He he he. Her måtte jeg bare le når jeg leste på brann.no. (Vet om et par-5 stykker her som sikkert har vært på grensen til å sprekke og det er jo også litt artig-hehe) hva i all verden driver de med her da?? Er imot at han skal sparkes nå men at det ble tatt et evalueringsmøte etter sesongen og om plasseringen ble bra utifra ressurser og forventninger var det så sitte kontraktstiden ut til 2015. Men å fornye nå mens det er så turbulent og prestasjonene svinger var litt drøyt selv for meg.

Alt i alt så synes jeg tross alt vi ligger der vi kan forvente i 2013 med det mannskapet og de ressurser vi har. Men jeg forventer og tror på bedring og fremgang både i høst og ut i 2014 så derfor holder jeg enda igjen med å kreve Skars avgang eller evaluere og slikt. Og så synes jeg han er en trivelig fyr som kan engasjere de hårsåre bergenserne når han erter litt med glimt i øyet. Det er det jeg synes er mest festlig ved Skarsfjord. At han erter på seg sarte og sinte sjeler. Det morer meg mest av de utenomsportslige :)

Nå får de som kan (jeg har ikke mulighet å dra over) møte opp på Staddaen fredag og støtte det som er og de som spiller slik at vi kan håpe og forvente en god kamp hvor Brann tar seieren hjem og starter høstinnspurten med positivt utbytte. Dette kan enda snu og det er stort forbedringspotensiale og når Skars får forlenget kontrakten regner jeg med at det er en plan og mening som kan løfte oss oppover.

Samtidig må jeg berømme ledelsen i Brann selv om jeg ikke nødvendigvis er enig i forlengelsen, med at de ikke tar etter for presset hverken i media eller enkelte supportere.

Vi får se når vi teller opp i november hvem som har hatt rett. jeg våger ikke spå men jeg håper (for Brann sin del) at det er Skarsfjord som står igjen som vinneren i kraft av positiv utvikling resten av sesongen. For Brann sin del, byen og supporterne!

5

Brann-fansen lever hele tiden i villfarelse og tror at hadde bare treneren vært rett så er spillerne gode for gull. Brann-ledelsen ser selvsagt at spillerstallen står til nedrykk og at det bare er magi fra Skarsfjord som hindrer nedrykk de siste årene.

3
Monny [sitat…] hahhahahahahahahahaaaha tipper laptopen din har mistet skjermen nr du leste det atlin! hahahhaha koser meg litt nå etter tusenvis av innlegg mot skarsfjord får du og andre...

hahhahahahahahahahaaaha

Artig at du som kaller deg supporter aksepterer at klubben ødelegges, sakte men sikkert, fra topp til tå. Håper du og tantegjengen din er fornøyde når klubben er fullstendig ødelagt om noen få år. Da koser du deg sikkert.

3

sånn kan det sies på en saklig og grei måte:

Lederen i supporterklubben innrømmer at han er overrasket.

- Jeg synes personlig dette er et litt merkelig tidspunkt å gjøre det på. Jeg har sansen for Skarsfjord og arbeidet som gjøres. Nå er det viktig at Roald Bruun-Hanssen (daglig leder) og Lars Moldestad (styreleder) er på banen fremover og fronter utfordringene i klubben.

les mer på bataljonen.no

det minst seriøse supporternettstedet i Norge

alle brukerne der kunne sikkert vært trener for et elitelag

vi Bergensere (dere) tror tydeligvis at det bare er treneren som skaffer resultatene

hva med at halve laget ikke yter 110% for klubben?!

3

Litt av en uke for Brann-fansen. Klubber som Tromsø vakler seg videre til playoff i EL, samme som med Molde. Viking og Aalesund jakter medaljer og sistnevnte beholder sin aller beste spiller - grunnet investorhjelp. RBK og Godset battler internt om gullet.

