Fotball - Norsk

Fritz_

Playoff-sjanser (minutt for minutt)

Dette er tråden for oss som aldri gir opp før det ikke finnes et fnugg av teori igjen som kan sende oss til Brasil! Vi som fortsatt er i besittelse av det syltynne håpet får har en spennende aften foran oss.

Armenia - Bulgaria 17:00 Her skal vi selvsagt håpe på Armenia. Armenia-seier er det optimane, uavgjort er også greit. Kan det skje? Selvsagt kan det det. Det som taler i mot Armenia er den elendige hjemmestatistikken i årets kvalik. Borte har de faktisk slått både Danmark og Tsjekkia, så det finnes evner nok i laget til å få til noe.

Danmark - Italia 20:15 Her må vi håpe på seier til Italia. I utgangspunktet er Italia store favoritter,men jeg liker ikke at Italia allerede er klare for VM. Man får bare håpe at Italia spiller for æren. her.

3
242 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg ble dessverre for sen til å rette noen grove skrivefeil i teksten, men jeg satser på at dere skjønner. ;)

1

Leste i en nettsak at Bulgaria ikke kunne få mer enn 3 poeng i sine to siste for at håpet lever. Slik jeg regner vil de ende på 11 (17-6) om de tar 4 poeng. Norge ender på 11. Hva skiller der? målforskjell? Burde vært tydelig avklart om vi kan leve med 4 Bulgariapoeng..

1

Danmark - Italia 20:15

Både Pirlo og Balotelli står over leste jeg ett eller annet sted. Og med Italia uten særlig motivasjon og sultne dansker er jeg redd for en H i Parken i kveld.

1
twu [sitat…] Gjør vi? Om man tar bort Bulgarias resultater mot Malta, og Norges mot Kypros, har de 5-5 og vi har 4-8. Her må det være noe jeg ikke forstår isåfall...

e 5-5 og vi har 4-8. Her må det være noe jeg ikke forstår isåfall...

Min feil, glemte selvsagt å ta vekk norges resultat... Uansett kan det være mulig å ta igjen 4 mål. Vi må nok vinne med 2 i dag og 3 hjemme mot Island, ikke lett, men fortsatt en mulighet som bør komme frem i dekningen. VG må skjerpe seg..

1

Det må også i en slik tråd nevnes en annen mulighet, nemlig i gruppe A. Kroatia har nå 17 poeng, og de har to vanskelige kamper igjen, først hjemme mot Belgia, deretter borte mot Skottland. Belgia har vært meget gode, og vil sikre VM-plass med seier, og Skottland ønsker nok sterkt å avslutte med et godt resultat. Med to tap her vil de stå med samme poengsum som Norge, også etter at kampene mot laget sist i gruppen er trukket fra (forutsatt at det enten er Makedonia eller Wales).

Problemet er at Kroatia har en vesentlig bedre målforskjell enn Norge, +3 eller +4 mot Norges -4, så sjansene er veldig små...

2

Lurer på om Høgmo er så oppdatert at han tar hensyn til en eventuell uavgjort mellom Armenia og Bulgaria. Skulle den ende uavgjort, må Høgmo nesten ta et valg i egen kamp. Om vi skulle være så heldige og lede mot Slovenia vil Høgmo jage flere mål? Eller forsvare inn 1-0? Leder vi 2-0, tar han ut offensive spillere og sikrer seier? Men mest sannsynligvis får vel ikke Høgmo dette dilemmaet.. Time vil show..

1
Hare-10 Det må også i en slik tråd nevnes en annen mulighet, nemlig i gruppe A. Kroatia har nå 17 poeng, og de har to vanskelige kamper igjen, først hjemme mot Belgia, deretter borte mot S...

Problemet er at Kroatia har en vesentlig bedre målforskjell enn Norge, +3 eller +4 mot Norges -4, så sjansene er veldig små...

Tja, om scenarioet du skisserer først skjer så kan Kroatia maks ha +1 eller +2 mens Norge minst kan ha -2. Hvis Kroatia eller Norge klarer å tape\vinne med mer enn 1. mål så er det fort likt.

Nå skjer det neppe uansett altså.

1

Kan også nevne kampene i vår egen gruppe, siden Kypros fortsatt i teorien kan unngå sisteplassen. Da trenger vi i så fall følgende utfall i dag:

Albania - Sveits B Island - Kypros B

1
Barks Kan også nevne kampene i vår egen gruppe, siden Kypros fortsatt i teorien kan unngå sisteplassen. Da trenger vi i så fall følgende utfall i dag: Albania - Sveits B Island - Kypros...

Ja, det kan i teorien gå. Hvis da Kypros slår Albania 3-0 hjemme i siste kampen, så er de sannsynligvis foran Albania. Og da har Norge plutselig 15 poeng i 2-er sammenligningen, noe som betyr garantert playoff. Så det er flere tynne tråder å henge i :)

1
Slettet-AMX_QA

Pirlo er vel på benken.

Og selv om Italia ikke har noe å spille for, er nok som vanlig interesserte i å vise seg fram fra sin beste side med flagget på brystet. Har ikke noe tro på at de legger seg bakpå.

1

Ja, Armenia mister ballen utrolig lett. Bulgaria er mye tryggere med ball, men har ikke skapt SÅ mye. Misset nettopp en stor sjanse.

1

Billig rødt kort til en bulgarer. Frispark til armenistan på 16-metersstreken.

Og 1-0, superpent frispark.

1

Lignende innlegg

Laster...