Fotball - Norsk

Atlin

Kamptråd: Hønefoss - Brann

Brann reiser til Hønefoss for å kjempe om tre viktige poeng i Tippeligaen. Kampen spilles på AKA Arena klokken 18:00 i morgen, der Anders Johansen er hoveddommer. \~~~~~~~~~~~~ Skader og karantener: Erik Mjelde og Kristoffer Barmen er de eneste som står over denne kampen. Mjelde står med tre gule kort, mens Barmen er skadet. Hvis Riku Riski, Heiner Mora, Kristjan Örn Sigurdsson, Rune Bolseth, Alexander Groven, Amin Askar, Erdin Demir, Lars Grorud eller Christian Kalvenes får gult kort i denne kampen, må de stå over neste kamp i Tippeligaen.

TV: Kampen sendes direkte på MAX. Sendingen starter klokken 17:45, mens selve kampen starter som tidligere skrevet klokken 18:00.

Hønefoss' resultater i TL 2012: Hønefoss 0-0 Lillestrøm Sogndal 0-0 Hønefoss Hønefoss 1-1 Fredrikstad Stabæk 0-2 Hønefoss Hønefoss 3-1 Aalesund Tromsø 0-0 Hønefoss Sandnes Ulf 1-0 Hønefoss Hønefoss 1-4 Odd Grenland Rosenborg 0-1 Hønefoss Hønefoss 1-0 Vålerenga Haugesund 1-1 Hønefoss Hønefoss 1-1 Molde Godset 4-0 Hønefoss

Hønefoss er altså et vanskelig lag å slå på hjemmebane. De har vært gode på AKA Arena der de har spilt uavgjort tre ganger, tapt én gang og vunnet to ganger. De står med 16 poeng i årets Tippeliga, og er i skrivende stund på 6. plass.

Branns resultater i TL 2012: Rosenborg 3-1 Brann Brann 3-1 Sandnes Ulf Molde 2-1 Brann Brann 1-2 Godset Haugesund 2-1 Brann Brann 1-2 Vålerenga Brann 0-0 Viking Lillestrøm 3-4 Brann Brann 5-0 Sogndal Aalesund 2-0 Brann Brann 2-0 Fredrikstad Tromsø 2-0 Brann Brann 2-1 Stabæk

Brann har ikke prestert slik folk har forventet i årets sesong, men har begynt å klatre oppover på tabellen. De står med sju tap, ett uavgjort og fem seiere så langt.

Resultater fra tidligere møter mellom lagene: Treningskamp 2010: Brann 1-0 Hønefoss Tippeligaen 2010: Hønefoss 2-0 Brann Tippeligaen 2010: Brann 3-2 Hønefoss

Spillerstall - Brann: K - Piotr Leciejewski K - Jørgen Mohus K - Øystein Øvretveit

F - Birkir Sævarsson F - Zsolt Korcsmar F - Hassan El Fakiri F - Erdin Demir F - Lars Grorud F - Christian Kalvenes F - Jonas Grønner F - Markus Jonsson

M - Rudy Austin M - Fredrik Nordkvelle M - Fredrik Haugen M - Erik Mjelde M - Kristoffer Barmen M - Tomasz Sokolowski M - Bentley M - Amin Askar M - Kasper Skaanes M - Kjetil Kalve

A - Kim Ojo A - Bård Finne A - Kristoffer Larsen

Spillerstall - Hønefoss: K - Lars Stubhaug K - Steve Clark

F - Frode Lafton F - Kristian Ørn Sigurdsson F - Kevin Larsen F - Vegard Gjermundstad F - Heiner Mora F - Arnor Sveinn Adalsteinsson F - Alexander Groven

M - Helge Haugen M - Christoffer Dahl M - Riku Riski M - Tor Hovda M - Leo Olsen M - Rune Bolseth M - Mats Kaland

A - Joachim Magnussen A - Remond Mendy A - Kenneth Di Vita Jensen A - Kevin Bosse Elie Beugre

Annet: Til de som har tenkt seg en tur til AKA Arena, så har Hønefoss et godt tilbud på gang. De feirer ny hjemmeside med billett, pølse og brus til 100 kroner totalt! Tilbudet er begrenset til felt L, og billettene må kjøpes her.

Resultattips: Jeg tror vi får se en veldig jevn kamp der Hønefoss har ballen mest, men at Brann til slutt vinner 2-1. Ojo putter to, mens den gamle Brann-spilleren Ørn Sigurdsson scorer for Hønefoss.

