merket jeg ingenting av verken på stadion eller i byen.

Før noen kommer med argument med onsdagskamp og fotball-em. Visst dette er nok til å velte den enorme rivaliseringen stikker den ikke særlig dypt. Jeg kan garantere full stadion når Molde kommer til Ålesund og mye mer rivalisering. Noe som Molde alltid prøver å "heve seg over". Men det begynner å bli litt flaut.

1
94 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Du kan argumentere det du vil. En 4. rundekamp i cupen som trekker over 7000 tilskuere (Her gjaldt ikke sesongkort så her kom nok de alle aller fleste som hadde kjøpt billett) er et tegn på at kampen betyr mer enn en vanlig kamp.

I Molde er det RBK som er vår rival nummer 1. Det er RBK vi ønsker alt vondt og det er RBK som vi elsker å se tape.

Du får komme tilbake i oktober og se hvordan det er før seriekampen, evt besøke youtube for å se hvordan det pleier å være når disse to lagene møtes.

Det kommer for meg som smått patetisk å ønske seg en erkerival. Dere får holde dere til Hødd og Rollon. Her på riktig side av romsdalsalpene har vi allerede en fiende som vi elsker å hate.

2
PapaSmurf Du kan argumentere det du vil. En 4. rundekamp i cupen som trekker over 7000 tilskuere (Her gjaldt ikke sesongkort så her kom nok de alle aller fleste som hadde kjøpt billett) er e...

Det kommer for meg som smått patetisk å ønske seg en erkerival. Dere får holde dere til Hødd og Rollon. Her på riktig side av romsdalsalpene har vi allerede en fiende som vi elsker å hate.

Jeg påpeker at det er mye interesse rundt kampen. Naturligvis vil det være interesse rundt en kamp mot Molde i Ålesund. Ingenting å være redd for det smurfen.

Det som er flaut er å late som en kamp ikke betyr noe. Jeg tror nok finaletapet mot Aafk svir godt enda :)

1

At det er 4.runde kamp skulle ikke bety så mye all den tid det er MFK-RBK. Men det var labre greier.

1
Slettet-AMX_QA

Ta deg en tur på Lerkendal neste uke, da blir det Hoseth-hat og dramatikk.

1

Jeg tror ikke RBK legger så mye i dette påståtte hatet til Molde. RBK er mange divisjoner over Molde historisk sett. Hvorfor skulle de vere bitre?

1
Fritz_ [sitat…] Jeg påpeker at det er mye interesse rundt kampen. Naturligvis vil det være interesse rundt en kamp mot Molde i Ålesund. Ingenting å være redd for det smurfen. Det som er f...

Jeg tror nok finaletapet mot Aafk svir godt enda :)

Klart det gjør. Man taper bare ikke mot Aalesund. Så enkelt er det med den saken. Men det gir ikke noen ekstra tilfredsstillelse å slå dem.

Kamper mot Aalesund er som kamper mot andredivisjonslag i cupen. Det handler om å unngå tap.

1

For det første var det kun 7000 på kampen.

Jeg tror det kan ha hatt en del å si at det i ferietiden bare gikk seks dager fra kampen ble satt opp til den ble spilt - og det midt i uka. All ære til de trønderne som kom seg sørover!

1

Aafk sin rivalisering med Hødd var også større når vi var på samme nivå. Nå eksisterer det nesten ikke. Så prestasjoner er selvsagt en viktig faktor. Men det forstår du kanskje ikke?

1
Fritz_ Aafk sin rivalisering med Hødd var også større når vi var på samme nivå. Nå eksisterer det nesten ikke. Så prestasjoner er selvsagt en viktig faktor. Men det forstår du kanskje ikk...

Hvor skrev jeg at ikke prestasjoner spiller inn på rivaliseringen? Spørsmålet mitt var som du trodde det var KUN prestasjoner som var avgjørende.

Det er mange grunner til at dette cup-oppgjøret ble så rolig som det ble. Kom tilbake en annen gang du.

1

For det første var det kun 7000 på kampen.

Best besøkte 4. runde kampen i cupen siden Viking - Brann i 2007. Rosenborg - Lillestrøm trakk f.eks 5000 i fjor.

3

Lignende innlegg

Laster...