Fotball - Norsk

Fygaren

Viking FK - Ulf "kor i helsike e" Sandnes 5.10.13

For de uinnvidde...advarsel, sterke scener...

Vi kjører med klubbens gamle navn, siden det fremdeles føles ekstremt merkelig å si Sandnes Ulf. Ikke at Ulf Sandnes er så veldig normalt det heller, men det klinger av en eller annen merkelig grunn bedre. Uansett, et lag på vei nedover møter et lag som hverken er på vei oppover eller nedover. Viking holder fast på tredjeplassen mer ved ren og skjær griseflaks enn ved ren og skjær dyktighet, og det takker vi inkompetansen til våre bronserivaler for.

Sandnes på sin side har 17-åringer som griner i pressen, så unnskylder seg på Twitter og så får kjeft av egen agent. En vet en spiller har tabbet seg ut når selv agenten refser ham i pressen. Det så lenge ut til at Ulf hadde klart å karre seg ut av bunnstriden, men nå er de på full fart tilbake mens det en gang så fortapte Start plutselig er forbi. Samtidig har Viking utrykt interesse for mannen som på et tidspunkt må ha vært på vei mot rekord i norsk fotball for straffespark, men som nå ikke blir felt like ofte lenger. Dette har naturlig nok gjort lederen i Ulf særdeles misfornøyd, og faktisk en smule sutrete. Litt som en Viking-fan når en RBK-fan sier at Bjørdal skal til dem. Men bare litt. Ikke helt likt.

Jeg lar demus, som den residerende supporteren til Ulf her på forumet, komme med forslag til deres startellever. Ikke gidder jeg å komme med annen statistikk enn at Viking har vunnet 2 av de 3 siste oppgjørene, deriblant nedsablingen av en demotivert Bo Andersen og comeback-kid Morten Eriksen ifjor på Viking Stadion. Viking stiller sannsynligvis med følgende:

Norges nummer 1

Skogseid, Bauta Bjørdal, Sigurdsson, Luringen fra Lura

Danielsen, Thioune

Bödvarsson, Ingelsten, Olsen

Sulimani

Kanskje går Berisha inn for Ingelsten eller Sulimani. Kanskje er det en skade jeg har glemt. Er ikke en som lager kamptråder ofte. Vel blåst.

5
188 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Kor i helsikken e sandnes. Tommel ene og alene for å dra fram den slageren. Den bør spilles på stadion på lørdag, hører du Kjartan Salvesen.

1

For et kvarter siden så forsvant siste billetten til de 700 setene på bortefeltet. Hvilken lyseblå mogul som har hamstret billetter i John Fredriksen stil skal være ukjent, men de gikk grådig fort unna i dag. Krysser fingrene for at vedkommende får omsetning for dem.

Viking-kampen blir dessverre en del viktigere enn vi kunne tenkt oss. Helst skulle vi hatt 32-33 poeng slik at vi bare kunne tatt kampen som en bonus med senkede skuldre. Nå bør vi helst ha minimum et poeng, og det skaper en viss nervøs stemning.

Jeg forventer at Sandnes Ulf kommer til å stille med følgende lag:

Sean McDermott

V. Aanestad E. Frejd M. Mihajlov K. Sola

A. Raskaj A.B. Skjølsvik

S. Lennon H. Furebotn S. Thorsteinsson

Z. Bytyqi

Litt mer interessante minner fra 2012-oppgjøret.

1

Håper Viking, Vikingfansen og Stavangeravisene med RA i spissen kommer over sjokket med at Sandnes Ulf helst ikke selger sin beste spiller til sin største lokale rival.

For oss andre er Sandnes Ulfs holdning den mest naturlige i hele verden. Selvsagt vil de ikke at Thorsteinsson havner i Viking. SELVSAGT gjør de ikke det. Det er like åpenbart som at det etter natt kommer dag.

1
Cobi Håper Viking, Vikingfansen og Stavangeravisene med RA i spissen kommer over sjokket med at Sandnes Ulf helst ikke selger sin beste spiller til sin største lokale rival. For oss and...

Håper Viking, Vikingfansen og Stavangeravisene med RA i spissen kommer over sjokket med at Sandnes Ulf helst ikke selger sin beste spiller til sin største lokale rival.

Vi snakker da ikke om å kjøpe mannen. Hørt slikt. Vi skal ha ham gratis. Sier seg selv. Tror du vi skal subsidiere Ulf med annet enn vårt vrakgods, da tar du skammelig feil. Good day to you sir.

2

demus:"Ingen gule kort til Sandnes Ulf mot LSK."

Du har rett. Jeg så på vårens kamp på Åråsen....:)

2

King er vel suspendert etter gult kort sist. Ikke det store tapet da han ikke starter, men allikevel.

1
demus [sitat…] Kjartan driver fremdeles og finregner på økonomien i den neste storkonserten på Viking stadion. Dette kan jo bli et historisk lokaloppgjør. ...siste lokaloppgjøre på Jåttå...

Han tar noen sanger innimellom tellingen, så det går fint.

Håper ikke du får rett angående naturgress, men har aldri vært så pessimistisk som nå til dette emnet.

En annen ting er vel at det kan være siste lokalderby i Tippeligaen på en god del år

1

For de uinnvidde...advarsel, sterke scener...

Artig da Steinar Lyse var speaker i fjor og begynte å synge denne da Viking gikk opp i 4-0:) Kanskje et stykke utenfor når det gjelder hvordan en speaker skal opptre, men pokker heller.

1

Bödvarsson, Ingelsten, Olsen

Jeg håper Nisja starter istedet for Bodvardsson. Synes sistnevnte ikke er bra nok.

1

Håper så inderlig på reprise fra fjorårets hjemmekamp mot lillebror i Sandnes. Det var fest det!

Håper også på Nisja fremfor Bödvardsson. Så håper jeg at Kjelle har tatt lærdom etter forrige serierundes fadese.

EDIT: Håper forøvrig at "Kiss Cam" droppes, eventuelt kortes ned! Klein stemning :P

1

Jeg ser de intervjuet fire personer med tilknytning til hvert sted i Aftenbladet i dag, og Andys svar var enkelt og greit at han ikke visste noe om Sandnes. Likevel tror jeg han undervurderer seg selv bitte litt her, da han tross alt har vært i Langgata to ganger i sitt liv. Hvor mange kan egentlig "skryte" av det samme?

1
deleted112509 Laber Sandnes Ulf interesse mye ledig på bortefeltet

Det er ganske snodig. Etter at det ble tatt ut ca. 500 billetter i går fra Vikingbutikken (som alle trodde var kjøpt opp av sponsorer), så ble det et lurveleven, og de resterende 70 billettene forsvant på 4 timer.

Men når det nå igjen er godt med billetter igjen, så er det plutselig ikke så interessant igjen..

Ett av de eldste triksene i markedføringsboka: Skap inntrykk av at det er begrenset tilbud på noe, og folket strømmer til.

1

Lignende innlegg

Laster...