Fotball - Norsk

Skrtel

** SLOVENIA - NORGE ** [Kamptråd]

Dato: 11.10.13 Klokkeslett: 20:45 Sted: Stadion Stožice Kanal: MAX

Drillo er et tilbakelagt kapittel og Per Mathias Høgmo har tatt over roret på sjarken. Nå venter to kvalik-kamper med minimal sjanse for å nå Brasil-VM. Måtte likevel Høgmo's sitering av Jesse Owens bli starten på noe stort;

"If you think you are beaten, you are. You've got to think high to rise. You've got to be sure of yourself before you can ever win a prize. Life's battles don't always go to the strongest or fastest man. But sooner or later, the man who wins, is the man who thinks he can".

Troppen:

Rune Jarstein Kenneth Høie Ørjan Nyland Brede Hangeland Tom Høgli Johan Lædre Bjærdal Omar Elabdellaoui Fredrik Semb Berge Valon Berisha Magnus Wolff Eikrem Stefan Johansen Moa Tarik Elyounoussi Vegard Forren Ola Kamara Per Ciljan Skjelbred Martin Linnes Joshua King Daniel Braaten Håvard Nordtveit Alexander Tettey

2
1,7k svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Nyland

Omar - Hangeland - Bjørdal - Høgli

Tettey - Johansen

Braaten - Tarik - King

Kamara.

FÆRDIG DA.

1

Jeg håper på disse 11:

Nyland

Elabdellaoui - Hangeland - Forren - Hedenstad

Tettey - Nordtveit

King - Skjelbred - Berisha

Moa

1

Hedenstad har vel ikke spilt på Freiburg på lange tider?

Ser gjerne Ola Kamara på topp. Moa syns jeg aldri har gjort særlig på landslaget.

1

Om ikke Stefan velges blant de tre sentrale, ser jeg han gjerne som venstrekant.

Enorme løp, glimrende innlegg og en god skuddfot.

Spillt der ved ett par anledninger i Godset også.

Vi har faktisk ingen knallbra alternativer på den plassen

1
sambasamba Om ikke Stefan velges blant de tre sentrale, ser jeg han gjerne som venstrekant. Enorme løp, glimrende innlegg og en god skuddfot. Spillt der ved ett par anledninger i Godset også....

Om ikke Stefan velges blant de tre sentrale, ser jeg han gjerne som venstrekant.

Om ikke Stefan velges blant de tre sentrale, burde han ikke spille. Det er nemlig der han har prestert så godt i Godset. På venstre ving har vi bedre alternativer i Berisha og King.

1
exo_ [sitat…] Om ikke Stefan velges blant de tre sentrale, burde han ikke spille. Det er nemlig der han har prestert så godt i Godset. På venstre ving har vi bedre alternativer i Berish...

På venstre ving har vi bedre alternativer i Berisha og King.

Syntes du virkelig King var god der sist? løp ikke i bakrom når han åpenbart burde, og møtte ikke ball når det var det han burde. King er spiss. Berisha vet du ikke, og har du fulgt Godset så nøye at du kan uttale deg om Stefan som kant, da er du jammen større fan enn jeg trodde :-)

1

Jeg tipper følgende:

Jarstein

Omar - ÅPEN - Hangeland - Høgli

Johansen - Tettey

Skjelbred - Eikrem - Tarik

Moa

Evt Braaten inn på høyre, Skjelbred inn på offensiv.

Akkurat nå er vel Bjørdal nærmest den andre stopperplassen.

1
exo_ Det er mange som ikke var gode sist. De fleste, faktisk. Det har lite å si for denne kampen.

Poenger var at vi har fint få kanter som kan slå millimeter presise innlegg. det kan Stefan, i tillegg til løpskraften han har. Og om han da ikke prioriteres sentralt, så bør han kunne være en kvalitet på kant som ikke så mange andre innehar.

I tilegg får vi dødballfoten hans som skapte mange kjangser i egentlig alle kamper han har spilt, som burde gitt flere mål.

1
Slettet-AMX_QA

Faktisk ikke så lett å sette opp en offensiv med de spillerne vi har - de fleste er best sentralt, eller i tospann.

Både Nordtveit og Tettey er best med en makker på midten. Eikrem skal helst sentralt. Skjelbred kan spille på kanten, men er desidert best med mye ballkontakt inne i banen. Moa fungerer ikke alene på topp.

1
Slettet-AMX_QA Faktisk ikke så lett å sette opp en offensiv med de spillerne vi har - de fleste er best sentralt, eller i tospann. Både Nordtveit og Tettey er best med en makker på midten. Eikrem...

Både Nordtveit og Tettey er best med en makker på midten. Eikrem skal helst sentralt. Skjelbred kan spille på kanten, men er desidert best med mye ballkontakt inne i banen. Moa fungerer ikke alene på topp.

Høgmo nevnte at han liker å spille der en av kantene er mer som en playmaker. En som trekker seg litt inn på banen. Og i den forbindelsen nevnte han spesielt Skjelbred.

Ellers presiserte han at backene er bortimot den viktigste posisjonen på banen. I og med at det blir to sittende på midten; og gjerne en innoverkant regner jeg med at det blir backene som skal stå for mye av bredden i det offensive spillet. Og i og med det Høgmo sier om backene tipper jeg ikke at lysten til Riise blir mindre for å gjøre ett comeback.

1
Slettet-AMX_QA Nevnte han ikke PCS mer i den offensive, sentrale rollen? Han fungerer bra på alle midtbaneposisjoner, men tror jeg ville foretrukket han sentralt inne i banen, med tellende rolle...

Nevnte han ikke PCS mer i den offensive, sentrale rollen?

Ettersom jeg husker, sa han noe sånt som at han foretrekker at den ene vingen er "innover-ving" som kan bidra til å skape rom for en back ut på siden. Han nevnte Skjelbred som en sånn type - om jeg da ikke husker feil.

1
exo_ [sitat…] Ettersom jeg husker, sa han noe sånt som at han foretrekker at den ene vingen er "innover-ving" som kan bidra til å skape rom for en back ut på siden. Han nevnte Skjelbred...

Er ett system jeg har litt sansen for. To spillerer som er gode med ball som virrer litt rundt i mellomrommet. Litt vanskeligere å plukke opp da. Med en spiss og en ving som spesielt truer rommet bak forsvaret; og minst en av backene som kommer susende opp på kanten.

1

Lignende innlegg

Laster...