Fotball - Norsk

UnitedWeStand

Drillo koser seg i stua si idag...

tror jeg. Og det har han all grunn til! Makan til dårlig oppførsel! han skulle SÅKLART ha fått fullført kvalifiseringen sin! Herlighet!!!

Det er det siste han fortjener før han legger opp, etter alt han har gjort for landslaget! Dere trenger ikke være enige, men dette er min mening.

Greit nok at fotballen sannsynligvis er utdatert, og at det ikke funka..men la nå mannen få fullføre da iallfall!

Og dersom vi først skulle hatt noe nytt - hadde jeg personlig henta en eller annen trener fra Barcelona sitt yngre akademi, som iallfall, kan lære oss litt mer moderne og teknisk fotball. Jeg tror virkelig vi må se til utlandet etter dette. Dette hadde jeg gjort om jeg hadde jobbet i NFF. Takk for meg, nå er det senga som gjelder!:)

1
8 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

3-0 var perfekt for Drillo. Hva kunne han ha gjort, det spørsmålet stiller jeg meg, og 99% av resten her.

1

Drillo antyda nyleg at spelarane ikkje har det nivået som han opplevde i tidlegare tider med landslaget. Og laget har eit mannskapsproblem. Kanskje ein må leite med lys og lykte for å finne fram til typer som kan heve nivået ? Kanskje skulle ein laga til to landslag som matcha kvarandre, og deretter hatt uttak?

Laget har ikkje hatt trenarproblem, men mangel på dei rette spelartypene.

2

tror jeg. Og det har han all grunn til! Makan til dårlig oppførsel! han skulle SÅKLART ha fått fullført kvalifiseringen sin! Herlighet!!!

Selvsagt skulle han ikke det. Uten at det rettferdiggjør hvordan Drillo ble avsatt. Alt hadde vært mye enklere om han var noe annet enn en gammel bitter mann - etter Sveits-kampen burde han fortalt NFF-ledelsen at han var klar for å tre til side så fort de var kommet til enighet med en ny trener. Om landslaget hadde vært viktigere enn hans eget ego, hadde han uoppfordret tatt den samtalen.

Den kanskje største utfordringen til en landslagstrener er mangel på tid til trening og de få kampene man spiller. Med en ny trener inn, vil det naturligvis bli noen endringer. Både når det kommer til hvilke spillere som benyttes og hvordan laget skal spille. At Høgmo får et par måneder og noen ekstra kamper i sjefsstolen, vil bety at vi står mye bedre rustet når en ny kvalik starter.

Joda, vi hadde en ørliten sjanse til å nå play-off. Men med tanke på at vi uansett ville vært massive underdogs i kvalik, var det nok en riktig vurdering og allerede nå fokusere på fremtiden. Jeg har ingen tro på at vi hadde vunnet i dag med Drillo som sjef. Norge fremstod som minst like gode i dag som hjemme mot Sveits og det Slovenia-laget vi møtte virket også bedre enn det Sveits-laget vi var sjanseløse mot på Ullevaal.

Når det er sagt, så har jeg ingen tro på Høgmo. Men det er ikke relevant. Den som var nødt til å ta over elendigheta etter Drillo, fortjener tid på å prege og skape et lag før det kommer kamper av virkelig betydning. Uavhengig av om man hetter Høgmo, Semb eller Alex Ferguson.

1

Helt ærlig tror jeg ikke han udelt koser seg. Han tenker nok tanken at han skulle sittet på benken, men jeg tror han gremmes over et naivt forsvarsspill vi stort sett må tilbake til før han tok over i 1990 for å finne maken til. Jeg sier ikke Norge med han mot Sveits var bedre, bare at jeg tror Drillo hatet å se Norge spille naivt i forsvar.

1

Lignende innlegg

Laster...