Fotball - Norsk

Astlo

Odd - Sogndal

18:00 Skagerak Arena

Sogndal med 4 strake tap kommer til Skien og møter Odd som har vunnet de 2 siste. Hansen og Nordkvelle er ute mens Semb Berge sliter med kneet.

1
41 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Sogndal stiller med dette laget: Dahlin; Skaasheim - Patronen - Valsvik - Teniste; Mane - Bolseth - Sagna - Holsæter; Karadas - Flo

Trua på poeng er ikkje stor, med tanke på formutviklinga til Sogndal. Det har gått frå gale til værre, og skal dei klara seg er dei nøydd til å komma til kampane med ein annan innstilling enn dei har hatt etter sommaren. Dei kan ikkje stå å venta på kva motstandaren gjer, men gå ut og ta tak i kampen sjølv. Forhåpentlegvis vil Sogndal i det minste krige litt meir enn mot Godset sist, og kanskje dei kan få med seg eitt poeng? Vil i sofall vera ein liten opptur.

1

"Hele" Telemark forventer 3 ganske enkle poeng, så da går det nok på trynet for Odd. Hver kamp er "cupfinale" for Sogndal nå, så dette blir tøft. I tillegg har jeg enda ikke kommet over 0-4 i tilsvarende kamp.

Håper å få se litt mer til Mathias Fredriksen i dag. Han starter nok ikke, men litt spilletid bør han få. Formspilleren Rashani er jo ute med kort.

1
ghog "Hele" Telemark forventer 3 ganske enkle poeng, så da går det nok på trynet for Odd. Hver kamp er "cupfinale" for Sogndal nå, så dette blir tøft. I tillegg har jeg enda ikke kommet...

Håper å få se litt mer til Mathias Fredriksen i dag. Han starter nok ikke, men litt spilletid bør han få. Formspilleren Rashani er jo ute med kort.

Trodde han var på sitt første gule etter karantene jeg, da blir det vel Andersson men håper Fredriksen kan få starte.

edit: eller det blir jo kanskje Shala

1

Ser no at Sogn Avis meiner det ikkje er ein 4-4-2, men ein 5-4-1 med Karadas som ein tredje midtstoppar som kjem til å springa ut på Skagerak Arena.

1

Semb Berge ute også ja, Eriksen skal inn i midten mens Gunnarsson tar høyrebacken, Shala er også med.

1

Vi får satse på at det blir noen gavepakker til Odd i løpet av kampen hø hø.

1

Blir spennende å sjå hodeduellene mellom Karadaz og Johnsen.

Så får me sjå kven som eigentleg er best på hodet i TL.

1

Er vel som forventet det her. Odd med ball mot at lavt Sogndal-lag.

Nære både 1- og 2-0.

Grøgaard er et funn. Kan bli en lang vei tilbake for fortsatt unge og lovende Emil.

1

Grunnlaget for å bli en norsk toppklubb er meget solid for Odd i øyeblikket. Man har for store avgifter på stadionanlegget, men de de fleste unge spillerne Odd har i troppen kan alle med rett veiledning bli meget gode ift TL-standard.

Oldrup, Rashani, Grøgaard, Jonassen, Rossbach, Semb, Gunnarsson, Shala, Fredriksen og Krogsgård er alle spennende spillere med en lang karriere foran seg. Enkelte har allerede etablert seg som gode spillere for førstelaget.

Rosland på Odd 2 virker som en naturlig arvtaker til Frode Johnsen etterhvert, samt stopperen Bergan som har diverse U-landslagskamper.

1

Har aldri opplevd en dommer som faktisk hører på protestene til det ene laget. 2 ganger nå hvor Karadas kjefter og dommer forandrer mening/dømmer imot linjemann.

Veldig spesielt spør du meg.

1
ghog Er vel som forventet det her. Odd med ball mot at lavt Sogndal-lag. Nære både 1- og 2-0. Grøgaard er et funn. Kan bli en lang vei tilbake for fortsatt unge og lovende Emil.

Grøgaard er et funn. Kan bli en lang vei tilbake for fortsatt unge og lovende Emil.

Veldig god ja. Morsomt å ha to gode og unge venstrebacker.

Er ikke helt overbevist når det gjelder backen på andre siden. Syns Gunnarsson har litt for dårlig basisferdigheter for å eie høyrebackplassen.

1

Dørgande kjedeleg, men Sogndal fekk det eine poenget dei kom for. Viktig skal dei klara nok ein sesong i Tippeligaen.

1

Sogndal med solide 25% ballbesittelse uten at Odd fikk til stort mer enn 2-3 gode muligheter, kjiiip kamp.

1

Lignende innlegg

Laster...