Til slutt kommer litt klubbinformasjon:

Sportsklubben Brann: Hjemmebane: Brann stadion Kapasitet: 17 967 Stiftet: 26. september 1908 Supporterklubb: Bataljonen Hovedtrener: Rune Skarsfjord

Hønefoss Ballklubb: Hjemmebane: AKA Arena Kapasitet: 4500 Stiftet: 4. februar 1895 Supporterklubb: Fosseberget Hovedtrener: Leif Gunnar Smerud \~~~~~~~~~~~~

3
147 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Fin kamptråd!

Glad for at Mjelde er ute av laget, han sinker spillet og ødelegger så alt for mange overgangsmuligheter. Fyren eier jo overhodet ikke fart.

Men, tror at dette blir en knalltøff bortekamp mot et gjerrig Hønefoss lag. Brann har absolutt mye å gå på, men jeg tror dessverre ikke at laget får utløp for det i morgen. Utrolig heldig som tok 3 poeng hjemme mot Stabæk, og noe heldig som gikk videre i cupen mot Viking.

Men i tippeligaen kan alt skje! Håper på en komfortabel seier, tror på et knepent tap.

1

Håper Skarsfjord velger Haugen som erstatter for Mjelde.

Ønsker følgende lag:

Piotr Sæv - Korcsmar - Jonsson - Demir Austin - Soko Askar - Haugen - Bentley Ojo

Tror på følgende:

Piotr Sæv - Korcsmar - Jonsson - El Fakiri Austin - Soko Askar - Nordkvelle - Bentley Ojo

1

Håper det blir liv i morgen, godt med folk og mye trykk fra Fosseberget! :) Når det gjelder kampen vet jeg at gutta gjerne vil vise hjemmefansen at de er bedre enn hva de har prestert i de siste kampene. Jeg håper det holder til en ny 3- poenger, men vet det blir tøft! :)

Mulig laguttak:

Clark Adalsteinsson - Sigurdsson - Lafton - Groven Mora - Haugen - Bolseth - Larsen Riski Di Vita Jensen

God kamp! :)

1

Er ikkje stemt for at spillarar med halvhjerta innstilling skal vere så lenge i Brann. Ojo er ein ypperleg avsluttar, men likar seg visst berre så passeleg, har eg høyrt. Huseklepp er endå ikkje like god som Ojo som avsluttar, men Brann får då ein mann med hjertet på rette staden. Men, men..?

1
SingMeASong Fin kamptråd! Glad for at Mjelde er ute av laget, han sinker spillet og ødelegger så alt for mange overgangsmuligheter. Fyren eier jo overhodet ikke fart. Men, tror at dette blir e...

Glad for at Mjelde er ute av laget, han sinker spillet og ødelegger så alt for mange overgangsmuligheter. Fyren eier jo overhodet ikke fart.

Mjelde er svært langt unna å være yndlingsspilleren min, men det er hevet over en hver tvil at han har løst 10er-rollen desidert best av de tre aktuelle. Helt uten tvil. Laget fungerer også vesentlig bedre når vi har han der.

Ellers var Nordkvelle småfrisk da han kom inn mot Viking, så jeg håper han starter i stedet for Haugen.

1
dudo [sitat…] Mjelde er svært langt unna å være yndlingsspilleren min, men det er hevet over en hver tvil at han har løst 10er-rollen desidert best av de tre aktuelle. Helt uten tvil. L...

Jeg vet ikke helt jeg. Både Haugen og Nordkvelle har vært store skuffelser i år, men Haugen har vel fått flere sjanser i den offensive rollen, så jo, det er gjerne Nordkvelles tur der. Eller kanskje vi kan lure Helge Haugen til å spille for oss.

1
dudo [sitat…] Mjelde er svært langt unna å være yndlingsspilleren min, men det er hevet over en hver tvil at han har løst 10er-rollen desidert best av de tre aktuelle. Helt uten tvil. L...

Tja, men føler at han roter det til så alt for mye, men det kan selvsagt være fordi han har spilt mye mer enn henholdsvis Haugen og Nordkvelle.

Jeg mener uansett at Haugen burde blitt dyrket mye mer i den 10'er rollen. Han er et stort talent som Brann kan ha stor nytte av de neste årene. Synes det er trist at talentene fra Brann "aldri" får tilstrekkelig tillit hvis du ser i forhold til andre TL lag. (se; Rosenborg, Molde, Godset, Viking, VIF osv).

