Fotball - Norsk

Kamptråd: Strømsgodset - Vålerenga

Marienlyst stadion lørdag 5. oktober kl 18:00

TV: C More Fotball HD Dommer: Tom Harald Hagen Odds: 1,44 - 5,31 - 7,79

Innbyrdes oppgjør:

2013-04-13 Vålerenga - Strømsgodset 0 - 3 2012-10-05 Vålerenga - Strømsgodset 1 - 1 2012-03-31 Strømsgodset - Vålerenga 3 - 2 2011-11-20 Strømsgodset - Vålerenga 2 - 1 2011-07-02 Vålerenga - Strømsgodset 2 - 2 2010-10-16 Vålerenga - Strømsgodset 4 - 1 2010-05-01 Strømsgodset - Vålerenga 1 - 0 2009-08-02 Strømsgodset - Vålerenga 3 - 0 2009-05-24 Vålerenga - Strømsgodset 1 - 0 2008-08-25 Vålerenga - Strømsgodset 1 - 2 2008-07-13 Strømsgodset - Vålerenga 1 - 3 2007-08-12 Strømsgodset - Vålerenga 1 - 2 2007-04-28 Vålerenga - Strømsgodset 0 - 0

Tabellen: 2. Strømsgodset 15 5 5 +33 * 10 2 0 +22 * 5 3 5 +11 11. Vålerenga 8 6 11 -9 * 5 3 5 -1 * 3 3 6 -8

Godsets seks siste kamper:

19/08/13 Lillestrøm 1 - 1 Strømsgodset 25/08/13 Strømsgodset 5 - 2 Molde 01/09/13 Viking 1 - 0 Strømsgodset 15/09/13 Strømsgodset 3 - 1 Odd 21/09/13 Brann 1 - 1 Strømsgodset 27/09/13 Sogndal 0 - 5 Strømsgodset

Godset feide over Sogndal i forrige serierunde, og har fortsatt bra kontakt med Rosenborg til tross for to bortekamper i det siste. Gjorde ingen stor kamp mot Odd i forrige hjemmekamp, men rodde til slutt i land en seier etter en litt tvilsom dommeravgjørelse. Nana er tilbake fra suspensjon, mens Vilsvik trolig også er tilbake. Keita, Sørum og Olsen er skadet, men det er fortsatt greit med valgmuligheter offensivt.

Mulig lagoppstilling:

Kwarasey Vilsvik Horn Madsen Storbæk Nana Johansen Abdi Storflor Kamara Kastrati

Engas seks siste kamper:

17/08/13 Rosenborg 0 - 0 Vålerenga 25/08/13 Vålerenga 1 - 1 Lillestrøm 01/09/13 Molde 4 - 0 Vålerenga 15/09/13 Vålerenga 4 - 3 Brann 22/09/13 Viking 1 - 0 Vålerenga 29/09/13 Vålerenga 1 - 2 Odd

Vålerenga har bare én seier på de siste åtte seriekampene, da de snudde 1-3 til 4-3 mot Brann for tre uker siden. Må snart begynne å ta poeng om de skal for alvor rote seg ned i nedrykksstriden. Én seier på de siste fem kampene er trolig nok til å berge plassen. Var ikke så aller verst i forrige bortekamp mot Viking, kunne fort fått med seg poeng derfra, før de tapte på overtid hjemme mot Odd sist. Interessen for Vålerenga er vel lavere enn på lenge, hvordan blir oppmøtet i Drammen? Jan Gunnar Solli har vært skadet, men er kanskje tilbake her?

Stilte med dette laget sist:

Kongshavn Baffo Muri Gonzalez Lecjaks Grindheim Hæstad Kastrati Berre Holm Børven

En kamp full av dueller. thomzi mot exo. Flamur Kastrati mot Fitim Kastrati. Øyvind Storflor mot Morten Berre. Stefan Johansen mot Kristofer Hæstad. Kopikattene i GU mot O'store Klanen. Godset har hatt et godt tak på Enga de siste årene og bør strengt tatt vinne igjen. Jeg frykter likevel denne kampen, det ville vært helt typisk om Godset går på en smell her.

Kamptips: 3-1.

4
696 svar
Baranek [sitat…] Tja, fordi vi er så irriterende gode? Fordi vi har alt mange breiale spillere? Fordi vi har en trener som alt for ofte blir hyllet i aviser og på TV? Fordi vi har supporte...

Fordi vi har supportere som ikke alltid åpner dørene og gladelig skåler med gjestende supportere osv osv...

Fordi dere har supportere som tror at skiten deres ikke stinker. I det hele tatt. Sjeldent har en sett en supportergruppe med hodet så langt oppe egen ræv som Godset-supporterne det siste året. Være seg spillestil, unge spillere eller kjøpelag, om det ikke er Godset-måten er det ikke ok. Bortsett fra grineguttene Johansen og Larsen, samt Peter Guds Hånd Kovacs er spillergruppen ok, og Deila er en fantastisk bra mann. Men enkelte av supporterne her inne...fy pokker, jeg har sett arrogante RBK'ere, Brann-supportere og exo-, men dere tar kaka.

