Fotball - Norsk

KaffeOrginal

Brann 2014

Jeg er nok på mange måter enig med denne tipperen

"Nå kommer et Godset som igjen har fått ferten av gull til Stadion. Da ryker det nok igjen, og det lille håpet en fortsatt hadde om 3. plass og e-cup går i dass – sammen med publikumstall og generell interesse resten av høsten. "

http://www.ba.no/spillsenteret/article6865881.ece

Så da er det på tide å se framover mot neste sesong . Hva skal vi gjøre og hva kan vi håpe på ?

Det etterlengtede trenerskiftet kom desverre ikke i vinter heller etter plan , så da må vi leve med den situasjonen også i 2014 .

Noen spillere bør vi nok kvitte oss med ( vet om EN som har gode ideer om hvem det er ) og vi bør forsterke på noen plasser .

På tide å se framover . Mulig at vi alt i 2014 kan få en bedre sesong !

1
64 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

En ny KLASSEkeeper

En ny KLASSEhøyreback

To nye KLASSEmidtstoppere

En ny KLASSEvenstreback

En ny KLASSEhøyreving

To nye KLASSEsentralemidtbanespillere

En ny KLASSEvenstreving

To nye KLASSEspisser.

Da blir det bra.

1

Hvis vi skal kjøpe alle KLASSEspillerne så trenger vi Trond Mohn, og da kan vi ikke få ny trener :(

1

Jeg mener vi egentlig bare trenger å skjerpe oss! Vi har en god stall, men spillerne våre kan bli altfor feige! Nå har vi 2 ordentlige ledertyper på banen i Mojsov og Piotr, kanskje vi kunne hente et skikkelig beist når det gjelder fysikk og med perfekte lederegenskaper? Som da er Ving, offensiv midt eller spiss? Finne forsvinner neste år, men drame kommer inn. Mener da at denne ledertypen bør være offensiv midtbane! jeg tror vi cirka har 5-10 mill å bruke på en ny en. Vi bør også gjøre et forsøk på å hente tilbake gamle helter som: Sharner, Olofinjana, Ojo, Austin eller Gashi :)

Dette kan kanskje virke urealistisk, men vi bør klare en av de, emed det tror jeg vi ville klare å ikke tape kamper med ett mål, og unngå å bli pisset på når vi leder 3-1 og 2-0 på bortebane!

1
ynnory [sitat…] Antatt prislapp? Tror du...

Hvor mye har Mohn? Hehe, neida. Brann behøver en spiss som ikke heter Pavlov, og en venstreving. Ønsket lagoppstilling neste år:

Piotr - Sæv - Mojsov - Jonsson/evt ny. - Demir - Askar - Badji - Haugen - Ny - Huseklepp - Ny. Er ikke veldig skeptisk til Pusic, men det behøves styrking av angrepet.

1

Brann 2014 blir bra. Masse spetakkel, høylydte diskusjoner, masse ledige seter, misnøye med trenere, ledelse, styre, supportere, bloggere osv - og temperaturene på Bataljonsforumet og her blir ein ny høydare. GLEDER MEG!

1

Siden nå sessongen offisielt er over ...

Kan vi etterhvert håpe på et spilleropprør eller at styret er pisslei og har nok baller til å gå til Mohn og si at dette går faen ikke an lengre vi må få lov til å sparke Skars.

Problemet er vel muligens at Mohn også ønsker RBH med videre ( av uforståelige årsaker ) , og at vi derfor er stuck også neste år .

Hvem skal ut i vinter ? Hva behøver vi ?

Vi kan jo glemme å si en brukenes trener for der har vi fått tidenes selvmål av Mohn . Men en spiss må jo være det man virkelig ser etter. Deretter må de som spiller bak spissen få lov til å spille framover i stedet for på tverrs og bakover . Mye kunne vært ordnet med en som fikk folk til å yte sitt beste og en som viste hvordan man skulle utnytte de styrker man har i laget .

Desverre så har vi ikke det så da vet jeg faen ikke hva man skal håpe på . Verdens beste spillere hadde ikke hjulpet dette laget frykter jeg .

1

Plastdukpresenning på Branns gresstreningsbane.

Bergen kommune utvider Nymarksfeltet fra 1 til 2 gresstreningsbaner.

Mohn betaler PLASTDUKpresenning til disse.

Styrevedtak på at Branns udugelige ledelse tvangstvinges til å speide på talentene i Fana, Fyllingen og Åsane.

Styrevedtak på at Branns udugelige banemannskaper :

Aktivt bruker duken i regnær før hjemmekamper for Brann og Brann2-

Aktivt bruker varmekablene fra 1.2 til 31.13

Aktivt bruker varmetelt i perioden 3.3.-16.3

Styrevedtak på at Heggeland, Lassen, Radjovic, Soltvedt og Kalve kommer opp i a-stallen.

