Fotball - Norsk

VG-Mett

Snakket om gull. ...

For sju kamper siden var det en artikkel i Sunnmørsposten - en ålesundspiller som snakket om at nå ville han gå for gull.

Etter denne artikkelen har Ålesund stort sett tapt eller spilt uavgjort.

Hva skjer i hodet på spillerne når de begynner å snakke om gull? Gang på gang så ser vi at nå man begynner å snakke om gull, så går det rett i dass. . ..

1
7 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Hva skjer i hodet på spillerne når de begynner å snakke om gull? Gang på gang så ser vi at nå man begynner å snakke om gull, så går det rett i dass. .

Noe som Godset snart kan komme til å smake på

1

Ingen tvil om at AaFK virkelig har sluknet den siste tiden. 0-3-3 er fasiten på de 6 siste kampene og plutselig er det ikke sikkert de ender foran Molde i årets sesong. Ikke mange som hadde gjettet på det for 6 runder siden når de lå 12 poeng foran Molde.

Har nok sneket seg inn litt vel stor tro på egne ferdigheter kanskje, og i en så jevn liga som årets TL er, er det livsfarlig. Man ser på resultatene fra årets sesong at alle kan ta poeng fra alle, og er ofte småting som avgjør kampene. AaFK hadde også en del tur i starten av sesongen, mens de nå har hatt en del utur i noen kamper.

1

Lignende innlegg

Laster...