Nordkvelle var veldig frisk mot Viking, men alikevell føler jeg at han ikke har det som skal til.

1
SingMeASong Tja, men føler at han roter det til så alt for mye, men det kan selvsagt være fordi han har spilt mye mer enn henholdsvis Haugen og Nordkvelle. Jeg mener uansett at Haugen burde bl...

Tja, men føler at han roter det til så alt for mye, men det kan selvsagt være fordi han har spilt mye mer enn henholdsvis Haugen og Nordkvelle.

Mjelde har spilt 866, Nordkvelle 669 og Haugen 614 minutter for a-laget i år, selv om dette riktignok ikke er tallene for 10er-rollen, men på banen. Det er ikke vanvittig stor forskjell. Det det derimot er vanvittig stor forskjell på er måten de løser rollen. Mjelde ligger vesentlig lengre fremme i banen enn de to andre, og mye nærmere Ojo. Da kan han ta ballene etter at Ojo har vunnet duellen, og er oftere i scoringsposisjon - noe de to andre så og si aldri er.

Når det er sagt så tror jeg nok vi kunne fått et bedre lag med begge de to andre, men det fordrer at de får hjelp til å løse rollen. Skarsfjord virker iallefall ikke å greie å instruere de skikkelig.

1
dudo [sitat…] Mjelde har spilt 866, Nordkvelle 669 og Haugen 614 minutter for a-laget i år, selv om dette riktignok ikke er tallene for 10er-rollen, men på banen. Det er ikke vanvittig...

Var i 10er-rollen jeg tenkte, men uansett så har man jo fått en viss indikasjon på hvilke roller de passer best til. Jeg hadde likt å se at de hadde spilt Haugen i 10er-rollen, mens Mjelde flyttes på def.midtbane sammen med Austin.

Skulle også ønske at vi hadde hatt mye flere innlegg enn det vi har pdd. Menmen, nå høres jeg bare sutrete ut, noe som absolutt ikke er tilfelle!

1
SingMeASong Var i 10er-rollen jeg tenkte, men uansett så har man jo fått en viss indikasjon på hvilke roller de passer best til. Jeg hadde likt å se at de hadde spilt Haugen i 10er-rollen, men...

Jeg hadde likt å se at de hadde spilt Haugen i 10er-rollen, mens Mjelde flyttes på def.midtbane sammen med Austin.

Der er jeg uenig. Mjelde er alt for treig i beina til å ha en defensiv rolle, og er elendig i press. Haugen derimot, har mange kvaliteter som kan gjøre han til en veldig bra dyp playmaker. Han ligger nærmest konsekvent 10 meter for langt bak når han spiller i 10er-rollen og bidrar ikke nok offensivt.

1
dudo [sitat…] Der er jeg uenig. Mjelde er alt for treig i beina til å ha en defensiv rolle, og er elendig i press. Haugen derimot, har mange kvaliteter som kan gjøre han til en veldig b...

Kan være delvis enig i det du sier her. Kanskje Mjelde rett og slett ikke er god nok for Brann? Som sagt, så mener jeg at hans mangel på fart som du nevner og teknikk fører til at vi skusler bort så altfor mange gode sjanser og overganger.

Det er sant som du sier med Haugen, men jeg tror at han har mye større potensial i 10er-rollen enn som defensiv midtbane. Men så er jo spørsmålet om det får for store konsekvenser for det offensive dersom han får prøve seg mye oftere i den rollen.

1

Spørs om dette laget evner å vinne etter seieren i Stavanger.

Håper, men er ikke sikker. Viktig med 3 poeng i dag.

1

Tipper dette blir et tett og sjansefattig oppgjør, men det hadde vært svært godt å se poengene ta turen over til Bergen. Å komme seg litt unna den ekle nedrykksstriden hadde gjort godt for sommerhumøret.

1

Ihvertfall positivt at vi kommer til muligheter og kommer med litt folk fremover.

1
Stavoros_Komopulos

Herlig Brann-spill til nå. Ojo leker jo med Örn og co!

1

Sterkt av Ojo, og et meget godt forsøk av Nordkvelle. Sistnevnte har vært god i dag.

1

Hvis Nordkvelle fortsetter slik som dette håper og tror jeg at vi har sett det siste av Mjelde på en stund.

1

Lignende innlegg

Laster...