Fotball - Norsk

Kniksen1

Brann signerer supertalent

Det siste året har det senegalesiske stortalentet Ibrahima Drame trent regelmessig med Brann. Klubben har strengt tatt bare ventet på at han ble gammel nok til å signere proffkontrakt og endelig er han fylt 18 år. Drame har signert kontrakt ut 2017. For to år siden scoret han hattrick mot Man Utd i en akademikamp og han har vært et ettertraktet talent siden da. Han besitter god teknikk, målteft og fart i tillegg til å være naturlig begavet i luften med sine 203 cm.

Heldigvis har Brann, med Walstad, klart å etablere et godt forhold til både Drame og hans familie så ingen klarte å snappe ham opp. En veldig livende signering dette

1
32 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Er høyden hans på 203 cm reell? Han er ikke engang ferdig utvokst. Uansett gleder jeg meg til å se denne mannen i aksjon.

1
stikkpillen Hvorfor har du ikke sett han allerede, han har spillt mange kamper i nærmiljøet, så det burde du ha fått med deg. At han er slikt enormt talent er nok en smule overdrevet som vanli...

Hvorfor har du ikke sett han allerede, han har spillt mange kamper i nærmiljøet, så det burde du ha fått med deg.

For det første har han ikke spilt mange kamper i nærmiljøet. For det andre er treningskamper noe helt annet enn når det virkelig gjelder. Det har vi vel så mange eksempler på at det knapt er verdt å nevne?

1

Har dere ikke en engen klubbtråd? Det flyter over av Brann-relaterte tråder her nå. Med all respekt så er ikke alt av like stor interesse for resten her.

1
Godset2012 Har dere ikke en engen klubbtråd? Det flyter over av Brann-relaterte tråder her nå. Med all respekt så er ikke alt av like stor interesse for resten her.

Lite råd til hvordan du kan tenke neste gang:

"Hm, en Branntråd? Jeg er ikke så interessert i dette, så jeg tror ikke jeg skal klikke meg inn på den"

Hvis du likevel er uheldig og klikker på den kan følgende være lurt

"Oisann, jeg klikket meg visst inn på denne uinteressante tråden og leste innlegget likevel. Jaja, jeg tapte bare ett minutt. Nå klikker jeg meg ut igjen."

Følgende tankerekke, som du tydeligvis har fulgt skjønner jeg egentlig lite av: "Hei, en Branntråd. Jeg syns ikke den ser så interessant ut så jeg tror jeg klikker på den og skriver et innlegg i den. På den måten bruker seg så mye tid som mulig på en uinteressant tråd, og sørger samtidig for at den forblir lengre på forsiden"

2

Lignende innlegg

Laster...