5

Man kan si mye om Kongshavn, men han hadde jo faktisk noen gode redninger også. Ble kanskje litt stresset av alt spillet i og rett utenfor egen 16meter..? Dessuten tok han det sporty den ikke så altfor varme velkomsten han fikk da han ankom Union-siden etter pause, smilte og vinket tilbake = stjerne i min bok! :-)

3

Når Kongshavn i depresjon legger hodet i hendene etter kampen, går det an å sette penger på at han glipper det?

3

Har forholdt meg relativt likegyldig til tetkamkampen, noe som i seg selv er merkelig nok med tanke på at godset knapt har vunnet noe noen gang og åpenbart får underdog-stempelet i gullkampen. Likevel er jeg så lei dere nå. Selv talsmann for LSK er det, som jeg antar misliker RBK på det sterkeste.

Tviler på at det skjer, men det hadde vært latterlig deilig å senk dere og bidratt til nok en troféløs sesong.

3
Retnuh_Flim Merkelig det der.. Ikke første gangen jeg leser her på Vgd at trøndere er så jordnære og hyggelige. Det ironiske er nok at det bare er trøndere som har skrevet det om seg selv for...

Jeg har egentlig ikke noe imot drammensere eller trøndere, men min erfaring med trøndere er mer positiv. Rett og slett fordi de er hyggeligere mennesker. Og dersom de er breiale i forhold til fotball, har de jagge grunn til det. I motsetning til drammensere.

Det skinner gjennom her at du bare er ute etter å slenge dritt om trøndere fordi du har blitt satt på plass.

3
olk1702 [sitat…] Hvorfor har Klanen alltid hvert imot tromme? Er vel hovedsaklig pga. at Kjell Grønningen(mulig jeg tar feil på navnet nå..?) sa det. Det kommer ingen gode argumenter mot t...

Trommer er uønsket støy. Særlig om de kommer i hendene på folk som er totalt blottet for rytmesans (les: de gule kyllingene fra Romerike f.eks.)

I stedet for å splitte opp Klanen enda mer burde Ikaros, Sirkus Arnardo og hva faen alle disse "alternative" grupperingene av utskudd kaller seg nå begynne å oppføre seg som folk og bidra til at det faktisk finnes folk som gidder å komme på kampene.

3

Denne gjør meg nervøs.

Enga i Drammen skal vi slå!

Men likevel hadde det vært så jævlig typisk om vi hadde forspilt gullsjansene i denne kampen, og samtidig mistet hjemmestatistikken vår. Klanen hadde sunget "Aldri gull til Drammen by" og Exo hadde fått orgasme og kommet over hele forumet.

Nei, denne må vi bare vinne..

3
KongBob Hvis du påstår at det var målet til Enga som var flaks, så bør du aldri uttale deg om fotball igjen... Hadde laget mitt fått to mål gratis av motstanderen, så ville jeg ikke kalt m...

Hvis du påstår at det var målet til Enga som var flaks, så bør du aldri uttale deg om fotball igjen...

Men å påstå at Godset aldri ville ha scoret i denne kampen uten hjelp fra kongshavn er greit? For uansett hvordan du vrir og vender på det, så er det nøyaktig det du sa tidligere i denne tråden.

Denne kampen ble avgjort av at det var minst en divisjons forskjell på lagene.

2
Randommaster1001 Lenge siden et mål har smakt så godt som 2-1-målet. Ville vært en skandale om vi ikke slo dette viljeløse Vålerenga-laget. Tror neste kamp mot Aalesund blir selve nøkkelkampen for...

Tror neste kamp mot Aalesund blir selve nøkkelkampen for oss. Vinner vi den har vi på papiret et betydelig lettere kampprogram enn Rosenborg.

Det er fort slik tenkning som kan avgjøre mesterskapet i år, begynner du å regne hvilke kamper som er lette eller ei kommer blemma før du aner det. Det laget som klarer å holde fokuset hver gang de går ut på banen uavhengig av motstander tar dette hjem.

2

Dette var den pinligste kampen jeg noen sinne har vært vitne til. Greit at lag i 3.div.lag legger opp taktikken mot andrelagene fra elite-1-divisjon, men ingen lag fra samme divisjon skal innrømme å være så mye dårligere enn motstanderen som det "reka" gjør idag. Må jo være usedvanlig nedverdigende for VIF å innrømme dette. Gud bevare meg vel. Dette må være århundrenest lavmål. Hvordan kan en VIF supporter glede seg over noe slikt.

2
sambasamba tror reaksjonen kommer på grunn av Enga folk sin generelle nedlatenhet, og selvbilde av seg selv som toppklubb, men når de kommer på banen er det så sinnsykt nitrist. Henger liksom...

tror reaksjonen kommer på grunn av Enga folk sin generelle nedlatenhet, og selvbilde av seg selv som toppklubb, men når de kommer på banen er det så sinnsykt nitrist.

Say what.

Moro hvordan Exo- er deres referanse på Vålerenga-supportere.

Skulle nesten tro vi trodde på poeng i dag og at vi har bedre lag enn dere.

2

exo er vår talsmann, punktum

Han er mannen vi sender i krigen mot Dewaz, Krakla og hva de nå heter alle sammen

2

Lignende innlegg

Laster...