Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Fotballklubben Bodø/Glimt ble stiftet i 1916. Fotballen ble introdusert relativt sent i Bodø. Nabobyer som Narvik og Mo hadde stiftet sine klubber tidligere. Men i 1916 fikk Bodø sitt fotballag da fotballklubben Glimt ble stiftet. Glimt var også klubbens navn i mange år, men det viste seg at en klubb i Orkdal allerede hadde navnet «Glimt» og dermed måtte klubben legge til «Bodø». Av denne grunn kaller mange bodøværinger Bodø/Glimt fortsatt bare for Glimt.

Meritter fra den øverste divisjonen:

Sølv: 1977, 1993 og 2003 Bronsje: 1995

5
15,5k kommentarer

glimt2020

Orker ikke å gå inn i diskusjonen rundt boikott. For min del, så opplever jeg på et generelt grunnlag at boikott siden er mye mer innsatt i problemet enn den motsatte siden, men det er tydelig at vi er uenig der - og det er lov å være uenige.

Derimot så stusser jeg fortsatt på kupppåstandene dine. Er det et kupp når man mobiliserer?

Jeg kan forstå at man f.eks i sjakkmiljøet kalte det Offerspill gjorde for et kupp. Hvor de lager en massepåmeldelsesplatform og appåtil dekker kontigenten til folk. Her er det snakk om at det er kommet ca 35 stemmer ekstra siden forrige årsmøte, fra ca 45 til 70.

Det totale antall stemmer på boikotten ble 46-14, altså 60 stemmer. Verdt å merke seg at antall stemmer MOT ble redusert fra forrige årsmøte, hvor det var noe sånt som 23 som stemte for utsettelse av behandlingen.

Med 14 stemmer i mot boikott, så ville boikott sannsynligvis vunnet avstemningen uansett - dog så har det jo selvfølgelig vært en sterk mobilisering i media/sosiale medier som sikkert har påvirket uansett.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...