Fotball - Norsk

Jonasar

Deila vil bli Landslagssjef...

"Godset-trener Ronny Deila gir et soleklart «ja» på spørsmål om han har lyst på og om han eventuelt ville tatt jobben som landslagssjef."

Men trekker også frem Solskjær...

hvem vil du ha?

Deila høres jo spennende ut :)

LINK

1
24 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Deila høres jo spennende ut :)

Tjah... Ser mer for meg at han passer inn i den rollen han har hatt, men kanskje det kunne vært et spennende valg. Laget må jo skiftes ut en del, så han hadde nok sikkert hatt noen spennende ideer.

1

Er godset fan og ser helst at Deila ikke forsvinner, men det er helt klart at han er en god kandidat. Tror heller ikke Molde fansen er så jækla keene på at Solskjær forsvinner heller....men kanskje Tom Nordli er klar?---han bør jo ha tid til det siden han ikke er med i "skal vi danse".

1

Deila er blant de bedre alternativene, et friskt pust er det som trengs i landslagsfotballen. Personlig mener jeg at treneren ikke har så stor betydning, men i tilfellet Norge er det viktig at vi løsriver oss fra inngrodde ideér og tenker nytt. Deila hadde vært perkeft i så måte. Om han er villig til å gi opp SIF er jeg ikke så sikker på.

Jeg håper bare vi slipper en ny runde med en av Drillos disipler.

1

Ser på Deila som en god kandidat. Kanskje ikke min personlige favoritt til jobben, men om det kan føre til at Solskjær blir i Molde så for all del. Kjør på :)

2

Meningsløs tråd, samtlige Godsetfolk ser jo helst at Ronny forblir i Godset, og regner m at de fleste Moldister har d på samme vis med Solskjær. Helt klart to verdige kandidater til jobben, men hey - Jønsson er vel foreløpig ledig fra 1. januar...? :-)

1

Etter min mening så er norsk fotball best tjent med at Deila fortsatt er klubbtrenere noen år til. De de gjør i sine klubber vil gagne landslaget på lang sikt. La heller noen med mer erfaring ta over landslaget, Høgmo eller Eggen f.eks.

1

Mener vel at begge har godt av litt mer fartstid som klubbtrenere.

Dessuten ser jeg begge som mer lagutviklere, og dette blir en helt annen setting. Her skal de få laget til å prestere sammen med kun noen få treninger.

1

Lignende innlegg

Laster...