Fotball - Norsk

oeya-ol

hva har han drukket?

Aalesund gjorde det samme, og vi åpnet dem også. Det er jeg stolt over. Når motstanderne spiller etter våre premisser, er sjansene større for at vi vinner, sier Deila.

12-5 i målkjansa til Aafk den mest uforkjente tapet Aafk har fått i år,og treneren sier Aafk gjorde det samme.Ja det stemmer at godset var best i 1 omgang,men var dem best i 1 omgang rundspilte vi dem i 2-Dem hadde faktisk ikke et skudd på mål,mens Aafk hadde 7 store kjanser.Flere en godset hadde på hele kampen.Noen vil vist glemme fort,om jeg ikke husker feil sa sammen mann.

At det var den værste 2 omgangen han hadde opplevd i sitt liv.Og det skal vi Aafk supportera være stolt av,deila er nok norges beste trener.Og jeg håper dem vinner serien,men likte ikke at han tok frem Aafk på en slik negavtiv måte.For Aafk kan være stolte av den kampen

1
6 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg antar at han refererte til fjorårets kamp under Reka. Ikke alltid man er like presis når det er muntlig, på sparket, og i seiersrus.

2

Reagerte på denne uttalelsen hans jeg også. Kampen mot AaFK i år var iallefall en helt annen enn den i går for å si det litt forsiktig.

1

Lignende innlegg

Laster...