Styrevedtak på at Fakiri ikke får spille 1 eneste sekund i 2014

Styrevedtak på at Glesnes, Fyllingsdalen Totland Fana, Dure Fyllingsdalen og Birkeland Åsanekommer opp i a-stallen og at alle over 30 år kveles.

Styrevedtak på at man angriper hjemme.

Styrevedtak på at det alltid skal være en ståtribune på stadda.

Styrevedtak på naturgress til år 4000

Styrevedtak på at de som er mot naturgress og angrepsfotball skal sparkes til helvetet

1
KaffeOrginal Siden nå sessongen offisielt er over ... Kan vi etterhvert håpe på et spilleropprør eller at styret er pisslei og har nok baller til å gå til Mohn og si at dette går faen ikke an l...

Hvem skal ut i vinter ? Hva behøver vi ?

Daukjøtt som Soko, Jonsson og Fakiri må ut. Soko holder ikke TL-standard, åreknuten er alt for skadeplaget og Fakiri har gått ut på dato. Sistnevnte må gjerne få en trenerjobb i klubben, men som spiller har vi null behov for han. Jeg vil også slenge inn Wangberg på ut-listen. Begrenset spiller som i tillegg er fryktelig skadeplaget.

Da står vi altså igjen med kun tre midtstoppere: Mojsov, Gjesdal og Grønner. En ny midtstopper er det klart største behovet. Vi lekker som en sild hvert eneste år og trenger sårt en kvalitetsstopper. Gustav Valsvik kan være en rimelig løsning. Ung og spennende stopper som neppe vil koste oss store penger. Hvis Hassan skal ut trenger vi også backup på venstrebacken. Hanstveit, som har vært meget god for Helsingborg, har kontrakt ut sesongen. Kan fungere som både midtstopper og back. Garantert en spiller som Skarsfjord allerede vurderer. Tross alt gratis.

Så trenger vi også en spiss, som du sier. Ojo sliter i Genk og er naturligvis et alternativ. Jeg tar gjerne Riku Riski også. Han kan fungere som en hengende spiss bak Ojo. Hønefoss' beste spiller i to sesonger på rad. Passer perfekt inn i Skarsfjords 4-2-3-1-formasjon:

Piotr Birkir - Valsvik - Mojsov* - Demir Badji - Haugen Larsen** - Riski - Huseklepp Ojo

* Eventuelt Hanstveit ** Eventuelt Askar

Med Ojo og Riski inn, har vi i tillegg Pusic, Dramé, Huseklepp og Larsen som kan spille spiss. Det er for mye, så Pusic kan gjerne forlate skuten han også.

Alt i alt:

Ut: Soko, Jonsson, Fakiri, Wangberg, Pusic Inn: Valsvik, Hanstveit, Riski, Ojo + Dramé

1
Atlin [sitat…] Daukjøtt som Soko, Jonsson og Fakiri må ut. Soko holder ikke TL-standard, åreknuten er alt for skadeplaget og Fakiri har gått ut på dato. Sistnevnte må gjerne få en trener...

Ojo sliter i Genk og er naturligvis et alternativ.

Ojo som mener han ble behandlet så skammelig i Brann? Tviler på at han gidder å vurdere å komme tilbake hit, og uansett er jeg sterkt kritisk til at han hadde hatt rett innstilling om han kom. Det blir vel hentet inn en eller annen afrikaner på lån, etter at fetteren hans har lagt ut skryt av gutten på bloggen sin.

1

By 5 mill på semb berge, pluss 3 mill når han har spilt 20 kamper. Og hent Ojo på lån for å sjekke tilstanden hans. Klarer vi i tillegg å lokke MOI når sarps rykker ned blir det ok. Tipper 4-5. Plass neste år da!

1
twu [sitat…] Ojo som mener han ble behandlet så skammelig i Brann? Tviler på at han gidder å vurdere å komme tilbake hit, og uansett er jeg sterkt kritisk til at han hadde hatt rett in...

Det var først og fremst Walstad han gikk til angrep mot, ikke klubben. Uttalelsene om "dårlig behandling" virker mer som en misforståelse. I følge Ojo ønsket ikke Walstad å selge han, men det gjorde han vitterlig nok. Uansett, forholdet deres er neppe like dårlig som media fremstiller det. Brann forsøkte å hente tilbake Ojo i sommer, og jeg vedder på at de prøver igjen i vinter.

Nå som situasjonen hans i Genk er såpass bekmørk, er han nok svært lysten på et klubbskifte. Det er vel fem spisser som er foran han i Genk. Brann bør i hvertfall prøve. Med Ojo på plass har vi ligaens beste keeper og ligaens beste spiss, pluss en haug av spillere med stort potensiale.

1

tenk om verden hadde vært så enkel som mange Brannsupportere forestiller seg at den kan være....

Ene øyeblikket hater de produktet, neste øyeblikk skal de ha den ene og andre på øverste hylle. "Kjøp gjerne hele verden, men gi faen i å skaff penger til det....." Artig!

1

Lignende innlegg

Laster...