Så har vi Brann. Ute av reell medaljekamp. Ute av cupen etter tap for lilleputt. Spiller fotball fansen ikke ønsker. Som forlenger med Skarsfjord, en forhatt trener i brede lag av klubb og fanskjerne, ligger an til å miste favorittunderlaget på stadion (gress), og tar i mot penger fra millionærer som setter betingelser for hvem som skal trene klubben.

Gudhjelpe meg.

Jaja. Det kunne vært verre. Selv om jeg ikke helt skjønner hvordan. Det hele er så neri myra at jeg ikke en gang gidder å le.

Lykke til, Brann

3

litt artig at de som blogger mest mot Skarsfjord kanskje har bidratt til denne forlengelsen (Doddo og Osdal) .. hehe

3

Mon tro om Skarsfjord begrunner forlengelsen med nærheten til familien i Narvik/Trøndelag?

2

Jeg forstår det bare ikke. Nytt spilleropprør under opprulling, publikumsflukt fra Stadion, drepende kjedelig fotball, et engasjement rundt klubben som for første gang er totalt fraværende. Hva gjør man? Man forlenger kontrakten til en av de som burde vært stilt til ansvar for problemene over.

2

Er det mulig? Har fulgt med Brann i tykt og tynt i 30 år. Engasjementet mitt har aldri vært lavere enn nå, og så skal de faen med fortsette i samme sporet!

2

Hvem i Brann har ansvaret for å fornye treneren sin kontrakt? Trist dag for alle som er glad i Brann...

2
Monny går til helvete?

Ja, har du ikke lagt merkelig til at resultatene bare blir dårligere for hvert år? At interessen stuper, at topplagene parkerer oss? At talentene stagnerer når de kommer til a-laget, eller forsvinner gratis? At spillet er så kjedelig at vi snart kan selge billetter på apoteket som sovemedisin?

Dette er tydeligvis helt greit for deg, så lenge noen på et nettforum "fikk seg en i trynet".

2
DietCoke [sitat…] Nei, det prøvde jeg ikke å hevde heller. Jeg kjente bedre til den før.

Nei, og da kan jeg fortelle deg at den er mye bedre enn den har fremstått som så langt i år. Det er veldig typisk at folk med lite innsikt i et lags kvaliteter utelukkende bedømmer dem etter medieoppslag og prestasjoner i kamp. Noe som sikkert høres logisk ut, men da vil jo en vurdering av hvorvidt svake prestasjoner skyldes en svak trener eller svake spillere alltid falle på svake spillere.

Det er jo også ganske typisk. Når et lag presterer bra i TL har de en "veldig sterk stall", når de presterer svakt har de en svak stall. Selv samme stallen. I fjor ble Moldes stall hyllet som TLs sterkeste og bredeste. Så solgte dere to spillere og i år har mange påstått at stort sett alle i Molde er middelmådige.

Jeg har sett alle Branns spillere i mange kamper og vet hva som bor i samtlige av dem. Derfor er jeg trygg på at de under en skikkelig trener, med en offensiv filosofi som han klarer å få ut i form av en velfungerende spillestil som spillerne er trygge på, kunne blomstret og vist seg som en av TLs mest spennende lag. De hadde kanskje vært ustabile, men dagens Brann er stabilt kjipt, traust, grått og fantasiløst. I tillegg til at vi mangler grunnleggende organisering i alle ledd på banen. Poengene reddes stort sett av enkeltspilleres prestasjoner, ikke av en god lagmessig innsats.

2
Kniksen1 Nei, og da kan jeg fortelle deg at den er mye bedre enn den har fremstått som så langt i år. Det er veldig typisk at folk med lite innsikt i et lags kvaliteter utelukkende bedømmer...

Det er veldig typisk at folk med lite innsikt i et lags kvaliteter utelukkende bedømmer dem etter medieoppslag og prestasjoner i kamp.

Det er mulig, men jeg driter i Brann i media. Jeg kan bare snakke på bakgrunn av hva jeg har sett, som etterhvert dog er for lite til å være bastant. Men åpenbare svakheter, helt klart, og du nevner en stor en selv.

I fjor ble Moldes stall hyllet som TLs sterkeste og bredeste. Så solgte dere to spillere og i år har mange påstått at stort sett alle i Molde er middelmådige.

Folk innser ikke hvor mye tilfeldigheter har å si i fotball, og folk evner ikke å se bort fra tabellen når det er spilt mer enn et par kamper. Når det er sagt fikk Moldes stall minst en åpenbar mangel etter vinteren, uten at det endrer kvaliteten eller bredden på det som var igjen.

Poengene reddes stort sett av enkeltspilleres prestasjoner, ikke av en god lagmessig innsats.

Høres forsåvidt ganske så normalbrannsk ut.

2
Atlin Resultatene i 2011 var noe Skarsfjord overrasket med, men ellers har han absolutt ingenting å slå i bordet med. Helt siden sommeren 2011 har Brann vært et elendig bortelag, om ikk...

Resultatene i 2011 var noe Skarsfjord overrasket med, men ellers har han absolutt ingenting å slå i bordet med.

Jeg tør glatt å påstå at med bunnstrid i 2011 ville ingen ha diskutert Skarsfjords fremtid i Brann med resultatene de siste to årene. 2011 skapte et forventningsnivå som var altfor høyt.

I 2012 hadde vi et lag som var passe godt nok for medalje. Ligaens beste keeper, et middelmådig forsvar, en god midtbane og et meget godt angrep. Det er ikke en 6. plass verdig.

Hvilket av de tre medaljelagene i fjor er det du egentlig mener Brann skulle være bedre enn? Det du ramser opp er forøvrig ikke oppskriften på medalje, men oppskriften på ustabilitet.

Vi klarer liksom å slå de fleste lag hjemme, men når vi møter de samme lagene borte rakner det fullstendig.

Sånn hadde Godset det for et par år siden også. Jeg bare nevner det.

2
Kniksen1 Hva er disse åpenbare svakheter? Du har ikke påpekt noen andre enn de jeg påpekte selv. Og også i forsvaret er den KLART største svakheten en total mangel på struktur og organiseri...

Og også i forsvaret er den KLART største svakheten en total mangel på struktur og organisering.

Hva med tempo? Er egentlig backene noe særlig å samle på? Jeg er også skeptisk til Branns midtbane. Men, som sagt, jeg har sett Brann for lite til å være bastant her.

I vår spilte dere helt elendig og fremstod som et lag som ikke var gode nok for TL.

Nei. Molde fikk for dårlig betalt både i forhold til spill og sjanser. Når det er sagt spilte man ganske jevnt med alle, men på en slik måte at man måtte ha litt tur for å få med seg poengene. Den mest sannsynlige årsaken er den unødvendige kollapsen mot Viking og trolig også en snikende tro på at det skulle ordne seg selv. Tap nummer to kan således ha vært skjebnesvangert.

Vi har hatt èn trener så lenge jeg kan huske som klarte å få terpet inn et skikkelig angrepsspill i Brann og han sparket vår nåværende daglige leder ved første motgang.

Jeg syns forsåvidt det er greit at brannsupportere etterhvert begynner å sette pris på Mjelde. Men det sier også noe om hvor vanskelig det må være å styre den klubben.

2

Når ledelsen i en relativt stor klubb lar seg totalt overstyres i en treneransettelse, kanskje klubbens viktigste stilling, sier det meg at det er helt andre personer enn treneren som bør sparkes.

2

10 mill var det prisen? Da hadde jeg heller tatt peddy som trener og en kasse øl. Hadde jeg vært Moldestad og fått en faks der det stod "Ikke spark Skars, forleng med han og jeg overfører 10 mill", hadde jeg svart "Prisen på Skars`s hode er 75 mill. Pronto. Ikke et øre midre. Han vil da beholde en formell stilling som trener, men alt ansvar for treninger, coaching på kamper og generelle oppgaver for en trener overføres til NAVN NAVNENSEN, Skars blir da i beste fall en galionsfigur"

2
gull2015 Det er ikke sikkert at beslutningen er riktig, men styret var nødt til å handle nå. BA/BT hadde begynt høstjakten på treneren allerede og styret hadde etter min mening to alternati...

Da synes jeg man bør være generøs med han, også, selv om man er uenig.

Hvis generøs er å la ham diktere sportslige avgjørelser i byens fotballklubb er det selvsagt bare tull. Trond Mohn har INGENTING han skal ha sagt i Branns sportslige satsing og å legge slike avgjørelser ut på salg er amatørmessig.

Å forlenge med en svak trener som viser negativ utvikling på resultatene og etter tre år ENNÅ ikke har klart å sette et spillemønster bare fordi mediene er kritiske er også veikt og amatørmessig. En tøff og sterk ledelse hadde ventet til etter sesongen og en klok klubb hadde deretter sparket Skarsfjord med mindre resultatene bedrer seg såpass at vi ser en positiv utvikling fra fjorårets sesong.

2

brann får beholde Skarsfjord mens Aafk får beholde barrantes.Er brann og Aafk åres vinner på overgangs markede ?

2
deleted3041664 Er denne kommentaren seriøst meint eller berre provokasjonstrolleri?

Kommentaren er et høst rimelig tilsvar til alle som har fått for seg at Brann har spillere i øverste TL-sjikt - og at det er Skarsfjord som er grunnen til at ikke Brann tar medalje hvert år. Om du er ute etter å finne provokasjonstrolleri burde du lett finne det i mylderet av innlegg hvor Branns-supportere tror de er en god trener fra å være et topplag hvert bidige år. Mer usaklig trolleri enn det er vanskelig å oppdrive.

Når det er sagt så tror jeg selv de som har forsvart Skarsfjord hoppet i stolen når man fikk meldingen om forlengelse i går. Selv vi som har forsvart Skars mente vel ikke noe mer enn at de skulle la han sitte ut den kontrakten han hadde. Skars har gjort en meget god jobb for Brann resultatmessig, men det føltes som han hadde oppnådd det han kunne av dette mannskapet, og at det dermed ville være naturlig å skifte trener etter 2014-sesongen. Men med alle negative overdrivelsene fra anti-Skars gjengen så kunne man ikke annet enn å flire godt i går :)

2
fenni Kommentaren er et høst rimelig tilsvar til alle som har fått for seg at Brann har spillere i øverste TL-sjikt - og at det er Skarsfjord som er grunnen til at ikke Brann tar medalje...

Når det er sagt så tror jeg selv de som har forsvart Skarsfjord hoppet i stolen når man fikk meldingen om forlengelse i går. Selv vi som har forsvart Skars mente vel ikke noe mer enn at de skulle la han sitte ut den kontrakten han hadde. Skars har gjort en meget god jobb for Brann resultatmessig, men det føltes som han hadde oppnådd det han kunne av dette mannskapet, og at det dermed ville være naturlig å skifte trener etter 2014-sesongen. Men med alle negative overdrivelsene fra anti-Skars gjengen så kunne man ikke annet enn å flire godt i går :)

Vi tenker helt likt her! Jeg har alltid forsvart Skars men inntil nylig har jeg og innsett det trengs endringer...skjønt ikke før til neste sesong. Ble overrasket da nyheten om forlengning kom igår og sint og sjokkert da nyheten om Mohn sprakk. Men starter man med piping, buing og hetsing fra tribunene er jeg redd eneste effekten blir at spillerne blir mere forknytt og resten av høsten fort blir en kamp for å overleve. Er det det vi vil? Risikere Adeccoligafotball for å få gjennom viljen?

2
Laster...